پاسخ : ماژول پرداخت بانک پاسارگاد
الان اینجا نصب کردم
دقیقا همین ماژول هست و تا الان 7-8 تا پرداخت داشته بدون مشکل
اعضا - شرکت شکوه اندیشه صنعت
نمی دونم چرا دو تا فایل بود ماژول نالرز بود من باهاش ور رفتم و برا من جواب داد
فایل هم ادیت کردم الان مشکلی نداره
توی فایل certificate
یه چیز این شکلی بزارید:
کد:
<RSAKeyValue><Modulus>tyudclM8Jh2phEluhcmWRPeV/wCS9oAwXqTKHKnRc9S4xS25YwKrNNvI4IILX0nFeia95qEXDMPi1lAhPoIppZAGmhsLPr1MMpH4uteOirSt9uL11XhloAh/h2iV+/G5JZnvJSrj7jwjb4c7hHoPaYASdddoh7XUCKf6JbfcwjUsk=</Modulus><Exponent>AQAB</Exponent><P>7PBeWjR8lyfGmyCYDYqiVEB+7szavddGRL41AiqTGIKrnDMMRpOctk+DI2uiztSpE6aAu2N38xp+nfS4PHvPFofw==</P><Q>xefpUQgf0IhBxbH4MCM4OFZiye7SM4MDCktParw7vg2AZ7NGz8XvS29DRMnmnhTPM/GpyuG1lhqCLBBYSp5gtw==</Q><DP>icNEiNxFqLl2z5GGdd9zCpK6WIaB5x++GxAg0A6jEjg/wYUo2QxQrOvUSs71jZ62Y/eGl+3Au3enMP4t9PTjtqzw==</DP><DQ>xK4Mvt4vGARCMWIEQHrQBZU+9mVrIJQYCTivutNRffdIGFdbWaIeqrJILthjGYH1eBHYFxhrcVBQAEw==</DQ><InverseQ>19uJ8/aWBiNl679OTLnDBKU0PCdde9ZtBJWKqVypsjnLxIggRrRReyuZJh+HgzoYy9rHiaQkntxNICRqZdytab9w==</InverseQ><D>CuUDNluRBktZW87qTfbRg0SenU4xb4vsVJTEmLPZC2SpoMC5eBQejsRLzF6vwnkmz78iKGeIcW/tPAYEFC21wFNVf/26cplY8oF93abNddYGziApZCY0rLCJPq4QHqB3swt9qSelsDCLlpMWtren0LoXJ1dqN/S2mXBJBSz1bz14k=</D></RSAKeyValue>
اگر کلید خصوصی مشکل داشته باشه به بانک میری ولی بانک میگه داده های ورودی اشکال داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
اگر کلید خصوصی مشکل داشته باشه به بانک میری ولی بانک میگه داده های ورودی اشکال داره
دمت گرم . خیلی مردی
حاجی این کدی که اینجا گذاشتی همون کلید خصوصی شماست لطفا قسمتی از وسط این کلید رو cut برش بدید
یا کلا ورش دارید
مشکلی براتون پیش نیاد
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
من کلید خصوصیم تو این آدرس هیچ مشکلی نداره
chargetube.ir
ولی تو این ماژول جواب نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1id
دمت گرم . خیلی مردی
حاجی این کدی که اینجا گذاشتی همون کلید
خصوصی شماست لطفا قسمتی از وسط این کلید رو cut برش بدید
یا کلا ورش دارید
مشکلی براتون پیش نیاد
من کلید خصوصیم تو این آدرس هیچ مشکلی نداره
chargetube.ir
ولی تو این ماژول جواب نمیده
سلام
این شبیه کلید خصوصی من هست عوضش کرده بودم
یه مشکلی که واسه خودم عجیب بود با یروزر خودم فاکتورهایی که قبلا ساخته بودم نمی شد پرداخت کرد
ولی با فاکتورهای جدید هیچ مشکلی نداره
با سلام.دوستان من ماژول رو دارم.قبل ازینکه شاپرک بشه خوب کارمیکرد،اما الان پول به حساب میاد اما تو فاکتور میزنه پرداخت نشده
راهنمای نصب اون رو از فراسو گرفته بودم اما قدیمیه.
آیا باید بعد از شاپرک ماژول جدید بگیرم؟آموزش نصب رو کسی داره بهم بده؟
با احترام
در صورتی که از فراسو خریداری کردید مجدداً از سایت فراسو فایل را دانلود کنید چرا که فراسو تمامی ماژول ها خود را آپدیت کرده است افیست مجدداً فایل را از فراسو دانلود و جایگزین کنید.
تاریخ تاپیک رو مشاهده کنید
برای 2 سال پیشه!
بله مشاهده کردم و نیازی ب ایجاد موضوع جدید ندیدم
- - - Updated - - -
دوستان آموزش نصب ماژول رو دارید بهم بدید؟
یکم تو نصبش به مشکل برخوردم