توصیه می کنم ابتدا در رابطه با مفهوم واقعی آپ تایم مقالاتی را مطالعه بفرمایید و سپس چنین تاپیک هایی بزنید
یاهو و گوگل هم نتوانستند آپ تایم 100% داشته باشند آن وقت ....
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
توصیه می کنم ابتدا در رابطه با مفهوم واقعی آپ تایم مقالاتی را مطالعه بفرمایید و سپس چنین تاپیک هایی بزنید
یاهو و گوگل هم نتوانستند آپ تایم 100% داشته باشند آن وقت ....
موفق باشید
آپ تایم روزانه یا سالانه ملاک نیست. بدست آوردن آیپ تام 100% روزانه/ماهانه/سالانه دشوار نیست و این کار به معنی آپ تایم 100% نیستنقل قول:
on 19, October, 2011
For the last 10 minutes or so (last checked: 1:25 PM IST), none of the Google services are accessible from India and attempt to access Google.com shows the following error (though ping to Google.com worked perfectly fine):
[Update: 1:45PM: It's UP]
http://www.pluggd.in/wp-content/uplo...down_thumb.png How many of you are using Google Apps and other crucial business services from Google (Cloud, eh?)?
در صورتی می توان گفت 100% که از ابتدای تولد یک سرور/سایت و .. 0.1 ثانیه هم از دسترس خارج نشده باشد
موفق باشید
خب اصلا شاید نشه! خسارتشون رو می گیرن! چقدر اصرار دارید که نمیشه!؟ ممنون از اینکه دلسوزی می کنید که من ضرر نکنم.
بستگی داره
اگه سایت بزرگی داشته باشم خوب امکان داره تا 2برابر یا بیشتر هم هزینه کنم ولی وقتی یه سایت نو پا هست شاید به 99/99 هم راضی باشم
بقیه دوستان هم سعی کنید در این باره صحبت کنید که شاید آخرش به یه نتیجه ای رسیدیم
صحبت ایشون سز ضمانت و دادن جریمه در صورت 100% نبودن بود درباره امکان داشتن یا نداشتن صحبت نمیکنن
حملاتی که ممکنه به شبکه دیتاسنتر بشه رو چیکار می کنید ؟
در ثانی من جایی ندیدم که برای هاست اشتراکی این کار رو انجام بدند. این سرمایه گذاری ها رو برای سایت های اختصاصی انجام می دند.
اینم اضافه کنم وقتی شما یه ادعایی رو مطرح می کنید خیلی ها شروع می کنند به انجام یه کارهایی ... من به تجربه ایی که دارم می دونم این کار به این راحتی ها نیست.
حالا شما که ادعا می کنید می تونید بفرمایید ... انجام بدید موفق بشید مسلما جایگاه خاصی پیدا می کنید.
معمولا هم قبل از اینکه سرو صدا کنند یه سال روی این طرح ها کار می کنند ، موفق که شد لینک های اثباتش رو ارائه می دند.
همین 99.99 هم خیلی ها نوشتن مگه عمل کردند؟ میهن وب هاست الان چند درصد شده؟ با مشکلی که دیروز پریروز داشت؟ تضمینی داده بود؟ خسارتی داد؟ اصلا چند درصد آپتایم رو گارانتی کرده ؟ یا نکرده!؟
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
یکی از تحقیقات مهم اینه که ببینیم اصلا این سرمایه گذاری بازار خرید داره! که ظاهرا در کشور ما نداره!
در مورد حملات هم همانطور که گفته شد قرار نیست از یک سرور و از یک دیتاسنتر استفاده بشه. خودتون که استادید.
برای هاست اشتراکی سرویس dualhosting از سرویس دهنده 1and1 بصورت مناسبی ارائه شده که می تونه آپتایم رو 100% هم بکنه. اما میشه از سرورهای بیشتر هم استفاده کرد.
اگه منضورتون از آپتایم بالا بودن سایت هست. نه سرویس دهیش اینکار خیلی راحت میشه با اضافه کردن 2 dns دیگر از یک سرور دیگر انجام بپزیره.دامنه یک سایت در زمانی که سرور از 2 دی ان اس در دسترس نباشد ، سریعا بر روی 2 دی ان اس بعدی کانکت میشه و دی نتیجه سایت بالا میاد.حالا یک نگاه به دی ان اس سایتهایی مثل هاستینگ های معتبر کنید. دقیقا همین کار رو می کنن.
و اما.........
اگر از 3 تا سرور اختصاصی استفاده بشه و با تکنولوژی fault tolerance استفاده بشه
سرور این قابلیت رو داره تا در صورت شناسایی دان تایم سرور کمکی رو فعال کنه بدون وفقه ( وقفه بسیار کم که به چشم نیاد)
در این نوع پلن ها سرور به صورت راید بسته میشه و اطلاعات در هر سه سرور به صورت syn ذخیره میشه
یعنی عملا 3 سرور با اطلاعات یک شکل
در ضمن این دوست عزیز که تاپیک رو ایجاد کردند عرض کردند چقدر حاضرید بابت اپتایم با گارانتی 100% هزینه کنید
یعنی اگر اپتایم مشکل داشت این هاست یک هزینه ای رو به عنوان ضرر پرداخت میکنه
من حاضرم برای همچین هاستی با فضای 2 گیگ و ترافیک ماهانه 150 گیگ سالی 300 هزارتومان هزینه کنم