پاسخ : سوال درباره ی سرور آپدیت نود 32
ورژن 7 ?! اخرین نسخه منتشر شده تا جایی که بنده خبر دارم ورژن 6 بوده که قابلیت اپدیت افلاین بسته شده و باید دستی اپدیت هارو وارد برنامه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
ورژن 7 ?! اخرین نسخه منتشر شده تا جایی که بنده خبر دارم ورژن 6 بوده که قابلیت اپدیت افلاین بسته شده و باید دستی اپدیت هارو وارد برنامه کنید
نسخه 7 بتا هست و برای استفاده پیشنهاد نمیشود .
نسخه 6 هم قابلیت اپدیت آفلاین و استفاده از سرورهای آپدیت را دارا میباشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Homeandroid
من دارمش از ی سایت خارجی که هر روز آپدیت آفلاین جدیدم میزاره دانلودش کردم .اگه میخوای بزارمش.
حالا این دستی وارد کردن چه جوریه شاید جواب داد.
نسخه 5 و 6 به کامپیوترم نمیسازه تا نصب میکنم سیستم میره تو هنگ.ولی 7 برای من قشنگ کار میکنه و ویروس میزنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsl
نسخه 7 بتا هست و برای استفاده پیشنهاد نمیشود .
نسخه 6 هم قابلیت اپدیت آفلاین و استفاده از سرورهای آپدیت را دارا میباشد .
حالا چرا پیشنهاد نمیشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-Rahimi
نسخه 5 و 6 به کامپیوترم نمیسازه تا نصب میکنم سیستم میره تو هنگ.ولی 7 برای من قشنگ کار میکنه و ویروس میزنه.
نسخه 7 بتا هست و بهتره صبر کنی تا نسخه نهایی بیاد .
هنوز 7 رو من تست نکردم ولی این روش رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه (اگه جواب نداد بگو ) :
وارد رجیستری شو و به مسیر زیر برو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\UI_Settings\Servers
مقدار Server_0 را پوشه ی آپدیت های آفلاین قرار بده .
سپس به مسیر زیر برو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\Settings
و مقدار FailSafeServer و DefaultServer0 و DefaultServer1 تا DefaultServer8 رو پوشه ی آپدیت های آفلاین قرار بده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsl
نسخه 7 بتا هست و بهتره صبر کنی تا نسخه نهایی بیاد .
هنوز 7 رو من تست نکردم ولی این روش رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه (اگه جواب نداد بگو ) :
وارد رجیستری شو و به مسیر زیر برو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\UI_Settings\Servers
مقدار Server_0 را پوشه ی آپدیت های آفلاین قرار بده .
سپس به مسیر زیر برو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\Settings
و مقدار FailSafeServer و DefaultServer0 و DefaultServer1 تا DefaultServer8 رو پوشه ی آپدیت های آفلاین قرار بده .
سر عوض کردن ولیو ارور میده آنتی ویروسو بستم بازم نشد.
HIPS رو غیر فعال کن ، بعد ریستارت کن درست میشه .
آموزش غیرفعال کردن HIPS
دمت گرم من با safe mode رفتم شد.عااااااااالی بود.راستی تو که اینقدر بلدی چرا ویندوزای اصل XP SP3 تم نمیخوره.
نمیدونم والا ، تا حالا رو xp تم نصب نکردم . :دی