ای ول...گرفتم;):d=))
بابا اینا که نشسته ان خودشون هفت خطن...تریپ اسلامی و اینا واسه اکثریت ظاهرشونه!
اما دستت درد نکنه حاج پیام.
فردا میرم سمتشون.بعد نتیجه اشو همینجا اعلام میکنم:67:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.امروز نیم ساعت تو خیابونای اطراف اداره میگشتم تا ارشادو پیدا کنم :d
بعد از کلی در به دری و گرما خوردن پیداش کردم..تا اومدم داخل یکی دم در پاچمونو گرفت کجا میخوای بری؟:-bگفتم میخوام دامین ثبت کنم!
بعد طرف زنگ زد بچه های بالاB-).گفتش اینترنتی باید این کارو بکنی!!!:110:گفتم نه منه؟!گفتش باید برای سایت ساماندهی ،اونجا ثبت نام کنی و سایتت رو تو وزارت ارشاد ثبت کنی!خلاصه دست از پا درازتر برگشتم!
این هم بگم شهرمون اهوازه
الان دارم ور میرم با سایتش ببینم بالاخره موفق میشم یا نه!؟:->
اوووف..بابا پیرمو در آوردن!
رفتم ثبت نام کردم تو ساماندهی.بعد از کلی ور رفتن باسایتش میگه واسه فعال سازی این متا تگ رو تو هدر قالب سایتت بذار و به ما اعلام کن بررسی کنیم!
بابا بیخیال..!من هنوز تو ایرنیک دسترسی به DNS ها ندارم که هاست وصل کنم!
زنگ زدم :100:به پشتیبانی فنی بعد از کلی معطل شدن یه بنده خدایی واسم توضیح دادش که تو نامه ات که از ایرنیک اومده نوشته معاونت مطبوعاتی یا رسانه های دیجیتال!گفتم نوشته مطبوعاتی!گفتش این به ما ارتباطی نداره پس.باید نامه بدی به مدیرکل مطبوعات کشور آقای پاک آیین!:-b
حالا موندم چی کار کنم!!!
منم یک دامین خبری ثبت کردن گفتن باید تعهد بدی news توش بود!!(:|
حالا خدا کنه با تعهد دادن حل بشه!
این پشتیبانی به من گفت برو این آدرس..گفتم نه باااووو..تهران نیستم که!:-|
خلاصه زد دک و پوزمون رو آورد پایین این دامنه...خیلی ضدحال خوردم!
پشتیبان ساماندهی میگفتش که نامه واسه پاک آیین فکس کن..بعد هرچی مدرک مسجد و این چیزا داری ضمیمه کن :d :))کم پیش میاد که موافقت کنن با این آدرس ها!
لعنتیا مسخرشو درآوردن ، بمن 10 روز بیشتر وقت ندادن واسه ثبت ، بعدشم پولت میسوزه یه آبم روش !
هیچ جواب درست حسابی هم نمیدن ، موندم ثبت دامین به اینا چه ربطی داره.
بچه هایی که خیلی کارشون گیره من پیشنهاد میکنم برید .com بگیرید خودتون رو از دست این لوس بازی ها خلاص کنید.:57:
هر دامنه ای هم توش travian باشه باید یکی دو هفته بمونه تایید بشه !>:P