نوشته اصلی توسط
tasnimsg
خوب دلایل زیادی داره! یه سریش به وضعیت اقتصادی و اجتماعی و ... جامعه بر میگرده که نه به من و شما ربطی داره! و نه اینجا جای حرف زدن در موردش هست.
اما مهمترین دلیل اجتماعیش این هست که ما ایرانی ها کلا چشم و همچشمی زیاد داریم و به خصوص پسرهای نوجوان و جوان تو پول درآوردن و مستقل شدن چشم و هم چشمی داریم! طرف باباش با کمال میل هزینه تحصیلش رو میده که این درس بخونه اما این درس رو بی خیال شده افتاده به خیال خودش دنبال پول درآوردن و دلش هم میخواد یه شبه میلیاردر بشه اونم بدون زحمت و دردسر! به عنوان دلیل نگاه کنید به این شبکههای هرمی که به سرعت رشد میکردن و هیچ کس دنبال دلیل سوددهی نمیگشت و نمگفت اون آخر عدهای در کف هرم ضرر میکنند تا من سود کنم! یا مثلا به این شرکتی که یه روز به اسم پارسیان، یه روز به اسم نمیدونم چی چی داره بسته آموزشی میفروشه! و هزار تا بلاگ هم در مورد کلاه برداریش زده شده!
حالا این دوستان هم دیدن که تو بعضیفرومها مثل اینجا یا جاهای دیگه یکی میاد میگه اسپانسر ، یکی هم تحویلش میگیره فکر کردن هر کی بخواد میتونه از اسپانسر استفاده کنه! یه مدت که کسی تحویل نگیره خود به خود حل میشه!
به نظر من این افرادی که اسپانسر میخوان چند دسته هستن:
1- سایت دارن و سایت پر بازدید شده و هاستینگ فعلی گفته منابع زیاد مصرف میکنی و ... خلاصه طرف دیده بهتره یه اسپانسر بگیره تا اینکه هر ماه هزینه هاستینگش زیاد بشه! البته این به طمع بعضی از دوستان هاستینگ هم بر میگرده که تا میبینن بازدید کننده زیاد شده میگن بزار قیمت رو زیاد کنیم!(البته فقط بعضیها) یا اینکه طرف بازدیدکننده داره اما هر هاستی میگیره کیفیت مطلوب نداره و برای همین دیگه نمیخواد پول بده! خوب این عزیزان درخواست اسپانسرشون منطقی هست و طبعتا هم زود براشون اسپانسر پیدا میشه
2- عده ای که سایت ندارن و ادعا میکنند که سایتشون پربازدید میشه! اینا دو دسته هستند یه دسته اونایی که فقط ادعا دارند و میخواند کارهایی که دیگران کردند رو بکنند مثل سایت دانلود سایت ...! که معمولا هم کسی محلشون نمیزاره. یه دسته هم اونایی که واقعا ایده جدیدی دارند و ایده شون هم جواب میده به احتمال خیلی زیاد ولی فعلا هزینه کافی ندارند برای تهیه منابع مورد نیاز. به این عزیزان توصیه میشه از خیر اسپانسر بگذرند و فعلا با منابع محدودتر کار رو با هزینه خودشون شروع کنند بعدا اگه تونستند تا جایی پیش برند و گیر منابع شدند اون وقت میشن مثل بند 1 و اسپانسر به وفور براشون یافت میشه
3- یه عده هم هستن که در حال یادگیری و وررفتن به چیزای مختلف هستن! میگن بزار بگیم سنگ مفت کنجشک هم مفت! حالا شاید شد! فرق اینا با عده دوم این هست که اینا اصلا قصد جدی ندارند و به قول جناب sajad وقت شون مهم نیست! و ...
اما برای حل این مشکل تقاضاهای زیاد اسپانسرینگ:
1- دوستان هاستینگ همینطوری تاپیکهای تقاضای اسپانسر رو شلوغ نکنند و فقط اسپانسر کسی بشند که تا یه جایی رو رفته جلو
2- دوستانی که ایده دارند تا یه جایی برن جلو و بعد که معلوم شد طرح شون جواب میده تقاضای اسپانسر بدن!
3- دوستان تا اونجا که میتونن اسپانسر رو بی خیال بشن و سعی کنند با قرض و وام و این چیزا خودشون کار کنند که در این حالت هم اونا و هم هاستینگها آسوده تر هستند! هاستینگشون رو هم یه هاستینگ خوب و معتبر بگیرند مشکلی نخواهند داشت!