سعی کنید خودتون یاد بگیرید و بعد استخدام کنید برای کمک چون اگر قرار باشه یکیو استخدام کنی همه دست اون باشه یک هو میبینی هر چی در آمد برداشت برای خودش :)) شما هم شاید نفهمی
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز بسیار خوبمون Warez-Host.IR به طور خوبی من را راهنمایی کردند و به نظر بنده حق با ایشون هست .
ولی در همین لحظه یک دوست عزیز دیگر به من گفت ماهی 1 میلیون در میاری !!!
موندم راست یا دروغ!!
سلامنقل قول:
دوست عزیز بسیار خوبمون Warez-Host.IR به طور خوبی من را راهنمایی کردند و به نظر بنده حق با ایشون هست .
ولی در همین لحظه یک دوست عزیز دیگر به من گفت ماهی 1 میلیون در میاری !!!
موندم راست یا دروغ!!
دوست عزیز دقت کنید که این حرف برای شروع کار دروغ است ولی برای آینده 100% عملی هست
شما زمانی که ماه های اول یک سرور خرید میکنید با ماهی 500 هزار تومان (( یک سرور خوب و معمولی )) چقدر قرار هست که سود کنید از این سرور ؟؟
تا زمانی که مشتریان شما به تعداد مناسب نرسد 100% باید به ماهی 100 تا 300 تومان قانع باشید
اما اگر به حد مطلوب از نظر تعداد مشتریان و تعداد سرورهای موجود برسید و بتونید همیشه کاربران خودتون را حفظ کنید (( با پشتیبانی خوب , حفظ کیفیت سرویس ها و تنوع خدمات )) و هر ماه تعداد بیشتری مشتری جدید اضافه کنید 100% درآمد ماهیانه چند میلیون تومانی خواهید داشت
پس بهتر هست خودتون هم مقداری واقع بین باشید و یه کم دو دوتا چهارتا کنید , ببینید واقعاً بعضی از پیشنهاد ها و حرفها برای شروع واقعی است یا خیر ؟؟
به هر حال هرکسی عقل و منطق داره و می تونه خودش به سادگی تصمیم بگیره
موفق باشید
دوست عزيز چك كنين پيام خصوصيتون رو
راستش من تو این زمینه اطلاع کافی ندارم دوست داشتم اگه بشه با یکی که وارد هست کار کنم در آمدهم 35 - 65 تقسیم کنم
کسی که چند سال تو این کار هست بهت گفت که شرایط چیه پس دیگه همه چی معلومه واست
این پیشنهادی که بهت شده یعنی 1 تومن بدی ماهی 1 تومن بگیری ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
نظر خودت چیه ؟ فکنم مشخصه
در کل فک نکنم الان وضع بازار هاستینگ طوری باشه که بشه توش توسط یه نفر دیگه سرمایه گذاری کرد ولی خودت بخوای راه بندازی باز بهتره
غیر بازار هساتینگ هم بگیریم باز پول ادمو میگیرن درصد باختنش زیاده
موفق باشی
معلومه دروغه از کجا 1 میلیون میاره جادو میکنه رو سرورا :))
و جادو میکنه رو مردم :))
یه تجربه خیلی بزرگ تو این فروم بدست همه رسیده فکنم(همون ماهای اول که میای تو اینجا) اونم اینه که وقتی جایی درخواست میدیم بعد طرف افر رو با پیغام خصوصی بهمون میده 100٪ رو اون افر حساب نمیکنیم
مخصوصا باز اگه بگیم درخواستت تو اون بخش باشه که 100 پست لازم داره یه چیزی میگیم طرف خب تازه وارد بازار شده
ولی تو این قسمت که میتونه تو ملا عام افر بده چرا پ.خ میکنه ؟
جای فکر داره :-؟
اقایون من یکی پشیمون شدم بنظرم این کار ریسک بالایی داره و باید مسلط باشی و وقت زیاد هم می خواد که من هیچ کدوم را ندارم !!