پاسخ : یک تذکر به تمام کاربران محترم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
om!d-D
این ***** کلمات مثل د ز د و ... رو هم یه دستی بهش بزنید گاهی اوقات کلا لمه رو از بین میبره در حالی که ارتباطی بهش نداره...جراتم نداریم دیگه چیزی بگیم به خدا :دی
لیست این کلمات متناسب با قوانین و عرف جامعه تهیه شده است . به نفع شما هم هست که از این کلملات استفاده نکنید . به عنوان مثال کلمه ای که مثال زدید اگر خطاب به کاربری از انجمن گفته شود قانون ممنوعیت توهین به کاربران را نقض خواهد کرد و منجر به قطع دسترسی همیشگی شما به انجمن خواهد شد و از نظر حقوقی شما مسئول به کار بردن این کلمه خواهید بود و امکان پیگیری قضاییبرای مخاطب این کلمه محفوظ است . keyword بسیاری از کلمات هم باعث مشکلات دسترسی کاربران به آن صفحه میشود .
در ضمن در پست اول توصیه ای شده بود که بهتر است رعایت نمایید :
نقل قول:
- عدم تلاش برای دور زدن محدودیت استفاده از کلمات انجمن و استفاده از کلمات دیگر که بیانگر همان محتوا باشد .
ببینید ، من خیلی وقته داشتم اون جا پست می دادم ، و مدیران هم دیدند ، دوستان می تونستند به جای پاک کردن مطالب ، اون رو به تایپیک دیگه ارجاع بدند . البته اینکه من خودم تایپیک جدید نزدم برای این بود که تو ایندکس گوگل به عنوان دعوت به اعتراض ثبت نشه.
اما یه نکته برای بهبود انجمن ، سعی کنید با سیاست گذاری طوری پیش برید که این انجمن محل فعالیت افرادی حرفه ایی هم باشه نه محل مشتری پیدا کردن افراد تازه کار ... (البته به تازه کار ها جسارت نشه) منظورم اینه که یه انجمن حرفه ایی داشته باشید. متاسفانه این انتقاد من رو خیلی های دیگه به شکل دیگه کردند.
اونطور که من اطلاع دارم ، خیلی از کاربرای با ارزش این انجمن به خاطر همین بن شدن ها ، اخراج ها و حذف شدن تاپیک ها این انجمن رو ترک کردن !
توصیه ای که من دارم :
1- به جای حذف کردن تاپیک هایی که در بخش نامربوط ایجاد شده اند ، حتی المقدور تاپیک رو به بخش مربوطه منتقل کنید.
2- سعی کنید انجمن کمی جذابیت بیشتری داشته باشه. مثلاً برگزاری مسابقات و ... یا تشویق کاربران به فعالیت در زمینه های آموزشی می تونه مفید واقع بشه.
بعنوان مثال ، مسابقه ای تحت عنوان "بهترین مقاله سال!" اگه داشته باشید و هر ساله 1 مقاله رو بعنوان بهترین مقاله سال انتخاب کنید و به نویسنده آن جوایزی اعطا بشه ، خیلی خوبه ...
3- اگه یک قالب اختصاصی و حرفه ای هم برای انجمن طراحی بشه تأثیر گذار خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Online24
با سلام .
- عدم تلاش برای دور زدن محدودیت استفاده از کلمات انجمن و استفاده از کلمات دیگر که بیانگر همان محتوا باشد .
سلام
در این مورد سوال دارم.
بعضی مواقع مجبور میشیم!
ممکنه کسی بخواد درباره یک کسی که حقش رو خورده این کلمه رو به کار ببره. مثلا دز* مثل همه مواردی که قبلا توی انجمن دیدیم، که مدیران حق دارند این محدودیت ها رو اعمال کنند.
اما ممکنه کسی این قصد رو نداشته باشه. مثلا من توی تاپیکی که زدم و اخبار بود، نه اعلام کلاهبرداری و .. مجبور شدم به خاطر اینکه کاربرهای دیگه متوجه بشن این کلمه رو دور بزنم.
این تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f41/40083/
سایت مدیا فایر اعلام کرد ...
اگر این جمله اینطور بود که کسی نمیفمید : سایت مدیا فایر اعلام کرد که مانند مگا آپلود *** نیست
تکلیف چیه ؟ توی این موارد هم اجازه نداریم این محدودیت رو دور بزنیم؟
درحال حاضر 2 مورد است که بسیار برای بنده آزار دهنده است.
1-تبلیغات سایت که داخل پستها مزاحمت ایجاد میکنه و باید حدف بشه.
2-مدیریت کاربران تازه وارد که شروع میکنند پشت سر هم پست زدن و اسپم فرستادن،بالا آوردن تاپیک های قدیمی و ... فقط جهت 100 پست شدن.
بطوریکه در عرض 1-2 روز افراد دارای 100 پست میشوند.
بارها دقت کردم مشکلات درون انجمن توسط ایران افراد ایجاد میشود.
ارادتمند
امیر منصوری
یک سوال مگه مولتی یوزر ها نباید بن بشن؟؟؟؟ مگه از هر شرکت نباید فقط یک آیدی در انجمن حضور داشته باشه؟؟؟؟ پس چرا هنوز توی انجمن میبینیم که بعضی ها 2 تا آیدی دارن!!
یک مورد دیگه هم که جزء قوانین هست و مدیران هم توجهی ندارند و کاربران هم شورشو دراوردن، امضاهای اونها هستش.
قانون گفته 4 خط و حداکثر 2 لینک. ولی داریم کسایی که 8 خط امضاشونو پر کردند . تازه کلی اینتر هم زدن بینش. برا خودش شده یه پست!!
اگر مشکلی نداره ما هم کل سایتمونو بیاریم توی امضامون دیگه!:65:
آقا تازه گیا مد شده یه کاربر عضو میشه و میره تو گوگل می چرخه و مطالب رو کپی می کنه تو انجمن تا زمانیکه پست های کاربر محترم به 100 برسه و بشه عضو انجمن.شما یه سر انگشتی حساب کنید،اگه تو روز 3 کاربر عضو بشن و شروع کنن به زدن پستهایی که سوخته هست (کپی شده)انجمن کلا بهم میریزه.خواهشم می کنم روی این موضوع هم تمرکز کنید.
این سایت های دانلود خصوصا آغازه و وطن دانلود و میهن دانلود خیلیا رو صد پسته کرد،
این تبلیغ داخل پست خیلی بده،
چند تا قالب بزنید قابل انتخاب توسط کاربرا باشه، یه نسخه سبک، یکی زیبا (با هر حجمی)، خیلیا مشکل سرعت ندارند،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
یک سوال مگه مولتی یوزر ها نباید بن بشن؟؟؟؟ مگه از هر شرکت نباید فقط یک آیدی در انجمن حضور داشته باشه؟؟؟؟ پس چرا هنوز توی انجمن میبینیم که بعضی ها 2 تا آیدی دارن!!
مولتی یوزر یعنی : یک شخص که همزمان با چند تا آیدی فعالیت میکنه!!!
ما محدودیتی رو تعداد اعضای شرکت نداشتیم، الان چند تا شرکت هستن که بیشتر از یه یوزر دارن ولی مربوط به خودشون میشه و سواستفاده از یوزرشون نمیکنن، ما قانون مولتی یوزر بودن رو برای جلوگیری از سواستفاده گذاشتیم، به طور مثال:
من میام یوزر دارم هاستینگ خودم رو تبلیغ میکنم، بعد چند تا یوزر دیگه درست میکنم میام پست یوزر اولم رو تشکر میزنم بعد یه ریپلای هم میزنن ازشون خرید داشتم قابل تایید هستن و....!
منظورتون از بعضی ها هم به خوبی درک میشه! مطمین باشید ما خودمون از شما علاقهمند تر هستیم تا مولتی یوزر هارو شناسایی کنیم! همین
موفق باشید ارادتمند!:53: