برعکسنقل قول:
کسانی که در زمینه هاستینگ کار می کنند، معمولا سطح اطلاعات خیلی بالاتری از کاربران عادی دارند
الان 89 درصد فروشندگان ریسلر هستن
و در رنج سنی 17 تا 23 سال
من دیگه ادامه نمیدم چون به جایی ختم نمیشه این تاپیک
نمایش نسخه قابل چاپ
برعکسنقل قول:
کسانی که در زمینه هاستینگ کار می کنند، معمولا سطح اطلاعات خیلی بالاتری از کاربران عادی دارند
الان 89 درصد فروشندگان ریسلر هستن
و در رنج سنی 17 تا 23 سال
من دیگه ادامه نمیدم چون به جایی ختم نمیشه این تاپیک
اونها اصلا موفق نمیشن که بخوان بازاریابی بکنند، همین کاسپید که چند وقت پیش همه افتاده بودن به جونش مبلغ های گنده ای برای شرکت در همایش بازاریابی میگیره، مدیر فروش ibm رو اورده بود. اگر کسی اهمیت نمیداد اون هزینه ها (چه دعوت، چه ثبت نام از هر دو طرف) انجام نمیشد.
همیشه کسی موفق بوده که به همین سادگی روش های مختلف رو دست کم نگیره.
صلاح ملک خویش خسروان دانند، هرکسی هر جور بخواد میتونه عمل کنه.
خوشبختانه من تو این چند سال تو رده سنی 18 سال تا 24 سال افرادی رو دیدم که استعداد های واقعا بالایی داشتن ولی حیف که داره استعداد هاشون به ابتذال کشیده میشه....افرادی رو دیدم که برنامه های واقعا حرفه ای نوشتن ولی با قیمت های 10 هزار تومان 20 هزار تومان که فقط پول adsl شون تامین بشه..و شاید اگه همین افراد توی یک شرکت بودن بابت همون برنامه 10 میلیون میگرفتن!!! مسئله اینجاست که خیلی ها قدر کار خودشون رو نمیدونن
- فکر می کنم این مسئله برای همه دوستان که در بازار IT بصورت حرفه ای کارکردند قابل لمس خواهد بود:
- اگر شما دارای تخصص هستید
- اگر شما توانایی انجام چند کار بصورت همزمان دارید
- اگر شما در رقتار حرفه ای دارای صداقت هستید
- اگر شما در ایران کار می کنید
- اگر شما قانع هستید
حق شما براحتی خورده می شه
تجربه بنده با رنج سنی 28-30 سال و سابقه کار حرفه ای در شرکت های معتبر و فعال در IT کشور و تجربه فعالیت در چند فیلد در زمینه فناوری اطلاعات به من ثابت کرده:
1- نباید همیشه 100 درصد صادق باشید( کمی سیاست کاری داشته باشید)
2- هیچ وقت قیمت پایین اعلام نکنید چون مسلما کاری می خواهید انجام دهید و توجه به این مسئله که همیشه موارد پیش نشده پیش خواهد آمد و trubleshooting مسئله ای زمان بر است عملا شما سود که نکرده اید هیچ، متضرر هم شده اید.
3- همیشه سعی کنید کیفیت سرلوحه کار شما باشد، در ابتدا شاید کمی سخت باشد اما افراد و مجموعه هایی که کیفیت کار شما لمس می کنند مسلما معرف شما برای کار های بعدی خواهند بود.
مطالب بالا فقط نظر شخصی بود :)
با تشکر از امیر فاتح بابت توضیحات خوبش
=============
اینجا جا داره یه مسئله رو بگم :
من یه زمانی داشتم روی طراحی سایت کار می کردم و پروژه جمع میکردم به این و اون میدادم که طراحش مثلا مبلغ 100 هزار تومان می گرفت من مبلغ 300 هزار تومان در صورتی که کل کار رو اون طراح انجام داده بود
این مسئله رو برای این بازگو کردم که یه چیزی رو بگم :
ببنید افراد حرفه ای تو زمینه کاری فوق العاده آدم های سخت کوشی هستند اما تو بحث اقتصاد که میرسه هیچ ایده ای ندارند ، چون فکر میکنند همه پایین هستند و حقشون خرده شده و هیچ کسی بزرگ تر از این ها نیست و کارها باید به سمت این ها سرازیر بشه در صورتی که اگه کمی فکر اقتصادی میکردند کلی از لحاظ درآمدی جلوتر بودند
شما سایت های تخصصی رو ببنید از لحاظ در آمدی سطح بالایی ندارند اما یک سایت تفریحی رو ببنید از لحاظ بازدید واقعی چقدر بوده و چقدر از فروشگاه انلاینش درآمد کسب می کنه، چون اون کسی که سایت تفریحی جوک و اس ام اس داره میگرده دنبال بازدید کننده میگرده دنبال مطلبی که بیننده نیاز داره اما سایت تخصصی منتظر که متخصص ها هنر اون رو درک کنند و همه وارد سایت اون بشند این یه ذره غیر منطقی هستش
به نظر من تخصص 1% هنر فروش 99%
چون شما اگه تخصص هم نداشته باشی از تخصص دیگران میتونی استفاده کنی
دوستان به نظر من کسایی که میگن فلان سایت فلان کرد پول مردم بالا کشید فرار کرد اینا همش شعاره بابا مگه چقد میتونه تو اینکار کلاهبردار باقی بمونه که بعد بخواد پول بالا بکشه. شرکتای معتبر که چندین سال تو اینکار هستن مگه ماهی چقد در میارن که یه کسی بیاد کلاهبردار باشه عرض دوسه ماه پول مردم بکشه بالا فرار کنه واقعا" خنده دار نیست مگه تو این مدت چقد این میتونه در بیاره اگه تو کار هاست واینا یه استاد خبره باشه نمیتونه تو دو سه ماه بیشتر از یه ملیون در بیاره اونم اینکه همه کاری انجام بده منظور خدمات خوب .کسی که اینارو بلده میتونه عرض مدت کوتاهی شناخته شه در امد خوبی داشته باشه خلاصه ختم کلام کلاهبردار که استاد این کاره میاد شناخته میشه ودرامد کسب میکنه وکسی که کلاهبرداره و این کارا سرش نمیشه مطمئنا"کلاه سر خودش رفته من که تا حالا ندیدم کلاهبردار خدمات هاست پس خواهشا جوگیر نشیم تا یه کسی که میخواد به یکی تو زمینه وب اعتماد کنه و هیچ نمیدونه بیخودی فکر کنه مثلا چه خبره ...اما خریدار که میگید فقط فکر ارزون بودنه نه فکر کیفیت اینم بگم که همه ایرانیا این عادت زشت دارن بابا اگه این عادت نبود و ما نمیرفتیم کالای چینی ارزون بی کیفیت نمیخریدیم مگه این همه کارخانه ایرانی تعطیل میشد مگه این همه بیکاری داشتیم پس ما فرشنده ها هم باید خودمونو با شرایط سازگار کنیم--امیدوارم منظورمو کامل رسونده باشم