پاسخ : نیاز به یک گیگ هاست فایل!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
1و 2 خوبه
3و4 با قیمتی که فرمودین مشکلی با پرداخت سالیانه ندارم
5 مهم نیست! اما تحریم نشید لطفا! (وقتی سی پنل تحریم میشه ftp کار میکنه درسته؟ اگه بله تحریم هم بشید مهم نیست!)
6- بکآپ روزانه هست؟ نیازی به بازگردانی نخواهد بود! فقط میخوام در صورت بروز مشکل مثل خدای نکرده هک شدن یا چه می دونم خرابی سرور و این چیزا فایلها از دست نره! چون آپلودش کلی دردسر داره و ...
7- لطفا گزارش آپتایم رو برام پ.خ. کنید.
8- نامحدود که نداریم! تا چقدر من به صورت قطع میتونم استفاده کنم؟ لطفا عدد بفرمایید!
گزارش آپتایم ارسال شد
منظور من از نامحدود این نبود که بینهایته.منظور من بدون محدودیت میباشد.یعنی شما چه 100گیگ یا و چه 2000گیگ در صورتی که فشار به سرور نیاید میتوانید استفاده کنید(به دلیل اینکه استفاده شما بیشتر دانلود و آپلود میباشد مشکلی پیش نمیاید)
شرکت ما ثبت شده هست . می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم در قرارداد هم تضمین های لازمه رو بدیم .از جمله تضمین آپتایم
در مورد پهنای باند مصرفی پلان یک گیگ با پهنای نامحدود که بنده پیشنهاد دادم این پهنای باند مساوی پهنای باند کل سرور می شود که به صورت اشتراکی بین شما و سایر کاربران نامحدود share خواهد شد . تا زمانیکه مصرف سایت شما در حد نرمال از منابع باشه ( 1 الی 2 درصد از منابع ) ( منابع : سی پی یو - رم - پاور و ... ) می تونید از هاست اشتراکی با پهنای باند نامحدود استفاده کنید .
همه سرورها این محدودیت منابع رو دارن !
7 روز تست رایگان تقدیم میشه . برای تست باید دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
کنترل پانل آخرین نسخه سی پانل .
بک آپ روزانه و هفتگی و ماهانه .
موفق و پیروز و سربلند باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsaserver
به نام خدا با سلام
پیشنهاد من خرید پلان نامحدود زیر هست :
هاست لینوکس : فضا نامحدود / پهنای باند نامحدود / دومین نامحدود/ ایمیل نامحدود / دیتابیس نامحدود خلاصه همه چی نامحدود ! سالانه فقط 150 هزار تومان ماهانه 16 هزار تومان کنترل پانلCPanel 11.x
ولی اگر اصرار به خرید پلان یک گیگ دارید یک گیگ فضا با بی نهایت پهنای باند ماهانه قیمتش در سرور ما سالانه 50 هزار تومان هست .
ایمیل من :
parsaserver@gmail.com
آی دی من در یاهو :
parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
البته اکانت تست آماده بالا نمایشی هست و برای تست واقعی باید دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید
موفق باشید
سلام
منم میتونم این سرویس رو بهتون بدم با این شرایطی که گفتین
1 گیگ با 100 گیگ پهنای باند
قیمت هم برای پرداخت ماهانه ، 2500 تومن D:
اکانت تست هم میدم اگه خواستید( تا یک هفته )
--===============================--
راستی یه دامین هم دارم اگه کسی خواست پی ام بده !
bia2soft.net
سلام.
آپتایم بالا (99.9)
قیمت بسیار مناسب
پشتیبانی کامل 24 ساعته. (من شبا بیدارم و دوستم روزا:59:)
اکانت تست تا3 روز و اگه کافی نبود تا 7 روز
بک آپ روزانه
در خدمتیم.
دوستان عزیز لطفا دیگه کسی تو این تاپیک پیشنهاد نده! من با دو تا از دوستان صحبت کردم و با توجه به جمیع جهات از یکی از اون دوتا میگیرم.
البته جالب هست که هر چی میگذره پیشنهادها بهتر و بهتر میشه! آدم وسوسه میشه صبر کنه و نظرش رو تغییر بده! در هر صورت لطفا دیگه پیشنهاد ندید!
از همه دوستانی که پیشنهاد دادن ممنونم.
باتشکر فروان و عرض پوزش از جناب Par3Host.Net که باهاشون برای گرفتن این سرویس صحبت کردم، با توجه به سابقه همکاری قبلی و با توجه به آفر ویژهای که جناب bestserver.ir ارائه دادن، این سرویس رو از ایشون تهیه کردم.
ان شاء الله در آینده نزدیک امکان همکاری با Par3Host.Net و سایر دوستانی که پیشنهادهای خوبی دادن برام پیش بیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
باتشکر فروان و عرض پوزش از جناب par3host.net که باهاشون برای گرفتن این سرویس صحبت کردم، با توجه به سابقه همکاری قبلی و با توجه به آفر ویژهای که جناب bestserver.ir ارائه دادن، این سرویس رو از ایشون تهیه کردم.
ان شاء الله در آینده نزدیک امکان همکاری با par3host.net و سایر دوستانی که پیشنهادهای خوبی دادن برام پیش بیاد.
خواهش می کنم دوست عزیز.
موفق باشید.