پاسخ : درخواست اسپانسر برای فروم [Hit : 8000-10000]
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
ما هم در خدمتیم .
اینم اطلاعات سرور :
CPU : AMD 4 Core 2.8
Ram : 7 GB
Hard : 2 * 250 GB SATA 2 RPM 7.200
PHP Version 5.2.8
Apache Version 2.2.11
MySQL Version 5.0.81
CPanel 11.x
می تونم 10 گیگابایت فضا با 100 گیگ پهنای باند بهتون بدم .
اگر که خواستین پیغام خصوصی بدین یا با این آی دی تماس بگیرین :
amirreza.nejati@yahoo.com
موفق باشید .
بهسازان هاست هم درخدمتتون هست .
www.behsazanhost.com
در حال حاظر هم هستند از بچه هایی که فارومشون اسپانسر شدیم .
به نظرم پرونده اين تاپيك بسته باشه تا صاحب تاپيك بياد و نتيجه رو اعلام كنه. اگر خواست بعدا بازم آفر بديد. متشكرم از دوستان.
تا اطلاع ثانوي لطفا آفر نگذاريد.
از Sajad عزیز که باعث نظم دادن به تاپیک شدند متشکرم.
ببینید دوستان؛ درسته الان مشکل سرور فعلی ما حل شده، اما این RAM تا همیشه نمی تونه سایت های بزرگی که روی سرور هستن رو تحمل کنه. بالاخره روزی یا سرور کامل DOWN میشه یا اینکه مدیر سرور خرج می کنه و RAM اضافه می کنه. البته همیشه دست به خرجش خوب بوده و پشتیبانی اش عالی.
بهر حال؛ همیشه نمیشه گفت که سرور فعلی بهترین سرور هستش.
من از یک سرور هاست می خوام که واقعاً dedicated server داشته باشه و این سرور یک سابقه خوب داشته باشه. مثلا تعدادی سایت که پربازدید هستن و RAM و CPU زیادی مصرف می کنند روی سرور بوده باشند که سرور امتحان پس بده. بعدش مهمتر از همه این هست که پشتیبانی خوب باشه. DOWN Time سرور کم باشه، و یک راهی باشه که بتونم اطمینان کامل کنم.
مثلا بارها دیدیم، حتی توی سایت پی سی دانلود؛ که هاست ایران که اسپانسر پی سی دانلود بود، الان مدیریت سایت پی سی دانلود رو بدست گرفته و محمد ( مدیر پی سی دانلود ) هیچ دسترسی به سایت و انجمن و هاست نداره! نمی خوام این بلا سر من بیاد.
با سلام
ما هم در خدمدتیم
پارمیس هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingoftehran
دوست عزیز! قبل از ارسال پاسخ لطفا تمامی پست ها رو بخونید!
خصوصا این پست http://www.webhostingtalk.ir/showpos...3&postcount=24
خب! ظاهرا هیچ کس شرایط اسپانسر شدن با این ترم ها رو نداره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen71
خب! ظاهرا هیچ کس شرایط اسپانسر شدن با این ترم ها رو نداره ...
این رو به عنوان یک راهنمایی قبول کن و قصد بدی ندارم
شما به هیچ کس اعتماد نداری پس باید اصلا دنبال اسپانسر نباشی چون این بی اعتمادی می تونه کوچکترین مسئله ای رو به یه فاجه ی بزرگ تبدیل کنه پس یا از یه جایی که خودت دوست داری هاست بخر یا این که یه سرور یا vps بگیر و سایتت رو بیار بالا ماشاالله بازدید سایتون هم که بالاست با تبلیغات می تونید چند برابر پولی که نیاز دارید رو بدست بیارید
دوست عزیز، مطمئن هستید نوشته بنده رو خوندید ؟
نقل قول:
من از یک سرور هاست می خوام که واقعاً dedicated server داشته باشه و این سرور یک سابقه خوب داشته باشه. مثلا تعدادی سایت که پربازدید هستن و ram و cpu زیادی مصرف می کنند روی سرور بوده باشند که سرور امتحان پس بده. بعدش مهمتر از همه این هست که پشتیبانی خوب باشه. Down time سرور کم باشه، و یک راهی باشه که بتونم اطمینان کامل کنم.
این شرایط باشه بنده هیچ مشکلی با اعتماد نخواهم داشت. چون یه قرار داد سر دستی می بندیم که مشکلی هم بوجود نیاد.