پاسخ : درآمد یک متخصص هاستینگ برای هر ساعت کار مفید!؟
بستگی به خود فرد هم داره، به نظر من با توجه به تخصص هایی که نیاز دارد و سطح نیمه حرفه ای برای اکثر اونا که فک کنم یک کارشناس کامپیوتر بتونه انجام بده، نوع تحصیلات یعنی تحصیلات دانشگاهی (اونم با سواد دانشگاهی یا پاس کردن درس فقط و دانشگاه محل تحصیل) یا مدرک فنی حرفه ای و ...
اونجوری که من به دقت پست اول رو خوندم، دیدم چیز زیادی خواسته نشده مثلا تحصیلات و زبان در حد رفع نیاز و پاسخگویی تلفن و ... زیاد هم موارد پیچیده ای نیستن، حتی سایر موارد.
همونجور که گفتم به موارد زیادی بستگی داره و اینجوری نمیشه قیمت داد، میتونه از 3500 تا 8000 حتی 10000 برای هر ساعت باشه، ولی به طور معمول و توضیحات پست 20 من بین 4000 تا 5500 رو توصیه می کنم، که البته اگه پاداش و بیمه هم در کار باشه این رنج می تونه کمتر باشه.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اسم این کار میشه کار در خانه! اما حقیقت چیز دیگه ایه! طرف بایستی در خانه زندانی باشه! چون مسئول پاسخگویی به تلفن و تیکت و ... هست. و اگر در یک مورد حضور نداشته باشه آنوقت قرار است شما شاکی بشید که چرا فلان تیکت را روز بعد جواب دادی!؟ چرا از ساعت فلان تا فلان تلفن جواب ندادی!
ممکنه کل وقتی که از ایشان گرفته میشود در یک روز 5 ساعت و در یک روز 3 دقیقه باشد! اما طرف زمانش را برای شما گذاشته و از مهمانی رفتن و گرفتن کار بیرون و ... محروم شده! آن هم با کار هاستینگ که ساعت کاری دقیق ندارد و هر لحظه ممکن است تیکتی بیاید!
به منشی های خیلی از شرکت ها نگاه کنید که بدون داشتن هیچ تخصصی ماهانه 200 - 300 یا حتی 500 تومان می گیرند و اکثر وقتشان را در شرکت مشغول لاک زدن ناخن هایشان هستند! آنوقت شما می خواهید یک کارمند متخصص بگیرید با حق و حقوق بسیار کمتر؟
سلام
آقا شما خیلی کامل حرف دل منم زدی و کلا میشه گفت بهترین نظری که میشد در رابطه با این پست داد شما گفتید .
با سپاس
دوستان عزیز ممنون میشم پیشنهاد های دیگه ای رو هم بشنوم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
دوستان عزیز ممنون میشم پیشنهاد های دیگه ای رو هم بشنوم.
من تو این کار نبودم و اطلاعاتی ندارم یعنی تا حالا به مشکلات این قضیه فک نکردم
ولی همیشه کار ساعتی یه سری دغدغه هایی داره مثلا امکانش هست کارمند بپیچونه و یا باعث دلهره کارمند میشه که ایا من امروز چند ساعت کار میکنم یا ایا من امروز به اندازه کافی پول در میارم
بعد یارو اگر به اندازه کافی در نیاره کم کم سرد میشه یا به قول بچه ها زندانی شدن تو خونه داره
به نظرت بهتر نیست به جایی ساعتی یه عدد ماهیانه ثابت باهم قرار داد کنید مثلا 4 نفر ادم رو پیدا کنی که هر کدوم 4 ساعت مشخص رو در روز حواب تیکت بدن و مثلا 100-200 تومن هر کدوم بگیرن
البته این قیمت بستگی به حجم کاری شرکت شما و درامد شرکت شما داره و هرچقد که خواستین میتونید بدید
تو همین فروم ادمایی هستن که دانشش رو دارن اما توان پیدا کردن کار رو ندارن فکنم حاضر باشن واسه ماهی 100-200 تومن روزی 4 ساعت واست وقت (اشتراکی با انجام بقیه کاراشون تو نت) بزارن
از طرفی پشتیبانی دادن فقط بعضی اوقات سخته بقیه زمانا خیلی سادس
علاوه بر این بعضیا هستن تو این فروم که دارن سرور میفروشن یه تنه پشتیبانی+ کانفیگ+سر و کله زدن با مشتری دارن تازه اخر ماه 200-300 در میارن
حالا شما بیا 4نفر از اینا جمع کن بعد به جای قرارداد ساعتی ماهیانه ببند بعد با 4 نفر ادم روز 4-5 ساعت میتونی پشتیبانی 20 ساعته بدی که نه وقت کارمندا الکی هدر میره هم مطمئنا که چه مشتری بیاد چه نیاد اونا پولشونو اخر ماه میگیرن
البته این پیشنهاد به شرطیه که شما ماهی 2تومن در بیاری ها که مثلا 400-1000 بدی به کارمندات و 1تومن واسه خودت بمونه
البته اینجوری که خودت گفتی تعداد مشتریارو بالا فرض کردی پس میصرفه واست
حتی اگر نصرفید هم هاستینگ با بهترین پشتیبانی رو داری با 3-4 نفر شاید ماههای اول سود نکنی ولی یه چند نفر که بگیرن مشتری دائم بشن یهو همه میریزن سرت :دی
اینجوری من فکنم خیلی خوب باشه و تقریبا شمام فقط میچسبی به کار بازاریابی و تهیه سرور و .... دغدغه پشتیبانی نداری
در هر صورت من خودم به شخصه کار ساعتی رو علاقه ای ندارم اما کار ماهیانه با همین شرایطی که گفتم اگر علاقه ای به کار هاستینگ داشتم حتما انجام میدادم حتی با همین قیمت ها
چون وقتی روزی 3-4 ساعت محض الکی تو نت تفریحی دور میزنیم حال چی میشه جواب 20 تا تیکت رو هم بدیم و ماهی 100-200 گیرمون بیاد
البته من اگه هاستینگ میداشتم و تو این موقعیت بودم حتما این کارو میکردم و ماهیانه یه پولی بابت 5 ساعت در روز به کارمندا میدادم
تو نظر یوزر هم وجهه خوبی داره که 4نفر تیکت پاسخ بدن تا یک نفر
شاید نظر من اشتباه باشه ها
بازم میل خودت
موفق باشید
خیلی ممنون که نظر دادید و توضیحاتی جامع ارائه کردید.
بنده هم با نظر شما 100% موافق هستم! به همین دلیل پشتیبان مورد نیاز شرکت رو داریم.... و کارمند داریم به اندازه ی لزوم.
ببینید ، ما قرار نیست کسی رو به صورت ساعتی استخدام کنیم! بنده هدفم از ایجاد این تاپیک این هست که بدونم به نظر افراد مختلف ، هر شخصی که این کار رو انجام میده به صورت متعادل و منصفانه هر ساعت چقدر حقشه؟
یعنی من بدونم حق کارمندم چقدره! کامند من ، حقوق ماهیانه میگیره! من میخوام بدونم هر ساعت کار مفید کارمندم چقدر بها و ارزش داره! که نه خدایی نکرده بی انصافی در حق کارمندم بکنم نه اینکه بخوام در حق شرکت خودم بی انصافی بکنم :دی
به هر صورت ، ممنون میشم دوستان نظرات خودشون رو به اشتراک بذارن. چون واقعا این روز ها نیاز به ساپورتر خوب و مسائل مالی مربوط به اون یکی از دغدغه های شرکت ها هست!
ممنون
سلام.
ببینید وقتی صحبت پرداخت حقوق باتوجه به تخصص میشه میبایست خود این حوضه نیز مشخص بشه .مثال عرض میکنم خدمتتون , من در زمینه کاری خودم تو شرکت های هاستینگ معتبری توی تهران بودم یا حداقل با کادرشون در ارتباط م و از استراتژیکشون با خبرم ؛ در زمینه استخدام نیروی فنی , اکثر قریب به اتفاق شرکت ها دنبال کسانی هستند که به نوعی بشه گفت آچار فرانسه باشن !! برای مثال مدیران شرکت ها بیشتر ترجیه میدن که شما اطلاعات ی با عمق 30 درصد روی کل سرویسهاشون داشته باشید تا اینکه 80 درصد تسلط روی یک سیستم عامل .. پس اینکه بگیم شما یک متخصص هاستینگ هستید و با اشراف کامل روی سیستم عامل و سرویس ها استخدام شرکتی درامدید خیلی نادر هست و کم پیش میاد . مگر اینکه مدیر داخلی اون بخش باشید!. در نتیجه با توجه به عنوان تاپیکتون معنی تخصص کمرنگ تر میشه و بهتره از این عنوان برای کارمند با level بالا تری استفاده کنیم.
اما با این تفاسیر در کل من فکر میکنم حداقل حقوق برای کارمند (متوسط) بخش فنی هاستینگ که 44 ساعت در هفته ساعت کاری حضور در شرکت و دسترسی محدود بر سرور , توانایی کار با کنترل پنل های شرکت و پاسخ دهی مشتریان رو داره میتونه با ماهیانه 600,000 تومان + بیمه و سنوات استارت بخوره.
برای کسی هم که تخصص و اشراف کامل روی یک سیستم عامل و سرویس های در حال اجرا داره ماهیانه با 1200,000 تومان همراه با بیمه و سنوات میتونه دستمزد مناسبی باشه.
ارادتمند
محمدی
ممنون از نظر دادن. ولی دوست عزیز ، ما طبق شرایطی که اعلام کردیم هزینه ی هر ساعت کار رو مد نظر داریم برای ارزش گذاری...
قیمتی هم که شما فرمودید ، میشه بگید بر چه اصل و اساسی و طبق چه منطقی این قیمت رو دادید؟
طبق منطق اون دوستمون که فرمودن دستمزد برای هر ساعت کار ، 40 تا 90 دلاره!؟
دوست من ، به صورت حضوری با مقدار اطلاعاتی که شما فرمودید به صورت 100% بنده تضمین میدم به شما که کارندی با حقوق ثابت کمتر از 400 هزار تومن در ماه کل این کار ها رو انجام میده!!! حد اقل 600 هزار تومان!!؟ برای 8 ساعت کار حضوری در دفتر!؟
اگر جایی رو سراغ دارید معرفی کنید.... خیلی دوستان هستن که تمایل دارن برای چنین کارهایی !
البته در پایان به نظر شما احترام میذارم! اما ممنون میشم دقیق بنده رو توجیح کنید من باب نوع قیمت گذاریتون!
حقوق وزارت کار بر اساس هفته ی 44 ساعت کاری , برای شخصی با مدرک کارشناسی ماهیانه 360 تومان هست ... اما شما باشید کار میکنید ؟ کسی رو سراغ دارید الان با این وضعیت کار کنه ؟ کاری به شرایط شهرستان و اینکه طرف مجبور هست و میاد نداریم.
الان حقوق یک منشی با همین ساعت کاری ماهانه 400 تا 500 هزار تومان میباشد. نهایت اطلاعات مورد نیاز هم برای کار icdl هست.
مبلغی که من بالا عرض کردم برای کارمند متوسط , مبلغی هست که اکثر شرکت ها میتونن باهاش کنار بیان و پیشنهاد اولیه ی خودشون هم در همین رنج هست که ساعتی حدودا 3400 تومان هست و فکر نمیکنم رقم عجیبی باشه.