پاسخ : درخواست هاست سی پنل با ماهانه 1000 تومان نه بیشتر !
نقل قول:
سلام به گدایان هاســـــــــــــــــــتین گــــــــــــــــــــــــ
نقل قول:
فضا ۱ mb
پهنای باند۱۰ kb در ماه
بک آپ ندارد
پشتیبانی ندارد
باقی امکانات رو هم ندارد
خواستید در خدمتیم.
جناب 1oveless و alborzhost
شخصا برای دو مورد فوق تخلف ثبت کردم. اگر به نظر شما درخواست متقاضی مورد قبول نیست مطلبی هم ارسال نکنید. شما هم بی احترامی کردید و هم ارسال Spam !
اگر سیاست فروشندگان با شرایط فوق همخوانی داشت آفرهای خود را ارائه میکنند و اگر هم نداشت که هیچ !
با احترام
محمد خسروی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
جناب 1oveless و alborzhost
شخصا برای دو مورد فوق تخلف ثبت کردم. اگر به نظر شما درخواست متقاضی مورد قبول نیست مطلبی هم ارسال نکنید. شما هم بی احترامی کردید و هم ارسال Spam !
اگر سیاست فروشندگان با شرایط فوق همخوانی داشت آفرهای خود را ارائه میکنند و اگر هم نداشت که هیچ !
با احترام
محمد خسروی
دوست عزیز من نه فروشندم نه اینکه میخواستم وسط این تاپیک خرید ! پستی ارسال کنم که اسپم بشه فقط خواستم بگم که واقعا من هم اگه فروشنده بودم میومدم توی این تاپیک و پست های بقیه همکارام رو میدیدم اعصابم خورد میشد
موضوع این هاست 1000 تومانی نیست بلکه موضوع این هست که این قیمت و این فروشنده و خریدار آسیب به بقیه میزنن . به صورت مثال من نوعی میام و میخوام یه هاست بخرم از خود شما . شما قیمت میدید و من هم با شما دعوا میکنم که چه خبره و مگه سر گردنه هست و آی کلاهبردار ( معذرت ) آی فلان ... بعد آدرس این تاپیک رو میدم به شما میگم برو یه کم قیمت هارو ببین چیه بعد بیا هاست بفروش ... ... و باقی ماجرا
نظرتون چیه در این مورد ؟
فضا 100 گیگ + پهنای باند نا محدود +بک آپ روزانه+ 1 بستنی خوشمزه فقط 1000 تومان
در صورنی که تخفیف هم خواستید در خدمتیم
نقل قول:
دوست عزیز من نه فروشندم نه اینکه میخواستم وسط این تاپیک خرید ! پستی ارسال کنم که اسپم بشه فقط خواستم بگم که واقعا من هم اگه فروشنده بودم میومدم توی این تاپیک و پست های بقیه همکارام رو میدیدم اعصابم خورد میشد
موضوع این هاست 1000 تومانی نیست بلکه موضوع این هست که این قیمت و این فروشنده و خریدار آسیب به بقیه میزنن . به صورت مثال من نوعی میام و میخوام یه هاست بخرم از خود شما . شما قیمت میدید و من هم با شما دعوا میکنم که چه خبره و مگه سر گردنه هست و آی کلاهبردار ( معذرت ) آی فلان ... بعد آدرس این تاپیک رو میدم به شما میگم برو یه کم قیمت هارو ببین چیه بعد بیا هاست بفروش ... ... و باقی ماجرا
نظرتون چیه در این مورد ؟
سیاست های هر کسی مربوط به شرایط خودش هست. الان شرکت آوارد اسپیس داره هاست مجانی میده و کیفیت مناسب ! جاست هاست همه چیز رو نامحدود میده و .... !
شما نباید اصلا در سیاست های افراد دیگه دخالت کنید. شاید یک شرکت اصلا واسش مهم نباشه که این سرویس سود ده هست یا نه ! شاید اهداف دیگه ای دارند.
نقل قول:
ماشالا این همه هاستینگ باهوش.... یادش بخیر خود منم زمانی هاست میخریدم 1000 تومان بعد از سی پنل شل میریختیم و کل سرور رو به خاک سیاه مینشوندیم و هر چی سایت رو سرور بود رو میزدیم..
واقعا یعنی شماها یک کمی فکر نمیکنید و به خاطر 1000 تومان حاضرید این ریسک رو کنید؟ اصلا نمیپرسید این آقا چرا هاست سی پنل مفتی میخواد؟
عجب آدمی هستی
نقل قول:
فضا 100 گیگ + پهنای باند نا محدود +بک آپ روزانه+ 1 بستنی خوشمزه فقط 1000 تومان
در صورنی که تخفیف هم خواستید در خدمتیم
:71:
نقل قول:
بله درخواست هاست سی پنل با ماهانه 1000 تومان نه بیشتر , لطفا مشخصات بزارین
tnx ;;)
هاست رایگان برا همین کارهاست دوست عزیز در ضمن اگه کسی با این قیمت بهت هاست داد بدون با همون هاست رایگان از لحاظ قدرت و ... برابره