پاسخ : راهنمایی برای انتخاب سرویس دهنده میزبانی داخل ایران !
تبلیغ منفی اگه نشه من از طریق مشهد هاست هاست از سرور سروش گرفته بودم هرچی اپلود میکردم گیر امنیتی میداد
بنظرم اریانیک بهتره
لام به بروبچ انجمن
آقا من واسه یه سایت و انجمنم میخوام به سرور ایران بیام الان سرور المان هست و مرتب مشکل داره نمیدونمم دیگه چی کارکنم هاست رو از شرکت زیما هاست گرفتم که البته بعضی مواقع کیفیت خیلی خوبی داره و بعضی اوقات هم افتضاح می خواستم ببینم شما به نظرتون بیام ایران بهتر نیست؟یا برم یه سرور دیگه بگیرم؟کلا مزیت سرور ایران چیه؟کیفیت و آپتایم و... چطوره؟پشتیبانیشون چطوره؟واقعا 724 است یا فقط حرفه؟
من از هاست از دیتاسنتر افرانت دارم قیمتش بالا هست ولی راضیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pdistb.ir
لام به بروبچ انجمن
آقا من واسه یه سایت و انجمنم میخوام به سرور ایران بیام الان سرور المان هست و مرتب مشکل داره نمیدونمم دیگه چی کارکنم هاست رو از شرکت زیما هاست گرفتم که البته بعضی مواقع کیفیت خیلی خوبی داره و بعضی اوقات هم افتضاح می خواستم ببینم شما به نظرتون بیام ایران بهتر نیست؟یا برم یه سرور دیگه بگیرم؟کلا مزیت سرور ایران چیه؟کیفیت و آپتایم و... چطوره؟پشتیبانیشون چطوره؟واقعا 724 است یا فقط حرفه؟
هاست های ایران چون از دایرکت ادمین استفاده میکنن مجبورن بخاطر امنیت کلی امکانات رو غیر فعال کنن مثل فانشن های پی اچ پی که با عث میشه افرادی که تخصص کمتری دارن کلی با مشکلات مواجه بشن مخصوصا جهت کار با انجمن این مورد رو حتما در نظر بگیرین دوست عزیز
فكر مكنم افرا نت خوب باشه
میهن هاست فکر می کنم خوب باشه ، من قدیما ازشون سرویس گرفتم خوب بود , تاکید می کنم که قدیما نه اخیرا !
mihanhost . com