یک مشکلی که OVH داره اینه که 90% شرکت های بزرگی که کارشون Manage کردن سرور هست سرور های این دیتاسنتر رو قبول نمی کنن (حدود دو سال پیش که تازه شروع کرده بودم این کار رو از OVH یک سرور گرفتم و بعد دنبال کسی می گشتم که کمک کنه در Manage کردن سرور بکنه)
نمایش نسخه قابل چاپ
یک مشکلی که OVH داره اینه که 90% شرکت های بزرگی که کارشون Manage کردن سرور هست سرور های این دیتاسنتر رو قبول نمی کنن (حدود دو سال پیش که تازه شروع کرده بودم این کار رو از OVH یک سرور گرفتم و بعد دنبال کسی می گشتم که کمک کنه در Manage کردن سرور بکنه)
تجربه ای که من دارم ثابت کرده هیچ دیتاسنتری بد نیست مخصوصا دیتاسنترهایی که تبدیل به برند معتبر شدند. اما مشکلی که برای ما وجود داره عدم شناخت از نوع معماری شبکه دیتاسنتر است.
بیشتر دیتاسنترها از یک معماری استاندارد و مانند به هم استفاده میکنند ولی خوب سیاست هر دیتاسنتر متفاوت است.
روی دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی هیچ وقت کسی از لحاظ کانفیگ دچار مشکل نشده ولی معمولا من مشکلات را در OVH,Hetzner و NetDirekt دیدم.
البته نمیشه گفت مشکل! نوع معماری شبکه های این دیتاسنترها متفاوت است و عدم آشنایی ما ، ایجاد مشکل میکند.
موفق باشید