پاسخ : سرورمجازی فرانسه|رم:1گیگ|هارد|100 گیگ|پهنای باند:نامحدود|پورت یک گیگ اختصاصی
نه خواهش میکنم فقط شماره حساب صادرات رو بدید بیزحمت چون کارت به کارت نمیتونم انجام بدم من اینترنت بانک صادرات دارم که برای پرداخت 24 ساعته باید شما شماره حساب صادرات رو ارسال کنید برای من بعد دوست عزیز لطفا یه درگاه پرداخت انلاین بزارید برای پرداخت ها چون واقعا این طوری وقت گیر هست و برای شارز و سفارش ادم به مشکل بر میخوره.
پاسخ : سرورمجازی فرانسه|رم:1گیگ|هارد|100 گیگ|پهنای باند:نامحدود|پورت یک گیگ اختصاصی
درگاه انلاین فعال بود
براتون تو تیکت توضیح دادم
و به زودی با بانک ملت پرداخت انلاین فعال خواهد شد
با تشکر
میشه برای من پلن اول رو فعال کنید فردا کارت به کارت کنم چون الان نمیتونم برم بیرون عابر بانک از خونه دور هست ویندوز سرور 2008 نصب کنید اگر امکانش هست وگرنه نمیدونم چکار کنم سروس رو بدجوری لازم داشتم برای امشب.
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
نسخه 32 بیتی نصب کنید.
آیا پلنهای ۱ گیگ بعدها قابلیت ارتقا دارند؟
بله در صورت وجود شرایط مشکلی بابت ارتقا ندارند.
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ironman2
میشه برای من پلن اول رو فعال کنید فردا کارت به کارت کنم چون الان نمیتونم برم بیرون عابر بانک از خونه دور هست ویندوز سرور 2008 نصب کنید اگر امکانش هست وگرنه نمیدونم چکار کنم سروس رو بدجوری لازم داشتم برای امشب.
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
نسخه 32 بیتی نصب کنید.
مشکلی نیست
با واحد فروش تماس بگیرید
سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم سرور فرانسه مشکلی با دانلود تورنت از ترکر خصوصی نداره.باتشکر
در صورتی که شکایتی نشه خیر.
ولی حتما فایروال و.. حتما فعال باشه برای جلوگیری از الودگی !
سرویسی که سفارش داده بودم تحویل داده شد ، کیفیت خوبی داره
با تشکر
لینوکس می تونید تحویل بدید ؟
برا رپیدلیچ می خوام ! نگید سرور رو داغون می کنه که دیوانه شدم از این حرفا !
از هلند می تونیم سرویس بدیم بهتون. با توجه به منابعی که سفارش میدید تا همون سقف بدون هیچ مشکلی بابت فشار سخت افزار سرور نخواهید داشت