پاسخ : ریجستر وب افتتاح شد مرکز تخصصی فروش دامنه ملی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
E!3
2 مورد:
1. میشه لطف کنید لینک روزنامه رسمی از شرکتتون بدید؟ (شرکت توسعه تجارت الکترونیک وانیز)
2. Whmcs شما هم نال شده است، درسته؟ :)
سلام
شماره ثبت شرکت:41956 ریجستر وب زیر مجموعه شرکت وبگاه گستر ایرانیان(در اصفهان) میباشد و توسعه تجارت الکترونیک وانیز هم دپارتمانی از شرکت است
موفق باشید.
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
این هم ایمیل بنده در دامنه شرکت مشکلی بود میتونید ایمیل بزنید
azami@wgi.co.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
شماره ثبت شرکت:41956 ریجستر وب زیر مجموعه شرکت وبگاه گستر ایرانیان(در اصفهان) میباشد و توسعه تجارت الکترونیک وانیز هم دپارتمانی از شرکت است
موفق باشید.
این هم ایمیل بنده در دامنه شرکت مشکلی بود میتونید ایمیل بزنید
azami@wgi.co.ir
شماره ثبت شرکت رو اشتباه دادید دوست عزیز. این شماره مال شرکت آرتا توسه!
عذرخواهی می کنم. ظاهرا دو شرکت با این شماره هستند و شرکت شما هم با همین مشخصاته که فرمودید.
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
این لینک روزنامه رسمی شرکت وبگاه گستر ایرانیان است:
Iranian Official Journal
شما نمایندگی مستقیم هستید یا از ردرسیلری چیزی گرفتین ؟
سلام
دوستان عزیز طرح نهایی قالب ریجستر وب رونمایی شد و محیطی زیباتر و حرفه ای تر برای کاربران اماده شد
ریجستر وب مرکز تخصصی ثبت دامنه ملی
نکته:به دلیل مشغله فراوان کاری امکان پاسخ دادن به سوالات شما عزیزان در این تاپیک رو بنده ندارم در صورت داشتن هرگونه سوال از سایت بخش کاربری تیکت ارسال نمایید اپراتور سایت پاسخگوی شما عزیزان خواهد بود
با تشکر
سرویس بسیار خوبی دارین و من بهتون تبریک میگم :)
در صورتیکه فرآیند تمدید دامنه رو آسونتر کنید خیلی بهتر میشه .
خیلی از دوستانی که اینجا درباره ی شرکت شما نوشتن فقط مشکلشون اینه که چطور ممکنه زیر 3600 تومن کسی بیاد دامین ثبت کنه :) این دوستان بهتره یه سری به گوددی بزنن . گوددی دامین .کام که قیمت نهایی برای خودش حدود 7.62 دلار درمیاد رو به قیمت 3 دلار ثبت میکنه . دلیلش هم اینه که با اینکار مشتری جذب میشه و فقط کافیه یه پنل هاستینگ هم بخره تا سودش دربیاد .
سلام به درخواست بسیاری از دوستان درگاه زرین پال به ریجستر وب متصل شد موفق باشید
اطلاعیه جدید:
ثبت بیش از 200 دامنه ملی در ریجستر وب
مفتخر هستیم خدمت کلیه کاربران عزیز ریجستر وب اعلام نماییم به لطف خداوند بعد از گذشت 1 ماه از افتتاحیه ریجستر وب بیش از 200 دامین ملی در سامانه ریجستر وب برای ایرانیان ثبت شده است.از کلیه مشتریان گرامی برای اعتماد و استفاده از خدمات نهایت سپاسگذاری را داریم
لینک خبر:
موفق باشید.
با سلام
نتایج نظرسنجی اعلام گردید
موفق باشید
دوستان من الان دو روزه دامین سفارش دادم در رجستر وب نه دامینم ثبت می کنن و نه جواب تیکت می دن و نه دیگه خبری از پشتیبانی آنلاینشون است مواظب باشد دوستان الان نزدیک 3-4 تا تیکت دادم بعد از ثبت دامین خبری از جوابم نیست
اینو گفتم که کسی خواست از رجستر وب سرویس بگیره مواظب باشه
در ضمن قصدم خراب کردن ایشون نیست ولی مجبور شدم یه اطالع رسانی کرده باشم تا بقیه دوستان حواسشون جمع باشه