پاسخ : فروش بازی آنلاین تحت وب استراتژیک تریباس
یوقت کم نیاریا تا میتونی از خودت دفاع کن.
از دوستان خواهش دارم که اگه قصد این کار را دارند با من تماس بگیرند تا یه سری مدارک نشونشون بدم. یا تا پایان این ماه دست نگدارند چون دامنه این سایت تا چند روز دیگیر به دست خودم میرسه
دیگه حالا هرکی ام دوست نداره میتونه بخره من جلوش را نمیگیرم.
rofl
بابا ارزش بحث کردن نداره مردک فراری ای کسی که دروغ از سرتا پات میباره آره همه میدونن این سایت تو بوده . تو اگه برنامه نویسی بلد بودی هر روز تو سایت های پرشین اسکریپت پلاس نبودی تا هرچیز جدیدی اومد بری باش سایت بزنی لیست سایتت رو بگذارم + لینک دریافت اسکریپتش؟؟ پس دیگه اینجا ادعا نکن هرکس نشناستت من خوب میشناسمت. که چیزی جز قالب سازی بلد نیستید. هرکس لیست باگ های تریباس را میخواد بگه + اینکه باگ ها رو هم فیکس کردم. تو اگه بلد بودی تو این 1 سال یه کاری میکردی نه اینکه فقط تو فروم بیای از چگونگی خرید آنلاین پست بدی و بگی هی فیکس فیککسه
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
آره من همایون ام فرمایش؟
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
یادمه که پولش را از من گرفتی رابط مالیشم کردی سایت میهن نمیدونم چی نمی خواد گنده گوزی کنی! الکی
ادمین محترم بهتره تاپیک را قفل کنید. اسپم خالیه
فروخته شد !
موفق و پیروز باشید
شما هم برو یه جای دیگه این حرف ها رو بزن چون هنوز دو روز از عضویتت نمیگزره و همه میدونند هدفت چیه =p~
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa72mag
rofl
بابا ارزش بحث کردن نداره مردک فراری ای کسی که دروغ از سرتا پات میباره آره همه میدونن این سایت تو بوده . تو اگه برنامه نویسی بلد بودی هر روز تو سایت های پرشین اسکریپت پلاس نبودی تا هرچیز جدیدی اومد بری باش سایت بزنی لیست سایتت رو بگذارم + لینک دریافت اسکریپتش؟؟ پس دیگه اینجا ادعا نکن هرکس نشناستت من خوب میشناسمت. که چیزی جز قالب سازی بلد نیستید. هرکس لیست باگ های تریباس را میخواد بگه + اینکه باگ ها رو هم فیکس کردم. تو اگه بلد بودی تو این 1 سال یه کاری میکردی نه اینکه فقط تو فروم بیای از چگونگی خرید آنلاین پست بدی و بگی هی فیکس فیککسه
---------- post added at 04:22 pm ---------- previous post was at 04:20 pm ----------
آره من همایون ام فرمایش؟
---------- post added at 04:23 pm ---------- previous post was at 04:22 pm ----------
یادمه که پولش را از من گرفتی رابط مالیشم کردی سایت میهن نمیدونم چی نمی خواد گنده گوزی کنی! الکی
ادمین محترم بهتره تاپیک را قفل کنید. اسپم خالیه
شما هم اگر شکایتی دارید میتونید از قسمت پلیس سایبری ایران شکایت کنید از من i-) البته اگه مدرکی مبنی بر اینکه به من پول دادی و یا چیزی ...
و همچنین من هرچی هستم به خودم مربوطه به شما مربوط نیست که نظر میدی اوکی ؟ اگه بازم میخواهی کشش بدی میتونم ازت شکایت کنم و بعد هم که میوفتی تو لیست سیاه و ... به گفته رهبر عزیزمون دیگه کشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــش ندید لول
آره شکایت کن هاها تو الان تو ایران به دلیل سیاسی بودم!! سایت ایرانیان رایتس و شکایت به خاطر کلاهبرداری جرایم به پا گذرت ایران نیوفته :71:
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
لطفا دیگه اسپم نده .بای
یادم میاد منم یه بار اعتماد کردم حدود 10سال پیش مشخصات دامین رو یکی داشت ... رفت به یه آلمانی بود فکر کنم فروخت ... بعدم در رفت ... چه زحمت هایی ... آخرم نتونست سایت رو اداره کنه ... معلوم نشد چیکارش کردن :( :( یادم میافته آتیش میگیرم ...اسمش IRANBooter.Com بود :(:(
خلاصه میخوام بگم چیز بعیدی نیست
که کسی از این کارا بکنه
منتها اثبات همچین حرفی هم سخته ... همونطور که اون زمان ما به سختی می تونستیم اثبات کنیم که اون آدم کلاه برداره ...
حالا نمی دونم دیگه قوانین فعلی چجوریه ؟! میشه پس گرفت اگه از این اتفاقا بیافته ؟
اینجا اومدم که پست بدم که اگر کلاه برداری بود و اینطوری که این آقا میگفتید فلانه بیساره ...
خوب چی شد ؟ شکایت میکنم دامین چند ماه دیگه دستمه و ...
دیدین همه چیز دشمنی هست ؟
سلام شما خجالت نمی کشید اسکریپت می فروشید بعد اسکریپت خراب می فروشید بعد میگید پول میگیرم هم حرف هایی که در موردتون زده شد بود تو اینترنت درست بود به ابن کار میگند ***ی
سلام کسی اسکریپت بازی انلاین تریبانس داره اگردارید لینگ بدید دانلود کنم .وباتشکر.