؟؟
چقدر خوش خیالی شما !
مدیر بلاگفا هم همینجوری مدیر بلاگفا شد!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام سيستم وبلاگ دهي زياد جالب نيست اونم با قدرت هايي مثل بلاگفا و ميهن بلاگ..
بلاگفا روزانه روزي 2 ميليون بازديد كننده داره ؛ بعيده بشه بهش رسيد..!!
کاری به استفاده از اسکریپت و یا سیستم اختصاصی ندارم،به رسیدن به بلاگفا یا میهن بلاگ هم بماند ، بار فنی حداقلی که باید طرف داشته باشه رو کار باید کرد !؟
یه حداقل هایی هست که برای اینکار لازمه!
اختصاصی در خدمت هستم از 400 هزار تومان به بالا بستگی به امکانات شما داره
دوستان بی خود به خودتون زحمت ندید از گفته های ایشون معلومه که ...
:76:
من الان یکی را دیدم ۳۵ تومان می داد فکر جالب به نظرم اومد شبیه بلگفا هم بود !!!:)
دوست عزيز به جاي اون كه به ايشون پول بديد خودتون بريد دانلود كنيد !
نسخه هاي نال و ... كه زياد هست ، طرف دانلود ميكنه ، حالا به شما 1000 تومنم كه بفروشه سود داره براش !
قيمتي كه براي ساده ترين سيستم وبلاگ دهي بايد در نظر بگيريد 400 هزار تومن هست و اين قيمت ميتونه تا چند ميليون متفاوت باشه
مسئله اگر فقط كار كردن و بالا اومدن سايتتون هست كه خوب دانلود كنيد و كيف كنيد !
اما بعد از مدتي ميدونيد يك اسكريپت غير بهينه براتون چه مشكلاتي بهمراه خواهد داشت ؟ مشكلات امنيتي و ... هم كه بماند
اگر ميخوايد به سرنوشت دهها سيستم وبلاگ دهي اي كه اينجوري شروع كردند و شكست خوردند شروع كنيد ، كه هيچ.اما اگر ميخوايد پيش رفت كنيد دوستانه خدمتتون عرض كنم كه اگر چند ميليون سرمايه نداريد ويا خودتون توان مديريت سرور و رفع مشكلات برنامه رو نداريد اصلا وارد اينكار نشيد چون جز ضرر براتون چيزي نخواهد داشت.
به جاي سيستم وبلاگ دهي دنبال ايده هاي جديد باشيد.
دوست عزیز؛
هزینه کامپوننت آماده شبکه اجتماعی یا فرم ساز rs form توی جوملا هم 40 تومن نیست!!!! سیستم در حد بلاگفا اونم اختصاصی؟
بعد ماهی هم میخواید 400 تومن هزینه سرور بدید حتما؟
یکم فکر کاربرا باشید تو رو خدا!
الان نال شده به جز تک بلاگ مگه هست ؟؟
الان این که میگفت این هست ادرسش blogdar.ir تازه قالب های بلگفا را هم ساپورت می کنه.
یکی دیگه هم هست این طور گفته
نقل قول:
با سلام
برای سیستم وبلاگ دهی درخدمتتون هستیم .
نمونه ای از سیستم های تحویل داده شده .
http://roomfa.ir
قیمت از ۸۰ هزار تومان -
تماس بگرید با ایدی بنده تخفیف هم داده میشود :
Y!: johnyfiesta@yahoo
با احترام
blogdar.ir برای من اصلا باز نمیشه...
من نمیفهمم، با وجود بلاگفا و میهن بلاگ و پرشین بلاگ با نزدیک 10 سال سابقه (یا بیشتر!!!) چرا مردم باید از سیستم های دیگه استفاده کنند؟
بقیه هم یه هاست 100 مگابایتی میگیرن و وردپرس میریزن و حالشو میبرن!
بهتره توی یک کار دیگه وارد بشید. اصلا اقتصادی و عقلانی نیست.