سلام
هتزنر که عالیه اما اگر براتون مقدوره بدون واسطه از سافت لایر سرور بگیرید درسته کمی گرون تر از نتزنر هستش اما فوق العاده محسوب میشه .دیگه نیازی به تعریف نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
هتزنر که عالیه اما اگر براتون مقدوره بدون واسطه از سافت لایر سرور بگیرید درسته کمی گرون تر از نتزنر هستش اما فوق العاده محسوب میشه .دیگه نیازی به تعریف نداره
چرا مدیران به این تاپیکت نگاهی نمیکنند که ببندن اینجا بخش اموزشی هست
من که مشکلی ندیدم توی پست ها.نقل قول:
چرا مدیران به این تاپیکت نگاهی نمیکنند که ببندن اینجا بخش اموزشی هست
موضوع خاصی مدنظر شما هست ؟
چند تا سوال واسم پیش اومده
یکی اینکه ... واقعا پردازنده Xeon با Corei7 چقدر فرق داره ... و این تفاوت توی وی پی اس ها خودشو بیشتر نشون میده یا هاست
دوم اینکه ... آیا واقعا استفاده از هارد SSD توی سرعت تاثیر داره ... و آیا می ارزه با آون قیمت بالا و حجم کمش (به خاطر محدودیت تعداد پورت ساتا حداکثر حجم سرور هم پایین میاد) از هارد SSD استفاده کنیم؟
سوم اینکه ... این Xeon جدیدا (E7 و E3) با اون قبلی ها (E5600 و X3400) زیاد فرق دارن ؟
و چهارم اینکه... میخوام پهنای باند و مصرف هارد و رم پردازنده سرور هامو مانیتور کنم ... یکی راهنمایی کنه یا تاپیک معرفی کنه ... از Vmware و hyperVm استفاده میکنیم ... و راهی هست توی whmcs همه رو یه جا کامل داشته باشیم یا نه .
بابت جواب اول ممنون ... شک داشتم که الان شما گفتین مطمئن شدم
در مورد سرعت SSD ها که شکی روی سرعتش نیست ، ولی منظورم اینه که کم بودن سرعت HDD ها، میتونه تو آپلود و دانلود ، به عنوان عامل محدود کننده سرور به حساب بیاد یا نه ...
جواب سومتون ... دمت گرم یه ذره بیشتر توضیح بدین ... یعنی فقط معماریو فرکانسش تغییر کرده یا رفتارش با پروسس ها هم بهتر شده
و سوالتون ... من از بچه های ویستا هاست هستم (vista-host.org) داریم از دوباره شروع میکنیم... فعلا 5 تا سرور داریم 2 تا VMware ، یکی HyperVM ، یکی دیگه هاست دانلوده و آخریش هم هاست معمولیه
شاتل هاست نمایندگی هتزنره
hertzner va smartuser پیشنهاد میشند برای خرید