پاسخ : تراکنش setel - درگاه بانک ملت
من که هر موقع تماس یا ایمیل زدم جواب دادند
ایمیل : <sales@behpardakht.com>
شماره تماس مستقیم آقای نوری 00982127312058
ساعت پاسخگویی 8 تا 4 بعد از ظهر
موفق باشید
ما برای یکی از شرکت ها مبلغ 100 هزار تومان از درگاه ملت پرداخت کردیم که الان با گذشت بیش از 20 روز نه پولی به حساب ما برگشت خورده نه شرکت مربوط مبلغ را تایید میکنه
اعلام مغایرت کردیم هنوز هیج
لطفا به یکی از کارمندان به پرداخت ایمیلی بزنید تا بیان اینجا جوابگو باشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad-H
ما برای یکی از شرکت ها مبلغ 100 هزار تومان از درگاه ملت پرداخت کردیم که الان با گذشت بیش از 20 روز نه پولی به حساب ما برگشت خورده نه شرکت مربوط مبلغ را تایید میکنه
اعلام مغایرت کردیم هنوز هیج
شما کافی تاریخ - ساعت - و مبلغ + شماره کارت + و نام درگاه پرداختی خود را به ایمیل آقای نوری ارسال کنید با با خط مستقیم آقای نوری تماس بگیرید زود جواب می دهید
احتمالا setel نشده است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
شما کافی تاریخ - ساعت - و مبلغ + شماره کارت + و نام درگاه پرداختی خود را به ایمیل آقای نوری ارسال کنید با با خط مستقیم آقای نوری تماس بگیرید زود جواب می دهید
احتمالا setel نشده است .
من شرکتی رو می شناسم که ادعا داره از همین طریق 6 میلیون از به پرداخت بستانکاری داره.
نمی دونم برای من غیر قابل باور هست . من اگه بودم در این شرایط شخصا مر رفتم به پرداخت !
من باور نمی کنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
نمی دونم برای من غیر قابل باور هست . من اگه بودم در این شرایط شخصا مر رفتم به پرداخت !
من باور نمی کنم !
چنین شخصی نیست که دروغ بگن، میگن رفتیم اما دردی دوا نکرده، ظاهرا ا طریق قانونی میخوان اقدام کنند.
نمی دونم واللا !
ولی شخص پرداخت کننده + درگاه پذیرنده اگر بروند اقدام کنند راحت معلوم می شود .
من از شرکت سامان سيستم پرداز کيش رسما اعلام ميکنم بيش از 1.5 مليون اختلاف حساب با شرکت به پرداخت داريم که نتيجه پيگيری های ما تا الان و بعد از 6 ماه بی نتيجه مونده.
همين آقای نوری که اينجا ازش نام برديد چندين و چند بار به جای ارائه پاسخ با فحش آقای اميری رو جواب دادند و ما هم در مجموعه شاهد بی ادبی علنی ايشون به جای ارائه پاسخ بوديم.
در مورد به پرداخت بحث زياد شده که ميتونيد جستجو کنيد. آخرين موردی که خود کارمندان به پرداخت هم از پاسخ به اون باز موندند در تاپيک زير شرح داده شده:
توضيح خواستن از به پرداخت در مورد تراکنش هایی که بی نتيجه مونده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
من از شرکت سامان سيستم پرداز کيش رسما اعلام ميکنم بيش از 1.5 مليون اختلاف حساب با شرکت به پرداخت داريم که نتيجه پيگيری های ما تا الان و بعد از 6 ماه بی نتيجه مونده.
همين آقای نوری که اينجا ازش نام برديد چندين و چند بار به جای ارائه پاسخ با فحش آقای اميری رو جواب دادند و ما هم در مجموعه شاهد بی ادبی علنی ايشون به جای ارائه پاسخ بوديم.
در مورد به پرداخت بحث زياد شده که ميتونيد جستجو کنيد. آخرين موردی که خود کارمندان به پرداخت هم از پاسخ به اون باز موندند در تاپيک زير شرح داده شده:
توضيح خواستن از به پرداخت در مورد تراکنش هایی که بی نتيجه مونده
بله، شرکتی که عرض میکردم، شرکت شما بود ولی بنده مبلغ رو 6 میلیون میدونستم، پس خدا رو شکر که این مبلغ کمتر بوده.