فعلا که داره میاد پایین دلار
منم که پریروز کلی ضرر کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا که داره میاد پایین دلار
منم که پریروز کلی ضرر کردم
سلام.. دوستان من تازه از خواب پا شدم.. چه خبر دلار بالا نرفته ؟ پايين نيومده ؟ گوگل في ل تر نشده ؟ همه خوبين ؟ همه سر جاتون هستين ؟ !!!
نرخ دلار در این لحظه : 1690 تومان
سایت فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای این زده
ای بابا من همین پریروز 99 دلارو با دلاری 1800 گرفتم
:111:
بله گفتم میره بالا
یعنی این پایین اومدن همیشگیه؟
دیگه بالا نمیره؟
بله درسته بنده هیچ جنسی را در ایران ندیدم که روند نزولی دشته باشد!البته مباحث هاستینگ را پرانتز بگیریم!
کار خوبی کردن . طرف از بازدید سایت داشت سوء استفاده میکرد . خودش شده بود بانک مرکزی به نوعی بازار را ملتهب کرده بود . قیمت های مخصوصا چند روز اخیرش اغراق زیاد دیده می شد که البته با هدف خاص و برنامه ریزی شده بود. جالب هست بدونید این سایت با شکایت صنف فکر میکنم هیت شد :101:
ببنید حالا مقداری دلار هم از سوی بانک مرکزی تزریق بشه و کمی دلار ارزون شد اما طی مدت کوتاهی دوباره دلار سیر صعودی پیدا میکنه و حتی بانک مرکزی هم نمیتونه تامین کنه منابع این همه نیاز دلار بازر رو پس نتیجه گیری کلی این هست که دلار همچنان بالا میره در ایران همیشه همینطور بوده که وقتی چیزی خیلی زیاد بالا میره تنها کاری که مسئولین میکنن کمی توی اون چند روز تزریق میکنن به بازار ولی مجددا قیمتها بالا میره این فقط برای این هست که شوکی وارد شده طوری باشه که مردم نفهمن چطوری دلار شد 2000 تومان و هی بگن بابا ارزون شد!
همیشه میان توی بوق وکرنا میکنن که دلار ارزون شد و فلان حالا ارزونیش چند شده مثلا از 1700 شده 1690 ! اینم مقطعی!
پایان بازار آزاد برای دلار >>
http://www.webhostingtalk.ir/f41/37941/
:)