نیازی ندارید. دقت کنید که میزبانتون حتما بک آپ روزانه بگیره
نمایش نسخه قابل چاپ
نیازی ندارید. دقت کنید که میزبانتون حتما بک آپ روزانه بگیره
دوست عزیز نیازی به فضای پشتیبانی نداری سعی کن از یه هاست خوب خرید کنی ! هاست های معتبر اکثر بک آپ ها شونو رو یه هارد جدا گانه نگه داری میکنند !!
میبخشید !!! این چه ربطی به پست قبلی من داشت !!؟؟؟ به نظرم شما یکم به حاشیه ها بیشتر اهمیت میدید !!
موفق باشید
هاستینه
ببینید در کل شما بهتره یه هاست برای میزبانی و یه هاست برای فایلات جدا جدا بگیری فکر می کنم کار بهتره و اصولی تری باشه
می تونید از این طریق سریعتر با ما در ارتباط باشید http://agonis.ir/clientarea.php
به نظرم با 1 گیگ شروع کنید بهتره تا یهو 5 گیگ کم امد اضافه کنید
خود من الان رو یه هاست 1 گیگ 5 تا سایت دارم که فقط 220 مگش پر شده
با یک گیگ شروع کنید. همونطور که دوستان گفتند حتما به فکر پشتیبان گیری باشید و پشتیبانی روی سرور مجزا باشه ( یا هفتگی دانلود کنید.)
دقت کنید که در مشخصات هاست امکان Addon Domain رو داشته باشید.
وردپرس رو میشه روی ویندوز هم نصب کرد ولی وردپرس خیلی بهتر توی لینوکس جواب میده و کلا برای اون نوع سیستم ها طراحی شده.
مسئله ای که دوستمون php.source اشاره کردن رو حتما مد نظر داشته باشید که:
این مشکلی هست که دو علت ساده داره:کد:توجه داشته باش که هاستینگت قوی باشه هر روز نیاد ببنده بگه فشار میاری به سرور
و به سادگی سرویس شما رو میبنده! اگر سایت هاتون تجاری هست (یعنی اگه فرضا اطلاعات از بین رفت شما بدبخت میشید !! ) حتما از شرکت معتبر تهیه کنید نه از افراد حقیقی. چون معمولا پاسخگویی و Data loss warranty ندارن. توی همین فروم هم شرکت ها فعالیت دارن هم افراد.
- طرف هوس میکنه از شما پول بیشتری بگیره.
- سروری که برای هاستینگ درست کرده واقعا توانایی زیادی نداره.
یک توصیه: اگر که میخواید ۱۰ سایت رو با هم بالا بیارید به نظر من بهتری یک سرور مجازی بگیرید و خودتون رو راحت کنید.
بازم اگر بیشتر نیاز به راهنمایی دارید پیغام بدین یا اینجا بنویسید.