بنده هم از طرف خودم و دیگر همکارانم در مدیریت سایت از شرکت مهرگان پارس (STC Host) تشکر می کنم چه با طراحی های زیباشون و چه در این مدت یک سال و نیم که کار می کنیم با پشتیبانی خوبشون ما را تا اینجا رساندند.
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده هم از طرف خودم و دیگر همکارانم در مدیریت سایت از شرکت مهرگان پارس (STC Host) تشکر می کنم چه با طراحی های زیباشون و چه در این مدت یک سال و نیم که کار می کنیم با پشتیبانی خوبشون ما را تا اینجا رساندند.
من هم زياد وي پي اس و هاست خريدم . تو يك سال حداقل 20-30 تا يادم مياد عوض كردم.
و از جناب رحمان هوشيار (وارز هاست)
از آقاي مجيك وي پي اس.
و آقاي محسن باستاني عزيز(ورنا هاست) كه خيلي زحمتشون ميدم تشكر مي كنم.
تشكر مي كنم كه اين تاپيك رو باز كردين حداقل باعث ميشه زحمت يه عده هدر نره و كساني كه بار اولشون هست دچار مشكل نشن.
بنده هم جا داره کلا از همه افرادی که در کروکی هاستینگ و دهکده وب فعالیت دارند تشکر کنم تو این چند ماه که ازشون هاست دارم واقعا از همه لحاظ عالی بودند.:x
همچنین ار وارز هاست البته متاسفانه مدت زیادی نیست که افتخار آشنایی با این شرکت رو دارم و ازشون vps دارم ولی این شرکت هم واقعا از همه لحاظ عالی بوده مخصوصاً تو پشتیبانی که باید یه تشکر ویژه یکنم که تا حالا همه سوالاتم رو با حوصله و حداکثر تو 15 دقیقه جواب دادن.:x
جناب هوشیار رو هم تایید میکنم پشتیبانی و کلا کارش رو قبول دارم امیدوارم تو همه مراحل زندگیشون موفق شوند .
شرکتهای
Dataargham.com
Warez-host.ir
و گروه :
TehranWeb.net
فراموش شد.
بنظر من هم کار بسیار خوب و پسندیده ای انجام دادید !!! به امید روزی که بازار هاستینگ ایران هم سروشکل بگیره !!! و دیگه همش خوبی بشنویم !!
من هم از پشتیبانی بسیار عالی persianvps و مخصوصا رضا فدای حسینی بابت کانفیگ های کاملا مجانی و جواب دادن به همه ی سوالات مبتدیانه تشکر کنم.
امیدوارم همه ی متخصص های انجمن کارشون رو با همه ی سختی خوب پیش ببرند تا تجربه آی تی در کشور بالا بره و با پیشرفت این صنعت، شاهد خروج سرمایه کمتری در این حوزه باشیم.
سلام
من هم قصد تقدیر و تشکر از شرکت های زیر رو دارم :
لاهیج سافت(LahijSoft)
وانیز وب
وب پویان
3 شرکت بالا
مخصوصا جناب مهندس اعظمی (مدیریت وانیز وب ) و جناب مهندس روحی پور (کارمند ارشد لاهیج سافت)
که حتی در پروژه های برنامه نویسی کمک شایانی کردند
از همه ی این عزیزان تشکر میکنم
درپناه حق
خدانگهدار
منم دیر رسیدم :d
منم از خدمات و پشتیبانی خیلی خوب آقایان مسعودی ( جوان سرور ) ، محبعلی ( هایپرسرور ) ، اسکندری ( امگاهاست ) ، زرگران و همارانشون ( دهکده وب ) تشکر ویژه میکنم !
همچنین آقای رحمان هوشیار عزیز که ازشون سرویس ندارم ولی خیلی مزاحمشون میشم و ایشون هم بدون هیچ منتی ، خیلی خوب راهنمایی میکنن !
سلام
سپاس از همه دوستان
ToooPDL , عزیز من اگر وقت آزاد داشته باشم , همیشه سعی میکنم به کاربران خوبی همچون شما در رفع و راه اندازی سرویس ها کمک کنم
فقط گاهاً با کمبور زمان مواجه میشم که مجبور هستم به بعضی از دوستان نه بگم , که متاسفانه از دست ما دلگیر میشن
موفق باشید