ضمن تشکر از شما
بله حق با شماست - پست ایشون کمی نا به جا و دور از مبحث ما بود بالاخره ما تو این انجمن همکاریم و ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوست عزیز h.g.n باشه دامنه رو خواستید منتقل میکنم به شما
درمورد آقای پرهام بگم که من دیگه در این مورد حرفی نمیزنم
دوست عزیز h.g.n موفق و موید باشید در پناه حق
درمورد مدیریت بخش ها هم به احتمال میتونم کمک کنم
من خودم اگه باشم زیر 18 سال اصلا استخدام نمی کنم. حتی خیلی بالاتر باید باشه. چون تجربه زیاد دارم که اینجور افراد زیاد استیبل (stable) نیستند. بخدا قصد توهین ندارم. توی ایران متاسفانه این مشکلات هست. مایکروسافت ممکنه 6 ساله هم استخدام کنه. ولی مگه اینجوریه که هرکی این سنو داشته باشه استخدام کنه؟ نه کلی امتحانش می کنند و آزمایش باید پس بده. توی ایران هم مینجور.
توی این سن افراد با تخصص بالا خیلی وجود داره. خیلی زیاد. چند ماه هم کار می کنند. بعدش یه روز صبح می بینی پی ام گذاشته من رفتم بای!!!
به همین راحتی!
ضمن تشکر از شما !
آقا حمید همانطور که درعنوان تاپیک مشاهده می فرمایید ما قصد استخدام فرد یا افرادی را نداریم و ما فقط از همه کسانی که وقت و علاقه و ... دارند می خواهیم بر اساس تخصصشان از آنها در پست های مدیریتی استفاده کنیم .
در مورد سن هم بنا به گفته دوستان فعلا محدودیت رو حذف کردیم ! اما قطعا با همکاری همه دوستان مدیران لایقی برای تمامی انجمن ها انتخاب خواهیم کرد که مشکلی پیش نیاید .
موفق باشید
در مورد دامنه باز هم در حال مذاکره هستیم - دوستان نظری داشتند اعلام کنند ؟
با عرض سلام و احترام
ضمن تشکر از همه عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند و اعلام آمادگی کردند و همچنین پوزش میخوام بخاطر تاخیر در راه اندازی انجمن !
دوستان کارهای اولیه راه اندازی انجمن تا حدودی انجمن شده و بطور مجدد افرادی که در دسته بندی میتونند یار و یاور ما باشند لطفا برای بنده پیام ارسال نمایند .
---------------
موفق و پیروز باشید
با سلام نیاز به هزینه تبلیغات نداریم ولی در زمینه سخت افزار و شبکه و اموزش ها و.... در خدمتیم