پاسخ : فروش ویژه رم 512 از دیتا سنتر انگلستان uk2 پهنای باند نامحدود فقط 8 تومان |1Gbps Po
میکرتیک موجود هست خواستید ماهه اول با 2 گیگ رم 25 و از ماه دوم 35 تومن
پاسخ : فروش ویژه رم 512 از دیتا سنتر انگلستان uk2 پهنای باند نامحدود فقط 8 تومان |1Gbps Po
سلام
linux میخوام آقای محمدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
میکرتیک موجود هست خواستید ماهه اول با 2 گیگ رم 25 و از ماه دوم 35 تومن
سلام میکرتیک کانفینگ شده برای هک با رم 512 میخواستم
با سلام
دیتا سنترهای که کار میکنیم جواب نمیده برای موردی که نیاز دارید و ریمتشون بسته هست
سلام با این سرور ماهی 10 ت میتونم فایل دانلود کنم بعد zip در بیارم دوباره زیپ کنم بعد اپ کنم تو سایتم ؟
چند ساعته اماده میشه ؟
ممنون
لطفا بفرمایید سرورهاتون با پوت یک گیگ بین چند نفر شیر هست.
وضعیت هاردها آیا تضمینی هست؟
پنل vshpere هم میدهید؟ جهت ریبوت و شات دان و نصب کاستومایز شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid222
سلام با این سرور ماهی 10 ت میتونم فایل دانلود کنم بعد zip در بیارم دوباره زیپ کنم بعد اپ کنم تو سایتم ؟
چند ساعته اماده میشه ؟
ممنون
این تاپیک قدیمی هستش
درحال حاضر
رم 1 گیگی=14 دلار
رم 512 =10دلار
نرخ دلار هم به قیمت روزمحاسبه میشه
سرور 10 تومنی نداریم عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msherm
لطفا بفرمایید سرورهاتون با پوت یک گیگ بین چند نفر شیر هست.
وضعیت هاردها آیا تضمینی هست؟
پنل vshpere هم میدهید؟ جهت ریبوت و شات دان و نصب کاستومایز شده.
پنل وی ام ور داده میشود
هادرها هم تضمین هست چرا که ما روی هر سرورمون برخلاف دیگر همکارن همیشه از 4 هارد استفاده میکنم (همکارن معمولا از 2تا تا هارد استفاده میکنند اکثرا ) و از نظر کیفت و افن سرعت هارد مشکلی نخواهیم داشت
پورت هم طور یهست که از لینکهای معتبر اروپا باتوجه به اینکه سرور اروپا هست 20 تا 30 مگ سرعت داشته باشیدروی ویپیاس خودتون
قیمتها هم بصورت زیرهست
درحال حاضر
رم 1 گیگی=14 دلار
رم 512 =10دلار
با سلام
فقط از انگلیس سرویس میدید؟ سایتتون انگار زیاد به روز نیست از لحاظ سرویس هایی که ارائه میدید.
قیمت دلار رو چند حساب میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
با سلام
فقط از انگلیس سرویس میدید؟ سایتتون انگار زیاد به روز نیست از لحاظ سرویس هایی که ارائه میدید.
قیمت دلار رو چند حساب میکنید
سایت هنوز به روز نکردیم التبه اول ماه میلادی باری مشتریان اطلاع رسانی شده و در جریان هستند
انگلستان و امریکا دیتا سنتر سینگل هوپ
دلار هم در حال حاضر به قیمت 3300