پاسخ : خريد نمايندگي از ريسلر كلاپ
آقا ميشه از تركيه ويزا كار ت گرفت ؟؟ يا مستر كارت
از هر کشوری میشه گرفت و شرکتهای زیادی براتون این کار رو انجام میدن. ولی باید ببینید براتون صرفه اقتصادی داره؟ چون اگه در آینده باز هم قرار هست شخص دیگری دلار رو براتون تهیه کنه و براتون به قیمت روز واریز کنه به حساب شما، هیچ تفاوتی نمیکنه با این که بدید همون شخص مستقیم خرید رو انجام بده.
مگر اینکه خودتون بخواید مستقیم توسط خودتون و یا یک آشنا حساب افتتاح کنید(کارت تهیه کنید).
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
از هر کشوری میشه گرفت و شرکتهای زیادی براتون این کار رو انجام میدن. ولی باید ببینید براتون صرفه اقتصادی داره؟ چون اگه در آینده باز هم قرار هست شخص دیگری دلار رو براتون تهیه کنه و براتون به قیمت روز واریز کنه به حساب شما، هیچ تفاوتی نمیکنه با این که بدید همون شخص مستقیم خرید رو انجام بده.
مگر اینکه خودتون بخواید مستقیم توسط خودتون و یا یک آشنا حساب افتتاح کنید(کارت تهیه کنید).
دوست عزيز منظورتون از هر كشوري غير از ايران بود ديگه ؟
بعدم ميخواستم تو سايت ثبت نام كنم اين موارد چي بزنم بهتره
Contact Person
Accounting Currency
ضمنا اينو چي بزنم :d
Contact Person
و يه چيز ديگه به نظرتون همين الان شارژ كنم يا اميد هست كه قيمت دلار بياد پايين :d
با تشكر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
و يه چيز ديگه به نظرتون همين الان شارژ كنم يا اميد هست كه قيمت دلار بياد پايين :d
با تشكر
حتما قیمت دلار پایین میاد :-w شک نکن =))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid67
حتما قیمت دلار پایین میاد :-w شک نکن =))
حالا چرا مسخره ميكني گفتم شايد اميد باشه فردا دلار بشه 1 ريال :d دوست عزيز منظورم اين بود كه از اين موارد پيش اومده و دلار دوباره شكسته و كمي پايين اومده نه قيمت قبلي ولي پايين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
حالا چرا مسخره ميكني گفتم شايد اميد باشه فردا دلار بشه 1 ريال :d دوست عزيز منظورم اين بود كه از اين موارد پيش اومده و دلار دوباره شكسته و كمي پايين اومده نه قيمت قبلي ولي پايين
دوست عزیز مسخره نکردم.
قیمت دلار این چند روز نوسان زیاد داشته متاسفانه
دوست عزيز بهتر نيست يه موارد ديگه اي هم كه همراه اون پرسيدم جواب بدين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
دوست عزيز منظورتون از هر كشوري غير از ايران بود ديگه ؟
بعدم ميخواستم تو سايت ثبت نام كنم اين موارد چي بزنم بهتره
Contact Person
Accounting Currency
ضمنا اينو چي بزنم :d
Contact Person
با تشكر
بلی، منظورم کشورهای دیگه بود، نه ایران. اینجا باید برای داشتن یک کارت، چندین برابر موجودی و ارزش کارت هزینه کنید.
مورد اول رو نام خودتون رو بزنید. چون حساب برای خودتون هست.
مورد دوم هم که نوع پول هست، ترجیحاً دلار توصیه میشه.
توصیه میکنم اگه عجله ندارید صبر کنید. بازم میل خودتون هست.
کار دیگهای هم که میتونید انجام بدید، در یک شرکت معتبر دومینهاتون رو فعلاً ثبت کنید(به شرطی که دومینها را با کنترل پنل شرکت دیرکت آی تحویلتون بدن) و وقتی قیمت دلار پایین اومد هم حسابتون رو شارژ کنید و دومینها رو به پنلتون انتقال بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
توصیه میکنم اگه عجله ندارید صبر کنید. بازم میل خودتون هست.
دوست عزیز منظورتون از صر کردن ه خاطر قیمت دلار بود یا دلیل دیگه ای داشتید اگه به خاطر قیمت دلار باشه اشکالی نداره صبر میکنم
ضمنا برا انتخاب نوع ÷ول دو مورد هست هر دو رو دلار زنم دلار چه کشوری ؟؟؟ با تشکر
بلی، منظورم اینه که اگه عجله ندارید صبر کنید تا قیمت دلار ثبات پیدا کنه و یا راه دیگه که گفتم، میتونید فعلاً در یک شرکت معتبر ثبت و سپس انتقال بدید.
ترجیحاً دلار آمریکا توصیه میشه.