نکته اولتون رو که جا بجا گفتین . من خودم نماینده انحصاری فناپ در قم هستم و برای درگاه خودم 1 هفته منتظر موندم . ولی بانک ملت درگاه رو یک روزه میده .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان
خوب من همه حرف هاتون رو خوندم
من الان میخوام درگاه پرداخت بانک پارسیان بگیرم صحبت های لازمه رو انجام دادم و مدارک اماده کردم و منتظر برخی از مراحل اداری هستم که بدن و.... چند سوال واسه من بوجود اومد لطفا سریح و واضح راهنمایی بفرمایید
1- آپتایم بانک پارسیان در چه سطحی هست؟
2- بین تمامی درگاه های بانکی کدوم درگاه بهترین کیفیت و اپتایم رو داره
3- من قولنامه منزل دارم بانک پارسیان که صحبت کردم گفتن مشکلی نیست درگاه میدیم بانک های دیگه با این شرایط میدن درگاه؟
4-ایا ببه غیر از درگاه بانک ملت درگاه های دیگه بانکی کارمزد میگیرن از هر تراکنش یا تراکنش های کلی؟
1- در سطح عالی فکر می کنم 1 بار هم داون تایم نداشته
2-به نظر بنده پارسیان
3-خبری ندارم
4-خبری ندارم
:53:خیلی ممنون از راهنمایی مفیدتوننقل قول:
1- در سطح عالی فکر می کنم 1 بار هم داون تایم نداشته
2-به نظر بنده پارسیان
3-خبری ندارم
4-خبری ندارم
خوب شاید فکر من درست نباشه اما احستس می کنم درگاه بانک ملت در برخی از بازه های زمانی دان تیم داشته باشه و مشکلات دیگر به علت بالا بودن حجم کاربران و تراکنش های روزانه
و بانک های دیگر هم همچون ملی که من کار کردم این بانک هم بعضی وقت ها سروسی هاش قطع میشه و قطعی زیادی نسبتا میشه گفت در برخی از مواقع داره
سلام دوستان
من تازه كار هستم اين درگاه اينترنتي چه چيزي هست (اسكريپته يا ماژرول يا ...) و نحوه استفاده از اون چه جوريه ؟؟
دوست من درگاه یک نوع سایت هست که با دستورات مخصوص در ادرس بار کار می کنه این سایت امکان یک طرفه گی رو ایجاد می کنه
یعنی شما فقط می تونی با اون به حساب کسی پول واریز بکنید به همین دلیل که کاربران شناخته بشند و پول های واریزی به حساب فرد مورد نظر
واریز بشه برای شما اکانتی درست میکنند و اون اکانت شامل یوزر نیم و پسورد و شماره درگاه هست
برای اینکه کار ها راحت بشه یه ماژول برای هر سیستم مدیریت محتوا درست می کنند و اون اطلاعات رو به ماژول میدند تا تراکنش به راحتی انجام بشه
اصلا برای گرفتن درگاه به شعبه ی بانک مراجعه نکنید که کارمندان اصلا نمیدونن چیه درگاه !
از شرکت به پرداخت و آقای نوری تماس بگیرید کارتون راه میوفته
سلام
اقا این بهپرداخت هم میپیچونن ادم رو
من اقدام کردم فرم پر کردم قولنامه منزل که بالغ بر 11 سال از زمان خریداری شده میگره اسکن کردم و مدارک دیگه فرستادم به بهپرداخت اخرشم یه خانم اونجا هست به نام موسوی گفت قولنامه معتبر نیست و...........
بانک پارسیان هم رفتم اخرش همه مدارک اماده کردم میخواستم پست کنم که گفتن اقا جواز کسب بیار
دیگه موندم چی کار کنم
سلام
دوست عزیز اگه بخواین از طریق بانکها مستقیما درگاه بگیرین باید از هفت خوان رستم رد بشین آخرشم معلوم نیست که درگاه رو بدن یا نه.
اگه ماژول پرداخت درگاه بانکهارو میخواین من میتونم رایگان در اختیارتون بزارم.
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید به من ایمیل بزنید با اکانت account_1002@yahoo.com یا به من زنگ بزنید:09334747764 من اسمم همتی هست