آقا یک شریک ترک آذربایجان هم بیاد یک فروم دانلود بزنیم همشهری ها ظاهرا با زبان مادری صحبت کنند بهتر زبان هم رو می فهمند.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا یک شریک ترک آذربایجان هم بیاد یک فروم دانلود بزنیم همشهری ها ظاهرا با زبان مادری صحبت کنند بهتر زبان هم رو می فهمند.
ضمنا فروم در ایران یعنی ریسک. بنده در یک فروم روسی warez... که اسم نمی برم کاربر فعال بودم. حالا یک روز مدیران اصلی یک تاپیک گذاشتند تحت این عنوان :
کاربران گرامی ما مدیران یک سال و نیم یک کوب برای شما مطلب گذاشته ایم اما از هم اکنون متاسفانه از پس هزینه های سرور و سربار بر نمی آییم.
سپس اونها donate گذاشتند برای واریز و کمک مردمی. یعنی اجباری هم نبود. کاملا اختیاری
چند روز بعد مدیر کل در پست آخر اون تاپیک نوشت خیلی ممنون بست است فعلا. تو این 3 روز چند هزار دلار جمع شد که تا چند ماه اندازه است.
من موندم به چند دلیل
1-مردم در یک donate اختیاری شرکت کردند که برای ما ایرانی ها مثل دروغ می مونه
2-مدیر جنبه داشت کامنت زد که متشکر و بست است.
بگذریم.
دلار هم که رفت بالا. کلا مدیریت سرور خیلی خسته کننده است
هر وب سایت که معروف تر می شود دشمنان هر روز در حال ddos و defase و Attach هستند خدا رحم کند انشالله.
ومن الله توفیق.
با آرزوی کامیابی
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
اگر قبول دارید که من مالک اصلی هستم هم مالک دامنه هم مالک هاست و مالک اکانت webmaster در وی بولتید بسم الله شوخی هم ندارم.
نام دامنه چی باشه چه cms نصب شود؟ سرور لینوکس است
بنده به عنوان مالک دامنه و سرور هستم.
من باکسی که اوّلین نفره پیشنهاد میده هم کاری می کنم و فعلا دارم با کسی که اوّلین پیشنهاد رو دادن صحبت می کنم اگه جو نشد اوکی
شما که خودت هی تو یاهو پی ام میدی میگی کی هاست میخواد، هاست نامحدود ، هاست هرچقدر بخوای .....
یک بارم دامنه آی آر گرفتی از ما پولشو ندادی
[QUOTE=tinavps;343676]ضمنا فروم در ایران یعنی ریسک. بنده در یک فروم روسی warez... که اسم نمی برم کاربر فعال بودم. حالا یک روز مدیران اصلی یک تاپیک گذاشتند تحت این عنوان :
کاربران گرامی ما مدیران یک سال و نیم یک کوب برای شما مطلب گذاشته ایم اما از هم اکنون متاسفانه از پس هزینه های سرور و سربار بر نمی آییم.
سپس اونها donate گذاشتند برای واریز و کمک مردمی. یعنی اجباری هم نبود. کاملا اختیاری
چند روز بعد مدیر کل در پست آخر اون تاپیک نوشت خیلی ممنون بست است فعلا. تو این 3 روز چند هزار دلار جمع شد که تا چند ماه اندازه است.
من موندم به چند دلیل
1-مردم در یک donate اختیاری شرکت کردند که برای ما ایرانی ها مثل دروغ می مونه
2-مدیر جنبه داشت کامنت زد که متشکر و بست است.
بگذریم.
دلار هم که رفت بالا. کلا مدیریت سرور خیلی خسته کننده است
هر وب سایت که معروف تر می شود دشمنان هر روز در حال ddos و defase و Attach هستند خدا رحم کند انشالله.
ومن الله توفیق.
با آرزوی کامیابی
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
دوست عزیز اونارو باایرانیه مقایسه نکن فرهنگ اونا کجا فرهنگ ایرانیا کجا