کمتر جایی یه چیز رو اینقدر ارزون میده !!
مگر هدفش کار خیر باشه ( مثل شما )
آخه من کمتر جایی با این قیمت ها میبینم ! مگر سرورش در حدی باشه که با قیمت های کم درآمدش در بیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
کمتر جایی یه چیز رو اینقدر ارزون میده !!
مگر هدفش کار خیر باشه ( مثل شما )
آخه من کمتر جایی با این قیمت ها میبینم ! مگر سرورش در حدی باشه که با قیمت های کم درآمدش در بیاد
حالا اين صاحاب تاپيك كجاست؟
نكنه هاست تهيه كردن و شما همچنان در حال آفر دادن هستين
با سلام
پارمیس هاست با قیمت مناسب ولی نه آنقدر پایین که مشخص کننده این هست که به هاست مورد نظر نمی توان اطمینان کرد حاظر هست که پر سرعت ترین هاست موجود را در اختیار شما بگذارد.
www.parmishost.com
دوست عزیز ما همکاریم و وظیفه داریم فقط خدمات خودمونو معرفی کنیم نه اینکه به همدیگه ضربه بزنیم با این حرفا.
سرور ما، تو دالاس (در تگزاس) در آمریکا و در دیتا سنتر معتبر modern SoftLayer قرار گرفته.
این سرور دارای 8 پردازنده ی قدرتمند Intel Xeon هستش. هر کدوم از این پردازنده ها سرعش 2666.809 MHz و حافظه کش 6144 KB دارن.
رم سرور ما هم 8 گیگ هست.
این یعنی سرور ضعیف؟ خواستین اکانت تستمون رو ببینید. و برید مشخصات سرور رو ببینید.
ما هم در خدمتیم
برای مشاهده تعرفه ها به سایت مراجعه فرمائید . . .
دوستان شرمنده تا همینجا بسته.. به خدا فقط 500 مگابایت خواستم نه بیشتر.. الانم به چند نفر پیغام خصوصی میزنم و زدم بهم اکانت تست بدن هر کدوم خوب باشه آن رو بر میدارم.. والا الان دیگه انقدر زیاد گفتید نمیتونم تست کنم و از همه بخوام برام اکانت تست بدند.. بیشتر دارم نگاه میکنم کدوم مشهورتره و میزبان سایتهای خوبی هست آن رو تست کنم بگیرم..تا فردا شب یکی رو امتخان میکنم میگیرم. لطفا همینجا بسته:d دیگه.. مگه چند تا هاست میخوا آخه