وی پی اس میدن 3 تومن بعضی جاها ...
الان من 76 تومن هزینه کردم اینجا همش داره به باد میره آقا من پولدار نیستم 15 تومن رو ندارممممممممممممممم بدم دارن سرویسامو میبندن !!!!!!!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
وی پی اس میدن 3 تومن بعضی جاها ...
الان من 76 تومن هزینه کردم اینجا همش داره به باد میره آقا من پولدار نیستم 15 تومن رو ندارممممممممممممممم بدم دارن سرویسامو میبندن !!!!!!!!!!!!
یعنی به شکایت های مردم رسیدگی میکنن؟؟؟؟
فکر کنم چنین کاری کننین
مگه بیکارن
واسه شکایت باید 1000000000 تا سند و مدرک داشته باشی
پلیس فتا مفسر قانون نیست و کاری رو انجام می ده که قوه قضاییه بهش اعلام کنه. با توجه به تفاسیر قانون جرایم رایانه ای جرم بودن فروش و استفاده از وی پی ان هنوز مورد بحثه. کسی که وی پی ان می فروشه به راحتی می تونه بگه واسه دور زدن تحریم های جهانی این اکانت ها رو ارایه می کنم و تبرئه بشه! به حقوق خودتون آگاه باشید
علنا استفاده از شبکه های مجازی خارج از کشور جرم نیست مگر بر علیه حکومت و نفوذ به اطلاعات محرمانه و محافظت شده ازش استفاده بشه.
هر چند که قانونی هم نیست !
جالبه الان سايت پليس سايبري را باز كردم با خطاي زير مواجه شدم
Server error
Server Error
عجب قدرتی! آقا اینا همش فیلمه
فقط میخوان نشون بدن که فعالیت دارن
Server Error
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
چرا سرور سایت پلیس سایبری خطا میده؟
Server Error
مثلا کسی که این سایت رو راه اندازی کرده حالا بماند شخص بوده یا شرکت معتبر فکر کمبود منایع سرور رو نکرده که الا خطا میده
به نظرم این خطا زمانی رخ می دهد که سرور خارج از سرویس دهی باشد مثلا دارن تنظیماتی رو اعمال می کنن به همین دلیل سرور مدتی از سرویس دهی خارج میشه
فکر کنم !!
پرچم بالاست :78:
پریشبا تو ولگردی 20:30 هم گفت هر کسی ربوت داشته باشه(مثل میهن ربوت) 1 تا 3 سال حبس داره!
فرض کن بری زندان بهت بگن جرمت چیه؟
میگی سایت داشتم
میگن ستم بوده؟
نه فقط کلمات کلیدی گوگل رو داشته ! :)):)):)):))
بعد از این چپ کلیک جرم است !
باید راست کلیک کرده و بعد اقدامات لازم انجام شود .