سلام
شرکت به پرداخت بانک ملت بسیار خوب هستش و تایید میشه
مدیر بخش پذیرنده های اینترنتی هم جناب نوری هستن
برای اشخاص حقیقی هم نیازی به جواز نیست دوست من
اما یک سند خونه میخوان ازتون که میتونید مال خونه خودتون رو واسشون بفرستید
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شرکت به پرداخت بانک ملت بسیار خوب هستش و تایید میشه
مدیر بخش پذیرنده های اینترنتی هم جناب نوری هستن
برای اشخاص حقیقی هم نیازی به جواز نیست دوست من
اما یک سند خونه میخوان ازتون که میتونید مال خونه خودتون رو واسشون بفرستید
موفق باشید
به پرداخت راحت درگاه ميده.
راحت هم وسه تراکنش ها زيرابی ميره و تسويه نميکنه و اصلا به روی خودش هم نمياره:
دوستانی که با شرکت به پرداخت بانک ملت کار ميکنن (توجه)
جناب امیری شما هزار بار این حرفو زدید من الان 1 سالو نیم هست با درگاه ملت و پارسیان کار میکنم روی ملت خودم روزی 15 تراکنش حداقل دارم هر شب هم تراکنش هارو چک میکنم تا حالا 1 دونه هم نشده که زیرابی رفته باشن 1 دونه 2 ماه پیش بود که فهمدم تراکنش Setel نشده اون هم دستی خودم ستل کردم اومد تو حسابم پس خرافه فکنی نکنید شما اگر هر مشکلی دارید با به پرداخت تماس بگیرید
این حرف یعنی چی مگه میشه !> یه حرف منطقی بزنین زیر آبی میره یعنی چه میگه میگه اصلا خرید انجام نشده پول از حساب یکی در میاد به کجا میره ؟ اونوقت این شرکت با مشکلات چه جوری کار کار میکنه ؟@نه قبول ندارم شاید چند باری اختلا به وجود بیاد اما خوبه این بانک خصوصی شده کارش بد نیست
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
واسه منم بفرست دستت درد نکنه
1. از اعضای شرکت سامان سيستم هستم (عليزاده مسئول امور مالی شرکت و فعال در پروژه نوين پيامک)
2. اگر شما مشکل نداشتيد دليلی بر توهين و بی احترامی وجود نداره، لطفا سعی کنيد احترام خودتون رو نگه داريد و از بکار بردن واژه هایی که در شان خودتون نيست استفاده نکنيد. اينجا يک سايت عمومی هستش و هر کلمه شما توسط هزاران کاربر مطالعه ميشه. سعی کنيد برای ديگران الگوی مناسبی باشيد. ;)
3. علاوه بر شرکت سامان سيستم چندين کاربر ديگه هم در سايت پرشين تولز اين مشکل رو دارند. ضمنا خود شما هم اعلام ميکنيد يکی از تراکنش ها ستل نشده براتون. مشکل از چی بوده ؟ از سرور شما يا از سرور بانک ؟ مسئول واريز نشدن اون يک تراکنش کی هستش ؟ اگر شما تو اين مدت ها با يک تراکنش مشکل داشتيد شرکت سامان سيستم بدليل حجم بالای گردش ها ماهانه بيش از 30 تراکنش ستل نشده با مبلغ مجموع ماهانه 700 800 هزار تومان داشته. بنابراين اگر شما يکی داشتيد دليلش گردش پايين شما بوده، قطعا زمانی که گردشتون بالاتر بره مشکل هم بيشتر ميشه. با همون يک تراکنشی هم که شما ميگيد وضعيت اين شرکت و درگاه پرداخت هاشون مشخص هستش. يعنی شما بايد هميشه گردش حسابتون رو چک کنيد که مبادا تراکنشی که وضعيتش در سايت شما پرداخت شده دريافت شده، در بانک به حسابتون اعمال شده يا نه ؟ تو شرکت تراکنش هایی بوده با ارزش مليونی که پيگيری ستل شده و تراکنش های زيادی هم بوده با ارش چندين هزار تومانی که هنوز که هنوزه رو هوا هستش. گزارش های شرکت برای 3 ماه اول سال وجود داره که در صورت تمايل ميتونيم به هر کس که مايل باشه ارائه بديم.
4. آقای نوری در شرکت به پرداخت و همکارانشون زمانی که ميخوان مشتری رو جذب کنن با ادب ترين افراد عالم هستند. کافی هستش در مورد يک تراکنش باهاشون به مشکل بخوريد اون موقع ميتونيد در مورد ادبيات شرکت به پرداخت بيشتر اطلاع داشته باشيد.
5. بهر حال انتخاب با خودتون هستش که از به پرداخت درگاه داشته باشيد يا نه. قطعا تسويه آنی هر کسی رو وسوسه ميکنه که ازين شرکت درگاه پرداخت داشته باشه. ولی با يک حساب کتاب ساده متوجه ميشيد برای کار کردن با اين شرکت بيش از 3 در صد کارمزد (به عنوان تراکنش هایی که تسويه نميشن) پرداخت ميکنيد.
پس درگاه پرداخت بانک ملت رو باید از کی بگیریم؟نقل قول:
1. از اعضای شرکت سامان سيستم هستم (عليزاده مسئول امور مالی شرکت و فعال در پروژه نوين پيامک)
2. اگر شما مشکل نداشتيد دليلی بر توهين و بی احترامی وجود نداره، لطفا سعی کنيد احترام خودتون رو نگه داريد و از بکار بردن واژه هایی که در شان خودتون نيست استفاده نکنيد. اينجا يک سايت عمومی هستش و هر کلمه شما توسط هزاران کاربر مطالعه ميشه. سعی کنيد برای ديگران الگوی مناسبی باشيد. ;)
3. علاوه بر شرکت سامان سيستم چندين کاربر ديگه هم در سايت پرشين تولز اين مشکل رو دارند. ضمنا خود شما هم اعلام ميکنيد يکی از تراکنش ها ستل نشده براتون. مشکل از چی بوده ؟ از سرور شما يا از سرور بانک ؟ مسئول واريز نشدن اون يک تراکنش کی هستش ؟ اگر شما تو اين مدت ها با يک تراکنش مشکل داشتيد شرکت سامان سيستم بدليل حجم بالای گردش ها ماهانه بيش از 30 تراکنش ستل نشده با مبلغ مجموع ماهانه 700 800 هزار تومان داشته. بنابراين اگر شما يکی داشتيد دليلش گردش پايين شما بوده، قطعا زمانی که گردشتون بالاتر بره مشکل هم بيشتر ميشه. با همون يک تراکنشی هم که شما ميگيد وضعيت اين شرکت و درگاه پرداخت هاشون مشخص هستش. يعنی شما بايد هميشه گردش حسابتون رو چک کنيد که مبادا تراکنشی که وضعيتش در سايت شما پرداخت شده دريافت شده، در بانک به حسابتون اعمال شده يا نه ؟ تو شرکت تراکنش هایی بوده با ارزش مليونی که پيگيری ستل شده و تراکنش های زيادی هم بوده با ارش چندين هزار تومانی که هنوز که هنوزه رو هوا هستش. گزارش های شرکت برای 3 ماه اول سال وجود داره که در صورت تمايل ميتونيم به هر کس که مايل باشه ارائه بديم.
4. آقای نوری در شرکت به پرداخت و همکارانشون زمانی که ميخوان مشتری رو جذب کنن با ادب ترين افراد عالم هستند. کافی هستش در مورد يک تراکنش باهاشون به مشکل بخوريد اون موقع ميتونيد در مورد ادبيات شرکت به پرداخت بيشتر اطلاع داشته باشيد.
5. بهر حال انتخاب با خودتون هستش که از به پرداخت درگاه داشته باشيد يا نه. قطعا تسويه آنی هر کسی رو وسوسه ميکنه که ازين شرکت درگاه پرداخت داشته باشه. ولی با يک حساب کتاب ساده متوجه ميشيد برای کار کردن با اين شرکت بيش از 3 در صد کارمزد (به عنوان تراکنش هایی که تسويه نميشن) پرداخت ميکنيد.
کس دیگه ای میفروشه؟
حود بانک که رفتم همین به پرداخت رو معرفی کرد
شما خرافه فکنی نکنید گروهتون مثل اینکه با به پرداخت مشکل دارند.درضمن اون یکبار هم مشکل دان شدن سرور من بود پرداخت انجام شده بود موقع برگشت به سایت مشتری سایت پیج Callback براش باز نشد تراکنش ستل نشد که من بعد بالا اوردن سایت دستی ستل کرد و اصلا هیچ مشکلی حتی 1 بار با به پرداخت نداشتم شما مودب باشید و سعی کنید خرافه فکنی نکنید مشکلی هم دارید با به پرداخت حل کنید
اینجوری که به درد من یکی نمیخوره روزی ۲۰۰ تا واریزی دارم پس بیشتر ضرر میدم اگه قرار باشه هر روز همه اینا رو چک کنم:109: و دونه دونه پیگیری کنم
من به شما يا کس ديگه ای بی احترامی نکردم. ولی شما ظاهرا ادبياتتون در همين حد هستش ;) بار ديگه ازتون درخواست ميکنم در حضور جمع مودب باشيد و از بکار بردن واژه هایی که در شان دوستان فعال در اين تالار ها نيست، خودداری کنيد. بدون شک اينجا کوچه و بازار نيست که هر واژه ای اونجا به کار ميبريم اينجا هم استفاده کنيم. به هر حال اين يک خواهش دوستانه هستش که شان خودتون رو بدونيد و هر چيزی رو هر جایی نگيد.
در مورد مشکل شرکت سامان سيستم هم بله عرض کردم، ما در 3 ماه، ماهانه حدود 700 800 هزار تومان با شرکت به پرداخت اختلاف مالی داشتيم و داريم که با پيگيری های متداول ما از بازرسی بانک ملت و بعد از گذشت 2 ماه اين شرکت يک رقم حدود 500 600 هزار تومان رو تسويه کرد اما هنوز هم حدود 1600 اختلاف با اين شرکت وجود داره.
مشکل ما از به پرداخت فراتر هستش. اصولا اين شرکت پشتش گرم هستش و حتی حاضر نيست مستندات طرف مقابلش رو بگيره و مستندات خودش رو ارائه بده :دی واقعا تجربه کار کردن ما با اين شرکت ثابت کرده اين شرکت هنوز معنی خيلی از چيز ها رو نميدونه. برای مثال وقتی يک گزارش رو از سيستم آماده ميکنيم و به عنوان خروجی بهشون ميديم ميگن اين گزارش تايپی هستش :78: آخه اين گزاش بهر حال بايد از سيستم خروجی گرفته بشه و به شما داده بشه، شما چون ميبينی پرينت شده ميگه تايپی ؟ 8-}
در مورد يک تراکنش شما، خوب اعلام کرديد مشکل از سرور شما بوده، قبول! مشکل از سرور شما بوده. از کجا فهميديد که تسويه نشده ؟ غير از اين بود که رفتيد گردش حسابتون رو چک کرديد و تراکنش ها رو يکی يکی برسی کرديد ؟ حالا اگر روزی 100 تا تراکنش داشتيد چی ؟
ضمنا با فرض اينکه سرور شما داون بوده چطور وضعيت تراکنش در سايت شما تاييد شده بوده و موفق خورده بوده در حالی که در سايت بانک ستل نشده ؟ :-o اگر سايت شما وضعيت تراکنش رو به موفق تغيير داده يعنی سرور شما آپ بوده و مشکلی نداشته چون وضعيت تراکنش رو در سايت خودتون تغيير داده. يک برنامه نويس اين وسط قضاوت کنه ؟o:-)
يکبار ديگه ازتون ميخوام مودبانه و محترمانه مستندات خودتون رو ارائه بديد و از بکار بردن واژه هایی که در شان و شخصيت دوستان فعال در اين سايت هستش خودداری کنيد.