پاسخ : درخواست معرفی دیتاسنتر مانند OVH و Hetzener
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzhost
با هیچ کدوم از این دیتاسنتر ها کار نکردم برای هاستینگ سرور مجازی از آمریکا پیشنهاد میدم
برای ارائه سرور های مجازی هم دیتاسنتر worldStream هلند , Iweb کانادا , Xlhost آمریکا رو پیشنهاد میدم هم ارزون هستن هم کیفیتشون خوبه و با ایرانی بودن ما مشکلی ندارن
من با شما مخالفم
توضیح خواستی اینم توضیحات
چه از لحاظ پهنای باند _ xlhost = 0 برای iweb پشتیبانی گیچ کننده که هر کی که صبح ساعت 8 می ره اداره به تیکت جواب میده بدون اینکه بدونه نفر قبلی به ادم چی جواب داده !! در باره world هم جوون هستن و در کل قابل تحمل و میشه گفت محترم با ارائه پهنای باندهای مصرفی عجیب فریب در طول دوره بدون نشون دادن نمودار مصرفی
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
تکرار بحث: لطفا موضوع تاپیک را عوض یا منحرف نکنید.
دوستان میدونید که ovh فرانسه و hetzener آنلاین دیتاسنترهای خوبی هستند و نسبت به مشخصات سرورهایی که ارائه میدهند قیمت های خوبی هم دارند.
درخواستی که از دوستان دارم معرفی دیتاسنترهایی هست که مانند این دیتاسنترها با توجه به مشخصات بالای سرورها قیمت ارزان و مناسبی دارند و میشه بهشون اعتماد کرد.
دیتاسنترهایی که مناسب برای ما ایرانیان باشه و بتونیم تمامی سرویس های موجود را ارائه بدیم.
مانند: میزبانی وب، میزبانی سایت دانلود، شبکه مجازی و .... .
اینها الکی دارن بازار گرمی می کنن چیزی که توی قلبت هست رو باید بیای پیش من تا برات کامل بگم قیمت ها و سرویس ها رو که دیدی میگی همونی هست که می خواستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostrex
من با شما مخالفم
توضیح خواستی اینم توضیحات
چه از لحاظ پهنای باند _ xlhost = 0 برای iweb پشتیبانی گیچ کننده که هر کی که صبح ساعت 8 می ره اداره به تیکت جواب میده بدون اینکه بدونه نفر قبلی به ادم چی جواب داده !! در باره world هم جوون هستن و در کل قابل تحمل و میشه گفت محترم با ارائه پهنای باندهای مصرفی عجیب فریب در طول دوره بدون نشون دادن نمودار مصرفی
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اینها الکی دارن بازار گرمی می کنن چیزی که توی قلبت هست رو باید بیای پیش من تا برات کامل بگم قیمت ها و سرویس ها رو که دیدی میگی همونی هست که می خواستی
عزیزم مگه داستان عشقی هست که میگی چیزی که توی قلبت هست؟؟؟؟ :-p:-p:)):))
خیلی باحالی فدات شم اونجاشو نگرفتی از چه دیدی گفتم
همین که بخندی برای من یه دنیا ارزش داره قربونت برم :ی