پاسخ : احتیاج به سرمایه گذار با سود تضمینی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bijan21
من 2 میلیون پول میخوام باید یک سند 60 میلیونی به شما ضمانت بدم؟؟؟
شما سواد داری؟شما اصلا متنو میخوانی که میای واسه خودت حرف میزنی؟یه بار پستو بخون بعد حرف بزن لطفا...
شما اگر 2 میلیون لازم دارید 1 دانگ یه ملک سند دار که کارشناس حداقل 20 میلیون ارزششو تعیین کنه کفایت میکنه.چشماتو باز کن بالا گفتم اگر 20 میلیون تومان بخواهید 2 دانگ یه سند 60 میلیونی خوب چشماتونو باز کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
شما سواد داری؟شما اصلا متنو میخوانی که میای واسه خودت حرف میزنی؟یه بار پستو بخون بعد حرف بزن لطفا...
شما اگر 2 میلیون لازم دارید 1 دانگ یه ملک سند دار که کارشناس حداقل 20 میلیون ارزششو تعیین کنه کفایت میکنه.چشماتو باز کن بالا گفتم اگر 20 میلیون تومان بخواهید 2 دانگ یه سند 60 میلیونی خوب چشماتونو باز کنید
چه بد اخلاق!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
سلام . ببخشید عصبیتون کردم . الان متوجه شدم .ممنون
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
بیا بالا
ببخشید جناب آقای حسین پور عزیز الان اسکانت هم که طرف رو نابود میکنه ماهی 5 درصده حالا شما میخوای 10 درصد ازش ماهی سود بگیری ؟ شه جالب !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
ببخشید جناب آقای حسین پور عزیز الان اسکانت هم که طرف رو نابود میکنه ماهی 5 درصده حالا شما میخوای 10 درصد ازش ماهی سود بگیری ؟ شه جالب !!!
دوست عزیز تاپیک مرده را بالا نیارید راه بسیار زیادی برای 100 پسته شدن دارید از الان اینطور شروع نکنید...
درضمن سرمایه خودم هست و اونطور که بخوام سرمایه گذاری میکنم...درضمن این 70 میلیونی که الان تو حسابم دارم رو یادمه روزی 5 میلیون از یکی نزول کردم با نرخ 10 درصد مثل اب خوردن باهاش کار کردمو سودشو میدادم و پول جمع میکردم خودمو بالا کشیدم طرف اگه بدونه کجا باید سرمایه گذاری کنه خودشو بالا میکشه ندونه همونی هست که قبلا بوده بهتر نمیشه اما بدتر میشه