بنده چند بار از دیجی کالا خرید کردم و راضی بودم.
برگشت جنسشان نیز خوب است
یک بار یک گوشی دو سیمکارته خریده بودم دو سیمکارت همزمان نداشت پس دادم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده چند بار از دیجی کالا خرید کردم و راضی بودم.
برگشت جنسشان نیز خوب است
یک بار یک گوشی دو سیمکارته خریده بودم دو سیمکارت همزمان نداشت پس دادم.
من یادم رفت تا به حال ازشون 6 تا دوربین و 8 تا موبایل گرفتم که واقعا عالی بود دست من که تهران بودم 2 ساعته تحویل میدن
همه جنس هاشون هم گارانتی خوب دارن اگر پول خوبی بدی شرکت خودشون گارانتی میکنه قطعات رو البته منظور از پول خوب در حد 20 تومان
2ستان اگه میشه اگه تجربه خرید داتید ...مراحل خرید رو بفرمایید .... منظورم اینه که چطور میرسه دسته من و چقدر وقت دارم تست کنم ؟؟؟
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
بی صبرانه منتظر پیشنهادات و تجربیان و نظرات شما عزیزان هستم
خیلی از مغازه های سطح کشور هم جنساشون رو از دیجی کالا تهیه می کنن، متعبر از دیجی کالا نداریم :67:
من رشت هستم و اینجا نمایندگی دارن واقعا دستشون درد نکنه هر چی گرفتم عالی بوده
یا لب تاپ یک مودم وایرلس یک موبایل فقط بزرگ ترین مشکلش اینه که تا ما سفارش رو بزنیم و بیاد 3 روز طول میکشه واگر نه کارشون عالیه من از همه نظر تایید میکنم بسیار عالی هستند
اگر نمایندگی در شهر شما دارند حتما خرید کنید چون در نمایندگی وقتی محصول باز بشه و مشکلی داشته باشه سریع عوض میکنن ولی اگر بصورت انلاین سفارش بدین چنین چیزی نیست
نکته بعدی اینکه 3روز میتونید استفاده کنید اگر خوشتون نیومد ببرید عوض کنید 1ماه هم گارانتی اینکه اگر محصول مشکل داشت تعویض کالا میکنن
1سال هم خود گارانتی هستش که خود شرکت میده
پس درنگ نکنید خیلی با اطمینان کامل خرید کنید
اتفاقا من هم همین امروز یه لپ تاپ ازشون گرفتم
که واقعا قیمتشون عالی بود
به نظر من که فروشگاه خوبیه
.
نظرات جناب online24 جالب توجه بود...احیاناً شما از نمایندگی های شهرستان خرید نکردید؟ چون من بارها از تهران خرید داشتم و حتی رفتار و مسئولیت پذیری دفتر مرکزی تحسین برانگیز بود.
من سه تا موبایل + یه آیپاد تاچ + یک لپ تاپ و کیف + روتر و یک سری خرت و پرت دیگه خرید کردم. معمولا هم قسمتی از وجه رو به حساب میریزم و قسمتی رو دستی موقع تحویل پرداخت میکنم. با این وجود مشکلی پیش نیومده تا الان...
راستی یادم رفت بگم: بعد از چند خرید کوچیک مثل موبایل و آی پاد، دیگه پول گارانتی هم نمیدم. اگر دستگاه مارک معتبر باشه بدون گارانتی میخرم که ارزون تر در بیاد. 48 ساعت مهلت تست هم داره، اگر اشکال داشته باشه معلوم میشه! اگر هم بعداً خراب بشه، فکر نکنم گارانتی کاری برام انجام بده!
.
سلام
فوق العاده شرکت خوبی هست
یک نوکیا ان 8 و یک گالکسی و گالکسی اس 2 چندتا لپ تاپ خریدم
و برای کسای دیگه معرفی کردم و خرید داشتند
هیچ مشکلی نداشتند و فوق العاده مطمئن هستند و حتی میتونید 48 ساعت تست هم بگیرید
سپاس