لطفا چند نمونه اسکرین شات از سرعت پورت هم قرار بدهید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا چند نمونه اسکرین شات از سرعت پورت هم قرار بدهید
با سلام
سرور فرانسه که دارای 4 گیگ رم میباشد برای هاستینگ در نظر گرفته شده و دارای پورت 100 میباشد و همینطور امکان ارائه ویندوز نیست ولی آفرهای انگلیس موردی ندارند.
تا 24 ساعت برگشت هزینه به شرط عدم استفاده بیش از 5 گیگ از پهنای باند.
سرعت دانلود جا به جا دارد و متفاوت است
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
با سلام
ISO مورد نظرتون رو ارائه میکنید ما واستون مانت میکنیم!از طریق vsphere میتونید بقیه امور را انجام دهید! قبل از خرید ISO که مد نظر دارید را ارائه کنید در صورتی که توسط تیم فنی مورد قبول واقع شد سفارشتان را ثبت نمایید.
سرعت آپلود از دیتاسنتر انگلیستون روی هتزنر و لیزوب به چه صورت است؟
جناب مسعودی، آیا سرویس ها ایمیل رو میشه درخواست داد و اینکه روی این سرور ها هست؟
به نظرم این خیلی هم خوبه که شما فیدبک میدید و در انتخاب سرویس دهنده متاسب یگر کاربران رو کمک میکنید.نقل قول:
نقل قول:
شاید پستم اضافی باشه ( بخاطره همین از استارتر تاپیک جناب مسعودی عذرخواهی میکنم )
آقای مسعودی از نظر فنی کاملا تایید میشن. قبلا بخاطره مشکلاتی که داشتم مجبور بودم ماهی یک بار انتقال سرور بدم !
اما الان حدودا 5-6 ماه هست مشتری ایشون هستم.
اگر قصد خرید دارید شک نکنید.
بازهم عذرخواهی میکنم بخاطره پستم اما وظیفم بود ازشون قدردانی کرده باشم.
با سلام
به دنبال لینک تست درست از این دیتاسنتر ها هستم که اسکرین شات بگیرم بزارم
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
با سلام
سرویس های ایمیل مارکتینگ فقط بر روی یک سرور نیست! بر روی 30 لوکیشن و سرور مختلف هست! سرورهای متعددی در نظر گرفتیم منتظر برگه مجوز هستیم که انشالله آن را هم خدمت وب مستر ها ارائه کنیم!
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
کافیه سرور شما یک وب سرور داشته باشه فایل هاتون را روی آن برای دانلود قرار بدید!
سرور ویندوز بهترین گزینست!
میتونید تماس بگیرید بیشتر و زودتر به بهترین نتیجه و انتخاب برسید
برای اتصال به سرور ویندوز باید با ریموت دسکتاپ کانکت شد؟
سرعت برای حملات داس مناسبه؟
سلام
من هم اقدام به خرید سرور مجازی کردم :79:
الان هم منتظر تایید پرداخت هم فعال شدن سرویس هستم
مجددا عرض می کنم
سلام
کنترل پنل هم داره برای ریلود سیستم عامل؟
پورت تقریبی ای که به هر سرور مجازی میرسه چقدره؟
لینوکس جز centOS و میکروتیک چیزی نمیشه نصب کرد؟
در صورت سفارش 6 ماهه و 1 ساله چقدر تخفیف میدید؟
ممنون
سرور انگلستان پلن یک