پاسخ : انجام پرداختهای پیپال و ویزاکارت شما با مناسبترین قیمت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tinavps
مشخصات شرکت رو بفرمائید آدرس و اطلاعات بیشتر از خودتون شماره حساب و نام نام خانوادگی
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
کسی شماره ایشون رو داره ؟
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
شماره تماس ایشون رو کسی نداره ؟ فقط از طریق یاهو مسنجر ؟ کمی مافیایی نیست این حرکت ؟
شرکت نیستم قربان :)
متاسفانه این اطلاعات رو نمیتونم بصورت عمومی در تاپیک منتشر کنم . اگر قصد خرید دارین با من در ارتباط باشین تا تمام این اطلاعات رو براتون ارسال کنم .
ضمن اینکه این حرکت میتونه مافیایی هم باشه :) ولی قطعا کسی مجبور نیست از من خریداری کنه . خوشبختانه دهها دوست عزیز و محترم دیگه ای هم هستند که خدمات پیپال رو ارائه میدن . در صورتی که اعتمادتون 100 درصد نیست میتونید از خدمات همکارای دیگه استفاده کنید .
موفق باشید .
یه توصیه ی دوستانه هم دارم برای تمام دوستان و اعضای محترم . لطفا قبل از تحقیق و تفحص به این سبک پست نذارید چه برای من چه برای دیگر همکاران !
5 عدد پرداخت هر کودوم 120 دلار جمعا 600 دلار پرداخت در عرض 4 دقیقه بدون مشکل انجام دادن .
ایشان پرداخت رو در 1 دقیقه برامون انجام دادند و در پرداخت به سرعت عمل کردند قیمت مناسب با تشکر از خدمات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiry
5 عدد پرداخت هر کودوم 120 دلار جمعا 600 دلار پرداخت در عرض 4 دقیقه بدون مشکل انجام دادن .
متشکرم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tinavps
ایشان پرداخت رو در 1 دقیقه برامون انجام دادند و در پرداخت به سرعت عمل کردند قیمت مناسب با تشکر از خدمات
خواهش میکنم . پس دیگه خوشبختانه اون قضیه ی گادفادر و مافیا کنسل شد :)
یکشنبه 23 آذر 90
قیمت دلار : 1367 تومان .
برای اطلاع از قیمت ارزهای دیگر تماس بگیرید .
سلام رفیق چقدر دنبالت گشتم هم در پست ها هم در آیدی یاهو آماده ای فعلا یک 25 دلار دارم یکی 59 تا هفته بعد شماره کارت برام پخ کن دوباره
در پیام خصوصی هزینه تومانی برای 25 دلار رو بگویید تا کارت به کارت کنم. متشکر.
سلام
یورو هم بگو
نزدیک 300 یورویی لازم دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tinavps
سلام رفیق چقدر دنبالت گشتم هم در پست ها هم در آیدی یاهو آماده ای فعلا یک 25 دلار دارم یکی 59 تا هفته بعد شماره کارت برام پخ کن دوباره
در پیام خصوصی هزینه تومانی برای 25 دلار رو بگویید تا کارت به کارت کنم. متشکر.
سلام .
من در خدمتم .
فقط یه نکته ای که هست اینه که پرداختهای پایین رو نمیتونم سندمانی کنم چون یه جورایی دردسرساز میشه .
لطفا منو تو یاهو اددم کن .
Niayoos
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
سلام
یورو هم بگو
نزدیک 300 یورویی لازم دارم
سلام
میتونم با نرخ 1837 تومن انجام بدم .
بدون کارمزد
دوشنبه 28 آذر 90
قیمت دلار : 1410 تومان .
برای اطلاع از قیمت ارزهای دیگر تماس بگیرید .