کشش ندید بچه ها. همه هم میدونن مایاهاست مرده و من بهتر از خود آقای عباسی مایاهاستو میشناسم. میدونم اصلا تو کار قانون و این حرفا نیست. فقط الکی علاقه داره تبلیغات کاذب کنه. اینم یکی از اوناست.
دلشون خوشه دیگه. این بحثا رو جدی نگیریم بهتره!
نمایش نسخه قابل چاپ
کشش ندید بچه ها. همه هم میدونن مایاهاست مرده و من بهتر از خود آقای عباسی مایاهاستو میشناسم. میدونم اصلا تو کار قانون و این حرفا نیست. فقط الکی علاقه داره تبلیغات کاذب کنه. اینم یکی از اوناست.
دلشون خوشه دیگه. این بحثا رو جدی نگیریم بهتره!
ویرایش شد ...
به دلیل صحبت تلفی با حسام وست دیتا... ;;)
دوست عزیز جناب آقای عباسی قبلا جواب شما رو به صورت تلفنی دادم. شما در جریان مشکلات ما کارمندان بیچاره با شرکت نبودید و نیستید و بعد از استفای دسته جمعی ما به سمت مدیر عاملی این شرکت رسیدید. شما تمایل داشتید میتونید شکایت کنید ولی بدونید ما 10، 12 تا کارمند شرکت تا حالا لطف کردیم بخاطر خیلی چیزها از شما شکایت نکردیم.
به جای پیگیری این چیزها به فکر تاپیکهای کلاهبرداری های مایا توی انجمنهای مختلف و از جمله همین انجمن باشید.
مطمئن باشید این قالب رو از سایت شما هم میکشم پایین چون مجانی واستون طراحی کردم و حالا که بحث چیزه دیگست منم به همون زبون صحبت میکنم ;)
موفق و سربلند باشید.
عزیز من جناب آقای عباسی وقتی میگم در جریان نیستی همینه دیگه.
بنده زمانی که در شرکت شما بودم 17 ساله بودم و اصلا مسئله سن بنده نبود! پدر من به عنوان شاهد در اونجا حضور داشته و زیر قرار داد رو امضا کرده. وقتی مدرکی نداری و نمیتونی کاری کنی هی پا نشو نگو بچه بوده، 5 سالش بوده و.... اون موقع 17 سالم بود الان هم سنم کاملا قانونیه از لحاظ قوانین شما.
در ضمن اون زمانی که من تو مایا بودم تنها کارمند مایا من بودم و تیم طراحی که شما عرض میکنید هم همین بوده و به شما خیلی لطف کردم که کار تمام بخشها رو برای شما انجام میدادم. کار اصلی من پشتیبانی فنی هاستینگ بود که به نحو احسنت واسه شما انجام دادم شایان ذکره که بگم علاوه بر قرار داد که اینقدر شما روش مانور میدید بنده کار یک منشی، اپراتور بخش اس ام اس ، اپراتور بخش طراحی و حتی تبلیغ تو گوگل هم برای شما انجام دادم پس اگه تاحالا حرفی نزدم، هیس!!!!! چون شما وقتی کارمند نداری نیاز نیست بخش اضافی راه بندازی مشتری رو بذاری سر کار کسی نباشه کارشو انجام بده!
شما به جای اینکارا شکایت کن تا بنده در جلوی قاضی جواب شما رو بدم. الکی دلتو خوش نکن بتونی اینجا مثلا آبروی منو ببری!
با احترام
جناب آقای رنجی
با درود
در صحبت تلفنی به شما گفتم که طبق مدارک شما حق و حقوقت را گرفته ای. و
شما که گفتی خارج از کارت انجام دادی (احتمالا در منزل نه شرکت) یا نباید
به شرکت میدادی، یا وقتی دادی باید پولش را میگرفتی، یا اگر نگرفتی خودت
خواستی، شاید آن روز فکر میکردی که بهترین تبلغاته.
ضمناً اگر تنها به گفته شما هم استناد کنیم، تنها psdکار را شخص دیگری
انجام داده که پولش را گرفته. پس مایا بابت این کار پولی پرداخت کرده. پس
صاحبش است. اگر شما واقعا برنامه نویس قهاری هستی میتوانستی با تبلیغ
اینکه نمونه کارت در سایت مایا هست برای دیگری نیز همچین چیزی بنویسی نه
اینکه کپی کنی.
جالب است که دوستان کنجکاوت نیز بدانند که در محتویات سایت آتیل هنوز
اطلاعات مایا وجود دارد. و این یعنی اینکه شما فقط کپی کردی، و سطح دانش
خود را به نمایش گذاشتی.
بحث قانون کار هم به شما تذکر داده شد که درصورت عدم بازپسگیری یا
مشاهده موارد دیگر، اقدام قانونی صورت خواهد گرفت.
اگر شما گله و شکایتی از مایا داشته باشی، بنده در خدمت هستم تا رسیدگی
کنم؛ جمع کردن آبروی رفته (؟) و ایجاد زمینه های رشد و توسعه مایا بر
عهده بنده است و من در خدمت کلیه دوستان سایبری هستم.
لازم است دوستان دیگر هم بدانند از این به بعد مایای جدید در اینترنت
حضور دارد و با همه دوست است و درخواست همکاری از همه دارد تا با کسب
تجربه از عملکرد گذشته، آینده مناسبی را برای مایا رقم بزند. زیرا رشد هر
فرد یا شرکت ایرانی در اینترنت یعنی رشد میهن عزیزمان ایران.
و همین جا اعلام میکنم هر کس یا نهادی از عملکرد گذشته مایا گله دارد،
میتواند با بنده مستقیماً تماس برقرار کند و مطمئن باشد بنده حافظ منافع
ایشان نیز هستم. این هم شماره موبایلم 09123964394. چون بنده میخواهم در
دنیای سایبر در کنار شما باشم، با رعایت حقوق همدیگر.
با سپاس از همگی
محمد عباسی
مدیرعامل جدید مایاهاست
والا مایا هاست تو این مدت اینقدر بچه بازی در آورد و بدترین کیفیت هاست و مشتری های ناراضی به جا گذاشت که دیگه هر کسی هم قالب این شرکت رو بخره مطمعن باشید مشتری تا چشمش به رنگ این قالب بیفته در میره!! مشتری بدبخت هاست میخرید و تا میومد شکایتی کنه میگفتند ازتون شکایت میکنیم و شما ما رو تخریب کردید و.. به زور مشتری مداری واقعا کار درستی نبود. امیدوارم مایای جدید بهتر از گذشته عمل کنه.
من هزینه psd رو به شما میدم شما میتونید قالب رو حذف کنید از روی سایتتون ;)
چون مذاکره با شما نتیجه ای نداره بنده دنبال پول قالب نیومدم. من تو گرفتن حقوق های باقی موندم موندم چه برسه پول قالب بخوام بگیرم. فعلا لطف کنید پول تو حساب بذارید تا چکتون نقد بشه که واسه 7 ماه بعد از استفای اینجانب دادید. آدم که حقوق کارمند رو نسیه نمیده!!!!
از مدیران محترم خواهش میکنم این پس رو ببندند خسته شدیم والا! بحث دیگه بود من مستقیم هم تلفن دارم هم ایمیل در خدمتم.
سلام
ببخشید این تایپیک فروشه یا تایپیک جنجال مدیران و کارمندان مایا هاست ؟
مدیران رسیدگی کنن