پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان ( hetnzer ) با هارد 1000 گیگابایت - رم 1گیگ ماهانه 14000 تومان
سلام
اگه شماره تماس دارید
لطفا پ.خ کنید
یاهو کم انلاین میشید.
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان ( hetnzer ) با هارد 1000 گیگابایت - رم 1گیگ ماهانه 14000 تومان
سلام
ببخشید چندتا سوال داشتم
1- دیتاسنتر مشکلی با فایل های وارز نداره؟ (یعنی می تونم به عنوان هاست دانلود سایتم استفاده کنم) ==> 90 درصد فایل ها وارز هستن
2- پورت اختصاصی برای هر یوزر چقدر هست؟؟؟
3- قصد جسارت ندارم ولی با توجه به اینکه افرادی هستن که کلاهبرداری کردن و همین باعث شده تا یکم شرایط انتخاب سخت تر بشه، آیا تضمیمنی وجود داره که فایل ها از رویه سرور پاک نشه؟
4- و همچنین تضمینی وجود داره که بعد از چند مدت کار رو کنار نذارید و همچنان ادامه بدید؟؟؟ (قصد جسارت نداشتم و نخواهم داشت فقط به عنوان یک سوال از شما پرسیدم)
5- و اینکه اگه هنوز فروش ادامه داره، می خواستم بدونم وی پی اس با مشخصات زیر هزینه اش چقدر می شه؟
رم : 2 گیگ
هارد : 200 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_soda_
سلام
اگه شماره تماس دارید
لطفا پ.خ کنید
یاهو کم انلاین میشید.
از طریق سایت در تماس باشید
vpsfars.ir
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
سلام
ببخشید چندتا سوال داشتم
1- دیتاسنتر مشکلی با فایل های وارز نداره؟ (یعنی می تونم به عنوان هاست دانلود سایتم استفاده کنم) ==> 90 درصد فایل ها وارز هستن
2- پورت اختصاصی برای هر یوزر چقدر هست؟؟؟
3- قصد جسارت ندارم ولی با توجه به اینکه افرادی هستن که کلاهبرداری کردن و همین باعث شده تا یکم شرایط انتخاب سخت تر بشه، آیا تضمیمنی وجود داره که فایل ها از رویه سرور پاک نشه؟
4- و همچنین تضمینی وجود داره که بعد از چند مدت کار رو کنار نذارید و همچنان ادامه بدید؟؟؟ (قصد جسارت نداشتم و نخواهم داشت فقط به عنوان یک سوال از شما پرسیدم)
5- و اینکه اگه هنوز فروش ادامه داره، می خواستم بدونم وی پی اس با مشخصات زیر هزینه اش چقدر می شه؟
رم : 2 گیگ
هارد : 200 گیگ
سلام
1- تا الان نداشته نزدیک 6ترابایت فایل فیلم و موزیک توی سرور هامون هست
2- روی سرور های 100 مگابیت تا 50 مگابیت به هز یوزر میرسه ( ترافیک روی سرورهامون زیاد نیست )
3- سرور های آلمان ما رید نیست پس اگز مشکلی برای هارد پیش بیاد نمیتونیم چیزی رو قبول کنیم ( 1 در 1000 هزار هست همچین مشکلی ) ولی ما کار هامون برنامه ریزی شده هست و دست ما هم کج نیست و نخواهد بود( یکی از دلیل هایی که خودم روی به این کار آوردم این بود که زیاد از شرکت هایی که کلاهبرداری کرده بودند ضربه دیدم و همین انگیزه ای شد برای شروع یک هاستینگ )
4- کارم رو خیلی دوست دارم و خیلی سرمایه گزاری کر دم روش
5- بله این ماه جنتا فسخی داشتیم برای همین میتونیم جای خالی برای شما روی سرور پیدا کنیم
و قیمت همچین سروری ماهانه 28000 تومان در میاد با پورت 100 مگابیت و با پورت 1گیگ 78000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
از طریق سایت در تماس باشید
vpsfars.ir
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
سلام
1- تا الان نداشته نزدیک 6ترابایت فایل فیلم و موزیک توی سرور هامون هست
2- روی سرور های 100 مگابیت تا 50 مگابیت به هز یوزر میرسه ( ترافیک روی سرورهامون زیاد نیست )
3- سرور های آلمان ما رید نیست پس اگز مشکلی برای هارد پیش بیاد نمیتونیم چیزی رو قبول کنیم ( 1 در 1000 هزار هست همچین مشکلی ) ولی ما کار هامون برنامه ریزی شده هست و دست ما هم کج نیست و نخواهد بود( یکی از دلیل هایی که خودم روی به این کار آوردم این بود که زیاد از شرکت هایی که کلاهبرداری کرده بودند ضربه دیدم و همین انگیزه ای شد برای شروع یک هاستینگ )
4- کارم رو خیلی دوست دارم و خیلی سرمایه گزاری کر دم روش
5- بله این ماه جنتا فسخی داشتیم برای همین میتونیم جای خالی برای شما روی سرور پیدا کنیم
و قیمت همچین سروری ماهانه 28000 تومان در میاد با پورت 100 مگابیت و با پورت 1گیگ 78000 تومان
خیلی ممنون که سوالاتم رو کامل و واضح پاسخ دادید
در مورد سوال پنجم
این پورت صد مگ که فرمودین پورت اصلی سرور هست یا پورت اختصاصی وی پی اس؟؟؟
در مورد پورت یک گیگ چطور؟؟؟؟
ببخشید دو تا سوال دیگه هم داشتم
1- رویه هر سرور حداکثر چه میزان وی پی اس ساخته می شه؟ (اورسل انجام می شه یا نه؟ چه از نظر پورت و چه از نظر رم؟)
2- علت اینکه قیمت ها پایین هست چی هست؟
ممنون می شم مجددا پاسخ بدین
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
خیلی ممنون که سوالاتم رو کامل و واضح پاسخ دادید
در مورد سوال پنجم
این پورت صد مگ که فرمودین پورت اصلی سرور هست یا پورت اختصاصی وی پی اس؟؟؟
در مورد پورت یک گیگ چطور؟؟؟؟
ببخشید دو تا سوال دیگه هم داشتم
1- رویه هر سرور حداکثر چه میزان وی پی اس ساخته می شه؟ (اورسل انجام می شه یا نه؟ چه از نظر پورت و چه از نظر رم؟)
2- علت اینکه قیمت ها پایین هست چی هست؟
ممنون می شم مجددا پاسخ بدین
با سپاس
روی کل سرور پورت 100 مگابیت هست که از روتر یوزر هارو روی 50 مگابیت تنظیم میکنیم
و پورت 1گیگ هم روی کل سرور منظورم هست
1- بستگی به سخت افزار سرور داره از 8 تا 128 وی پی اس روی سرور هامون میزاریم ( 128 تا روی پورت 10 گیگابیت )
2- همیشه گفتند سود کمتر مشتری بیشتر
کیفیتشون عالیه . سه تا وی پی اس دارم تا حالا آخ نگفته ... کارشون حرف نداره .
مخصوصا پشتیبانیشون ...
رم 4گیگ
هارد 1000 گیگ ( هارد اختصاصی روی سرور )
پورت 1گیگ
پهنای باند نا محدود
این مشخصات رو دارید هنوز اگه اره قیمت بدید
فعلا نه ولی هفته اینده موجود دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
دیگه موجودی ندارین ؟
هارد بالا فعلا موجودی ندارم
اگر هارد بالا میخواهید با از طریق سایت در تماس باشید
vpsfars.ir