پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi.Online
سلاملیکم
ماژول پرداخت زرین پال رو نداره ؟
داره ولی تا وقتی درگاه ملت و پارسیان رو دارم مگه کمبود عقل دارم برم از زرین پال استفاده کنم
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
مشکل وجود نداشتن یک فایل بود که مروبط به بانک ملت هست و همچنین رو ترمینال تست بود که فایل رو گذاشتم اونم ادیت کردم الان درگاه ملتشو اکی کردم.میرم رو پارسیانش کار کنم عالیه این سیستم.......
فکر منم efinder.ir از این استفاده میکنه
من ماژولشو میخام ( زرین پال ) کسی داره بهم بده ؟ بلدم نیستم کار کنم زیاد باهاش بازم کسی هست که کمک کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi.Online
من ماژولشو میخام ( زرین پال ) کسی داره بهم بده ؟ بلدم نیستم کار کنم زیاد باهاش بازم کسی هست که کمک کنه ؟
دوست عزیز نسخه اخر رو از سایتش دانلود کنید خودش ذرین پال داره کافیه از مدیریت فعالش کنید
1 فایل پیوست
من زرین پال بهش وصل کردم محصول اضافه کردم همه کاراشو کردم حالا موقع خرید کردن مگه نباید اون فیلد هارو نشون بده ؟ فقط اینو به من نشون میده فایل پیوست 3915
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi.Online
بله دوست عزیز من دیروز با پشتیبانیش هم صحبت کردم اولا بهشون گفتم مازول ملتشون خراه و خودم اصلاح کردم بهشون گفتم شکلشو خودشون گفتم ماهم اصلاح میکنیم نسخه جدید و تو سایت میزاریم اما من الان تو سایتم با بانک ملت خرید میکنم پرداخت انجام میشه اما تو صفحه اخر شما تراکنش پرداختو کدپیگیری پرداختو میده کد محصول که تو مدیریت وارد کردیمو نشون نمیده بهشون هم گفتم اما انگار خودشون هم نمیدونن محصولشون نقص داره دارند رسیدگی میکنند
کسی میدونه کجا باید تنظیمات مربوط به حساب خودمون(مدیر فروشگاه) تنظیم کرد؟
منظور از درگاه بانک چیه؟همون دستگاه که کارت رو میکشی بعد به حساب فروشنده واریز میشه؟
دوستان مشکل عدم نمایش کارتهارو حلش کردم الان همه چیزش اکی هست عالیهههههههه
سلام.
من پلاگین مربوط به ارسال پیام کوتاه بعد از خرید رو نوشتم که می تونید اطلاعات بیشتر رو اینجا به دست بیارید.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان
دوستانی که تجربه فروش کارت شارژ رو دارند لطفا بفرمایید فروش کارت شارژ چقدر سود داره ؟
مثلا از فروش کارتهای 2000 تومن یا 5000 تومنی و ... چقدر برای ما سود میمونه و به چه قیمتی به ما میفروشن اگه به تعداد بالا بگیرم ؟
با تشکر