پاسخ : مشتریان هتزنر توجه کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
هتزنر کلا دیتاسنتر داغونی هست ..ما یک سرور از سوئیس داشتیم abuse اومده که دیتاسنتر هتزنر گفته دارین پورت هاشو رو اسکن میکنین ...خیلی جالب بود خود دیتاسنتر سوئیس نوشته بود که نیاز به انجام کاری نیست هتزنر دیتاسنتر نیست فقط جهت اطلاع گفتیم ما هم الیکی گفتیم باشه درست شد
لطفاً به title تایین شده برای این تاپیک دقت کنید، بنده هیچ کجای این تاپیک نشانه ای از کلماتی مثل "نظر شخصی شما" و یا "احساسات شما در مورد دیتاسنتر هتزنر" و یا "چگونه هتزنر را توصیف کنیم" و ... ندیدم و در این حالت پست شما ارزشی به جز اسپم نخواهد داشت.
در مورد دیگر کاربران، مشکلات power outage ممکن هست برای هر دیتاسنتری پیش بیاد و به این دلیل نمیشه گفت دیتاسنتر بدرد نمی خوره، اگر اینطور باشه، دیتاسنتر colo4 که یکی از قدیمیترین، بهترین و بزرگترین دیتاسنتر های دنیا هست به دلیل مشکلی که ماه قبل داشتند و باعث شد کل دیتاسنتر به مدت 12 ساعت down بشه، باید دیتاسنتر رو بی کفایت و بدرد نخور خطاب می کردند ... کمی منطقی فکر کنید و احساسات رو کنار بزارید تا دیگران برای حرف هاتون ارزش قاعل بشند.
اما مشکل یک کاربر مشخصاً نمیتونه دلیل مناسبی برای وجود مشکل در کل دیتاسنتر باشه. معمولاً در این شرایط باید بررسی کرد که آیا کاربر کار خطایی انجام دادند ؟ آیا پرداخت هاشون سر وقت انجام نشده ؟ آیا سرورشون بعد از Restart شدن به مشکل hardware failure خورده ؟ و چندین سوال دیگه که در نهایت مشخص می کنه مشکل از کجا هست ... پس باز هم دقت کنید که احساسی برخورد نکنید و به اعتبار خودتون لطمه نزنید!
با تشکر.
پاسخ : مشتریان هتزنر توجه کنند
درسته منم نظرم با آریا هست.
مشکل ما حل شد و من حدود 2 ساله از این دیتاسنتر سرور دارم و باهاش خیلی خوب کار می کنم و خواهم کرد.
اطلاعات از بین نرفته فقط power outag مورد پیدا کرده بود که حل شد پس هیچ وقت نمیشه که سرور 100% آپ تایم داره و مشکلات سخت افزاری بخصوص الکترونیکی هیچ وقت دعوت نامه نمیده که می خوام خراب شم.
سرویس دهی در این دیتاسنتر نصبت به قیمت کیفیت مطلوبی داره.