پاسخ : راهنمایی در ورود به vps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
نه خاطرم نیست مگه تو سایتش نیست؟
یه 021 شرکتی گذاشتن که از همون یه سال پیش کسی جواب نمیداد ..
اینا کارو انجام میدن که ولی ادمو دق میارن ..
من واسه این اومدم اینجا تیپیک گزاشتم که شما دوستان زود تر جواب میدین و میتونین کمکم کنین .
ولی انگار کلا شرکت اطلاعت اشتباه بهم داده . دیگه از دست شما کاری بر نمیاد .
اطلاعات درستو گرفتم کمکم میکنید ؟ :(
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
بیا یاهو سریعتر صحبت کنیم.البته تا کمی دیگه توی یاهو هستم
sardarn84
مرسی داداش . دمت گرم که داری کمکم میکنی ایشالا بتونم جبران کنم ..
اطلاعات درستو گرفتم خبرت میکنم ..=((
نقل قول:
راه دیگه ای نداره وارد کنسول مدیریتی بشم ؟ خود اون شر کت تو قسمت فروش نوشته بود کنسول مدیریتش SolusVM هست
کنسول مدیریتی SolusVM یکی از بهترین پنلهای تحت وب برای سرور مجازی است که تا حالا استفاده کردم.
اول برنامه putty رو اجرا کنید. در برنامه Putty آدرس آی پی رو همون Main IP Address که بهتون داده بذارید. و بعد از اتصال به سرور یوزر رو root و پسورد رو همون Root Passwordی که بهتون داده بذارید. آیا تا این مرحله رو میتونید انجام بدید؟
- اگر پاسخ شما بله است، پس مدیر سرور سیستم عامل لینوکس رو براتون نصب کرده و اطلاعات داده شده صحیح است و شما میتونید دایرکت ادمین رو نصب کنید. (البته فکر کنم سیستم عامل نصب شده است چون صفحه Apache 2 Test Page - powered by CentOS روی آی پیتون داره بالا میاد)
- اگر پاسخ شما خیر است، پس یا مدیر سرور هنوز سیستم عامل لینوکس رو نصب نکرده! و یا آدرس آی پیتون اشتباه است و یا یوزر و پسورد رو اشتباه بهتون داده.
اما اگر پنل مدیریتی شما SolusVm باشه، باید این اطلاعات در اختیار شما باشه:
1- آدرس پنل تحت وب SolusVm
2- یوزرنیم و پسورد پنل SolusVm
که پس از لاگین به پنل SolusVm میتونید اطلاعات زیر رو ببینید:
الف- آدرس آی پی سرور مجازیتون.
ب- آدرس Gateway
ج- آدرس DNSها
د- آی پی کنسول VNC (که از کاربردهاش میشه به نصب مجدد سیستم عامل، دسترسی به سرور در مواقعی که سرور مجازیتون مشکل پیدا کرده و... اشاره کرد. این کنسول VNC غیر از برنامه VNC است که خودتون روی سرور مجازی لینوکستون نصب می کنید)
و-یوزر نیم و پسورد کنسول
VNC
ضمناً با پنل SolusVm میتونید خودتون سیستم عامل رو اینستال کنید، البته به شرطی که امکانش رو در پنلتون فعال کرده باشند، و یا خودتون درخواست لود کردن ISO سیستم عامل رو داده باشید.
شما بهتره از مدیر سرورتون بپرسید که URL ورود به کنسول مدیریت SolusVmشون چیه؟ این رو که داشته باشی همه چی حله.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best74op
کنسول مدیریتی SolusVM یکی از بهترین پنلهای تحت وب برای سرور مجازی است که تا حالا استفاده کردم.
اول برنامه putty رو اجرا کنید. در برنامه Putty آدرس آی پی رو همون Main IP Address که بهتون داده بذارید. و بعد از اتصال به سرور یوزر رو root و پسورد رو همون Root Passwordی که بهتون داده بذارید. آیا تا این مرحله رو میتونید انجام بدید؟
- اگر پاسخ شما بله است، پس مدیر سرور سیستم عامل لینوکس رو براتون نصب کرده و اطلاعات داده شده صحیح است و شما میتونید دایرکت ادمین رو نصب کنید. (البته فکر کنم سیستم عامل نصب شده است چون صفحه Apache 2 Test Page - powered by CentOS روی آی پیتون داره بالا میاد)
- اگر پاسخ شما خیر است، پس یا مدیر سرور هنوز سیستم عامل لینوکس رو نصب نکرده! و یا آدرس آی پیتون اشتباه است و یا یوزر و پسورد رو اشتباه بهتون داده.
اما اگر پنل مدیریتی شما SolusVm باشه، باید این اطلاعات در اختیار شما باشه:
1- آدرس پنل تحت وب SolusVm
2- یوزرنیم و پسورد پنل SolusVm
که پس از لاگین به پنل SolusVm میتونید اطلاعات زیر رو ببینید:
الف- آدرس آی پی سرور مجازیتون.
ب- آدرس Gateway
ج- آدرس DNSها
د- آی پی کنسول VNC (که از کاربردهاش میشه به نصب مجدد سیستم عامل، دسترسی به سرور در مواقعی که سرور مجازیتون مشکل پیدا کرده و... اشاره کرد. این کنسول VNC غیر از برنامه VNC است که خودتون روی سرور مجازی لینوکستون نصب می کنید)
و-یوزر نیم و پسورد کنسول
VNC
ضمناً با پنل SolusVm میتونید خودتون سیستم عامل رو اینستال کنید، البته به شرطی که امکانش رو در پنلتون فعال کرده باشند، و یا خودتون درخواست لود کردن ISO سیستم عامل رو داده باشید.
شما بهتره از مدیر سرورتون بپرسید که URL ورود به کنسول مدیریت SolusVmشون چیه؟ این رو که داشته باشی همه چی حله.
نه پسورد روت اشتباه بود با putty وارد نمیشد ...
به خودشون گفتم برسی کنن .
اطلاعت جدیدو گرفتم خبرتون میکنم که شما یه راهنمایی کنید .
این سرور مرکزی شماست و شما باید به انroot کنید با نرم افزارهای vm یا .......
از ان جا توسط iso که دارید vps بسازید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best74op
آقا سلام .
به من لینک ورود به کنسول مدیریتی SolusVm رو دادن .وارد کنسول شدم .. الان اولین هدف من نصب دایرکت ادمین رو این سرور مجازی هست الان چیکار باید بکنم ؟
shoma ebteda az tarighe server asli ye iso windows download konid bad az tarighe vm ba dashtane iso server besazid bad ba tanzimate shabake windows ra ba ip dade shode run konid