لیزوب گزینه خوبی هست. به شرطی که پشتیبانی ازشون نخواید. البته سرور سلف منیج پشتیبانی هم لازم نداره.
باید حواست به سرور باشه. و خیلی در ارتباط با دیتاسنتر قانونمند باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
لیزوب گزینه خوبی هست. به شرطی که پشتیبانی ازشون نخواید. البته سرور سلف منیج پشتیبانی هم لازم نداره.
باید حواست به سرور باشه. و خیلی در ارتباط با دیتاسنتر قانونمند باشید.
ممنون دوست عزیز از پردیس هاستینگ
در مورد لیزوب در صفحه پیش صحبت شد که بخاطر جمع بندی که از دوستان و آشنایان کردم گفته شد که پهنای باند بی دلیل بر روی پنل درج میکنند و هزینه اضافی در آخر ماه حساب میکنند که این نشان دهنده مدیریت فوق العاده ضعیف این دیتاسنتر هست و مهمتر از همه پشتیبانی ضعیف آن ولی از نظر کیفیت گویا در سطح قابل قبولی هست ولی برای من مهمتر از هرچیز تمامی فاکتورهای لازم که به آن اشاره شده بود هست به همین دلیل از لیست کنار گذاشتم
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
هم اکنون نیز NetRouting , WorldStream , SnelServer , OVH گزینه های قابل قبولی نسبت به دیگر دیتاسنترهای موجود هستند که اسنل سرور به دلیل پشتیبانی نابجا که به شخصه با آن برخورد داشتم همچنین قیمت بالا در پهنای باند و مسائلی از این قبیل گزینه مناسبی نخواهد بود و در صورتی که با مشتری خوبی که قصد تهیه سرور بالایی را از آنها دارند بخوبی کنار بیایند و از نظر قیمت وقتی پهنای باند بالا و همچنین قطعات سخت افزاری خوبی را می خواهند تهیه کنند تخفیف دهند فکر میکنم مشتریان بهتری را با توجه به کیفیتی که بعضی از دوستان که با آن کار کرده اند میگویند به خود اختصاص دهند و اگر این مشکل نبود جزو اولین جاهایی که در اروپا سفارش می دادم اسنل بود چون چندتا از دوستان بنده نیز با آن کار کردن و downtime نداشته ولی پشتیبانی و قیمت.....
OVH , Netrouting , WorldStream : خوشحال می شوم کسی که با WorldStream , NetRouting و OVH از مشتریان (به جز نمایندگی) کار کرده اند هم نظرات خود را اعلام کنند ، RezaFh عزیز و Aria عزیز از دوستانی بودند که در مورد OVH و NetRouting صحبت شد و خوشحال می شوم دوستان دیگر نیز در این مورد نظرات خود را اعلام کنند ، همچنین در مورد WorldStream کسی از دوستان نظر خود را اعلام نکرده است
باز هم به این نکته اشاره میکنم بنده تمامی تاپیکهای مربوط به دیتاسنترهای مختلف را که در تالارگفتمان webhostingtalk.ir بوده به دقت بررسی کردم به همین دلیل این تاپیک کلی را در اینجا مطرح کردم پس لطفا توضیحات بیشتر و بهتر و با دلیل ارئه کنید که دیگر دوستانی که با مشکل احتمالی بنده مواجه می شوند مشکل خود را از طریق این تاپیک رفع کنند ، ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز
در مورد پرداخت هزینه سرور باید عرض کنم که این دیتاسنتر (ovh) اگر روال اش رو عوض نکرده باشه فقط به خریداران اروپایی سرویس میده
یعنی خریدار باید ساکن یک کشور اروپایی باشه (پس حتما به یک واسطه نیاز دارید برای خرید که توی فروم هم احتمالا کسانی باشند که بتونند خرید کنند ولی بنده کسی رو نمیشناسم یا معرفی نمیکنم برای این کار)
این مورد رو هم توی اون تاپیک عرض کرده بودم
ممنون رضا جان
متوجه شدم فقط گفتم شاید مثل دیگر دیتاسنترهای آمریکایی و اروپایی در ایران نمایندگی داشته باشند و الا شیوه پرداخت را همونطور که صحبت شد متوجه شدم
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
از دوستان عزیز دیگر نیز درخواست میکنم لطفا در مورد مطالبی که در بالا راجع به OVH , NetRouting , WorldStream صحبت شد نظرات خود را اعلام کنند..... ممنون از همه شما عزیزانی که در این مباحث شرکت می کنید
همونطور که بعضی از دوستان گفتند OVH برای میزبانی وب منساب هست اما مجازی سازی به دلیل شبکه شون نه !
در مورد هلند هم نظر من مثل Aria روی NetRouting هست و توی هلند نسبت به بقیه اوکی تر هست اما به مراتب هزینه بیشتر
عذر میخوام بابت این جواب با تاخیر.
اما همین الآن سرورهای iweb رو یاد اومد. شما که برای مجازی سازی نمی خواید خیلی مناسب هستند. البته اطلاع ندارم گیر دادنشون به چه شکل هست ولی با توجه به فرهنگشون بدترین حالت میتونه تاخیر در پشتیبانی باشه.
نکته ی دیگه هم فصل پاییز هست. هیچ شرکت معتبری با استراتژی رقابتی توی این فصل مشتری رو اذیت نمی کنه. معمولا تخفیف های خوبی هم می زنند این موقع سال برای جذب مشتری.(مگر اینکه بازار سرورهای اجاره ای از کل سیستم دنیا متفاوت باشند!!! )
خوشحال می شوم کسی که با WorldStream , NetRouting و OVH از مشتریان (به جز نمایندگی) کار کرده اند هم نظرات خود را اعلام کنند ، RezaFh عزیز و Aria عزیز از دوستانی بودند که در مورد OVH و NetRouting صحبت شد و خوشحال می شوم دوستان دیگر نیز در این مورد نظرات خود را اعلام کنند ، همچنین در مورد WorldStream کسی از دوستان نظر خود را اعلام نکرده است
من به شخصه WorldStream اصلا پیشنهاد نمیکنم یه مدت کوتاهی با این دیتا سنتر کار کردم ولی متاسفانه اینقدر مشکل داشت که نگو هم اسپید پایین کادر فنی بسیار ضعیف آپ تایم واقعا پایین , آ ی پی ها رو هم بدون اخطار بلاک میکردن به دلیل اسپم و غیره که بعدها متوجه شدم کل سرویسشون آلوده هست به هر حال این آنچه بود که من میدونم
با احترام