پاسخ : فروش کل وی پی اس ها و مشتریهای وی پی اس ! بیش از 80 وی پی اس
فکر نمیکنی قیمت بالایی گفتی
سلام مجدد
یه سرور آمریکا دارم روش 20 تا وی پی اس هست دیتا سنتر xlhost اجاره سرور ماهی 150 دلاره 8 گیگ رم و....... ای پی زیاد داره ماهی 120 به بالا سود میده این سرور 400 هزار تومن واگذار میکنم کسی واقعا خواست
پ.خ بده
قیمتتون بالاست واسه با 250 تا یوزر یکی تو همین انجمن با 4 تا سرور واگذار کردن 3.5...شما خیلی بالا میگین...اگه پایین اومدی و منصفانه نقدا در محل شرکت شما خریدارم(کمتر از 24 ساعت)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
سلام مجدد
یه سرور آمریکا دارم روش 20 تا وی پی اس هست دیتا سنتر xlhost اجاره سرور ماهی 150 دلاره 8 گیگ رم و....... ای پی زیاد داره ماهی 120 به بالا سود میده این سرور 400 هزار تومن واگذار میکنم کسی واقعا خواست
پ.خ بده
من که خریدار نیستم ، اما در جواب بعضی ها که میگن گرونه/ارزونه ...
شما از یک سرور 120 تومن در ماه در میارید ، 3 تا سرور دارید ، یعنی به طور میانگین 360 تومان سود دهی داره
معمولاً سود خالص 1 سال رو برای واگذاری از خریدار میگیرند(طبق چیزی که توی یک سایت خارجی خوندم) ، یعنی 4.320.000 ، البته این بستگی به سیاست کاری خودتون داره که کمتر بدید یا بیشتر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
من که خریدار نیستم ، اما در جواب بعضی ها که میگن گرونه/ارزونه ...
شما از یک سرور 120 تومن در ماه در میارید ، 3 تا سرور دارید ، یعنی به طور میانگین 360 تومان سود دهی داره
معمولاً سود خالص 1 سال رو برای واگذاری از خریدار میگیرند(طبق چیزی که توی یک سایت خارجی خوندم) ، یعنی 4.320.000 ، البته این بستگی به سیاست کاری خودتون داره که کمتر بدید یا بیشتر ...
اون 1 سال برای خارج که استفادشون از سرور مجازی چیز دیگه هست و تمدید میکنن نه مثل ایران که اگه پورت های .... رو ببندن دیگه کسی تمدید نکنه
کسی که میگه ارزونه بره 10 برار بر این قیمت خرج کنه ببینم درمیاره یا نه ! من دارم در برابر گرفتن 400هزار تومن ماهی 120 سود میدم اونم همیشگی ! بعد من که ماهی 120 سود دارم مگه دیوانم بیام بدم 200 تومن خوب تو کمتر از 2ماه
این پول در میاد !!!!
به هر حال فروخته شد
علت واگذاری + میانگین سود ماهیانه رو هم برای من میل فرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezvani_a1
علت واگذاری + میانگین سود ماهیانه رو هم برای من میل فرمایید
یک هفته پیش
نقل قول:
به هر حال فروخته شد