سلام . چرا سایتوتون مشکل داره ؟؟؟
کی کامل درست میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . چرا سایتوتون مشکل داره ؟؟؟
کی کامل درست میشه
سلام
چه مشکلی ؟؟
سایت در دسترس است
شاید شما پیغام عدم اتصال به mysql را می فرماید
این مورد مربوط به پرشدن هاردیسک سرورمجازی بود که رفع شد
موفق باشید
سلام
شما سرور رو می تونید سرور رو مدریت شده بدید
اگه اره هزینش چقدر هست
سلامنقل قول:
سلام
شما سرور رو می تونید سرور رو مدریت شده بدید
اگه اره هزینش چقدر هست
با تشکر از رسول عزیز (( اگر اشتباه نکنم ))
در آپشن های خرید به اینصورت اعلام شده است :
مدیریت نشده - در این گزینه تنها مشکلات سخت افزاری و اختلالات در شبکه شامل پشتیبانی می شود و مشکلات نرم افزاری شامل پشتیبانی نخواهد شد
هزینه رفع مشکلات نرم افزاری - این گزینه شامل کانفیگ سرور نمی شود و تنها مشکلات نرم افزاری که در مدت یک ماه ممکن است برای کاربر پیش آید رفع می گردد - هزینه ماهیانه 15,000تومان
نیمه مدیریت شده - در این گزینه نصب و راه اندازی اولیه سرویس مورد نظر به همراه کانفیگ و بهینه سازی های سرورمجازی برای یک بار شامل می شود - هزینه کانفیگ برای یک بار 45,000تومان
کاملاً مدیریت شده - در این گزینه تمام مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری و نصب و راه اندازی سرویس خریداری شده و انجام تمام تنظیمات به صورت حرفه ای برای یک ماه شامل پشتیبانی می شود - هزینه ماهیانه 80,000تومان
کاربران متناسب با نیاز خود یکی از موارد را انتخاب می نمایند
موفق باشید
این داون تایم ها تا کی ادامه داره ؟
سلام
کدام سرور ؟؟
اگر منظور شما آمریکا است با رنج ای پی 184 یا 173 در این تاپیک به اندازه کافی توضیحات موجود است :
http://www.webhostingtalk.ir/f65/33435/
سرور جدید آمریکا خرید شده است
سرور قدیم نیز تا27 ماه میلادی اعتبار دارد و بعد از تحویل سرور جدید به کاربران برای انتقال اطلاع خواهیم داد
حدود 19 روز برای انتقال اطلاعات کاربران زمان موجود است که مطابق نیاز و زمان کاربران , اطلاعات آنها به سرور جدید منتقل خواهد شد
موفق باشید
سلامنقل قول:
بله همین رنج ! درست فکر کنم روزی چندبار ریبوت میشه یعنی سرورش داون و دوباره میاد بالا البته زیاد نیست اما بعضی وقتا برای کاربرانم مورد ایجاد کرده بود
ممنونم مرسی
انشالله فردا تا شب سرور جدید را تحویل میگیریم
بعد برای کاربران سرور آمریکا با رنج ای پی های اعلام شده ایمیل ارسال خواهیم کرد
موفق باشید
من که کلا از آقای هوشیار راضیم.....من چند تا سرور ازشون دارم.هر وقت سرورا به وسیله یوزرام خاموش بشه و یا از نظر نر افزاری مشکلی پیش بیاد سریع مشکل رو حل میکنند....مخصوصا چند روز پیش که کلا یوزرام پریده بودند و هیچ راهی نداشت...ولی با تلاش چندین ساعته آقای هوشیار یوزرام پاک نشدن و مشکل سرورم حل شد...
واقعا پشتیبانی عالیههه..جا داشت که ازشون اینجا هم تشکر کنم.