پاسخ : اطلاعاتی در مورد ecatel هلند
این که برای هارد هر ماه هزینه پرداخت نمیکنی، هارد رو بخواییم میتونن با dhl بفرستن ایران؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
Downtime ها چقدر مدت داشته؟
به اسپم گیر میده؟
تجربه ندارم
بله :) به اسپم گیر می ده
سلام امین جان.
اگر تبلیغ نمیشه چندتا آفر برام بفرستید از ایکاتل و ولیا. بعد بگید کدومشو ترجیح میدید.
برای یکسری از یوزرهای من فکر کنم خوب باشه هی وارز وارز میکنند :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
این که برای هارد هر ماه هزینه پرداخت نمیکنی، هارد رو بخواییم میتونن با dhl بفرستن ایران؟
منظورتون رو متوجه نشدم، ولی من یک بار ازشون خواستم که یک هارد برام بخرن بزارن روی سرور و بعد ارسال کنن ایران گفتن نه (اوایل کار ما با این دیتاسنتر بود)
نقل قول:
Downtime ها چقدر مدت داشته؟
به اسپم گیر میده؟
یک بار downtime داشتیم (همه سرور ها off نشده بود فقط 40 تا از سروراشون خاموش شده بود علتشم برق بود) حدود 1 ساعت شد
نقل قول:
نه فکر نکنم امکانش باشه
اگر پورت 1 ولیا مثل پورت 100 اش خوب باشه ، ولیا رو ترجیح میدم چون واقعا سخت افزار خوبی داره و ipmi همیشگی
ecatel ریپورت درباره spam میفرسته اما حساس نیست که اذیت شید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
یک بار downtime داشتیم (همه سرور ها off نشده بود فقط 40 تا از سروراشون خاموش شده بود علتشم برق بود) حدود 1 ساعت شد
نه فکر نکنم امکانش باشه
اگر پورت 1 ولیا مثل پورت 100 اش خوب باشه ، ولیا رو ترجیح میدم چون واقعا سخت افزار خوبی داره و ipmi همیشگی
ecatel ریپورت درباره spam میفرسته اما حساس نیست که اذیت شید
Ecatel هم IPMI داره :)، فقط باید از اول بهشون بگین (هزینه ای هم بابتش نمی گیرند)
نکته : این مواردی که من دارم می گم برای ما اینجوری بوده، ممکنه برای فرد دیگری فرق کنه @-)
بله میشه ipmi گرفت
اما کیفیت سخت افزار ها و پورت velia رو ترچیح میدم
من velia رو تا حالا امتحان نکردم پس چیزی نمی تونم بگم :-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
منظورتون رو متوجه نشدم، ولی من یک بار ازشون خواستم که یک هارد برام بخرن بزارن روی سرور و بعد ارسال کنن ایران گفتن نه (اوایل کار ما با این دیتاسنتر بود)
منظورم همین بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
رحمان جان کلا یه چند وقتیه تاپیک های خوبی میزنه که به درد خیلی ها میخوره از جمله خود من.
مسعود جان شما گفتی آی پی رو فیری میدن!! (تو ایمیل هم همین رو نوشته...) ولی این فیری بودن رو من متوجه نشدم!
فکر نمیکنم برای خودش 100% فیری بیفته که 100% هم فیری بدن! مثلا OVH هزینه ست آپ میگیره بعد دیگه هزینه نمیگیره!
من الآن بهشون بگم I need this for virtualization :دی فیری میدن یعنی؟ چه آدم های خوبی!
میشه بگید داون تایم هایی که داشتید در کل به چه علت بوده؟ مثلا نوسان برق؟ نتورک؟ ....
امین حان پورت velia چطوره؟ بهترین حالت چند تا سرعت میده؟ قیمت هاش در چه حده؟(فکر کنم این سوال رجمان هم باشه ...)
ممنون
بله رایگان میدن ، آی پی برای دیتاسنتر هزینه زیادی نداره ، به قول دوستمون روی سرور به اندازه کافی سود میکنن . (البته تعداد درخواستتون باید منطقی باشه :دی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
من باهاشون زیاد سرور دارم و اینایی که شما می گین رو ندیدم، ساپورتش دیر جواب می ده، ولی قطعی و غیره نه
به مشتری هاش Custom هم می ده، حداقل به من که میده :)
IP رایگان هست، من 65 تا هم تاحالا ازشون گرفتم و چند ماهه دارم استفاده می کنم روی یک سرور و 1$ هم ندادم بابتش
پورتش سرعتش می شه گفت مثل شیر می مونه، این درسته
ساپورتشون هم گفتم، دیر جواب می دن، ولی درست !
ما همه ی سرور هامون از Ecatel هست، اگر سوالی داشته باشین خوشحال می شیم بتونیم کمک کنیم
سرور هاشون stock هست همه واسه همین میگم Cutomize نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
خیر شما سرور را اجاره میکنی نه خرید
این یک نمونه از آفری هست که میتونید الان سفارش بدید (مستقیم بگیرید البته من فروش ندارم)
Dualquadcore Xeon E5506
12GB ram
1TB disk
kvm over ip
100TB on 1000 mbit unshared
150 eur per month