پاسخ : تبلیغات در فیس بوک هر لایک فقط 50-75 تومان
نقل قول:
اخه بعضی دوستان عادت دارن کار بقیه رو خراب کنن و همیشه به یچیزی گیر میدن که نمونش رو خودتون میتونید مشاهده کنید (جناب مسعود ایمیل میزنه به فیس بوک و اونا تبلیغشو میبندن اونوقت این مسئله رو اینجا مطرح میکنه و باعث میشه دوستان بترسن و تبلیغ ندن ...)
منم فکر کردم هدف شما همین هست ... منم معذرت میخوام تند حرف زدم
واقعا" براتون متاسفم که فرق دلسوزی و گیر دادن را متوجه نمیشید . عینک بدبینی را از رو چشماتون بردارید تا این همه واسه خوتون دشمن فرضی نسازید
شما اصلا" کارتون ربطی به تبلیغات فیسبوک نداره و اصلا" پولی پرداخت نمیکنید به فیسبوک که باهاشون رابطه داشته باشید پس نگران چیزی نباشید اگرم دوست دارید حرفای من را بزارید رو حساب خراب کردن و هرچیزی که خودتون مایلید :)
موفق باشید
نقل قول:
سلام 100 تا میخوام! شرایط؟!
شرایط خاصی نداره لینک پیج رو میدید ما چک میکنیم بعد اگر دیدیم امکان تبلیغات برای پیج شما هست بهتون شماره حساب میدیدم و تبلیغاتتون رو انجام میدیم
تعداد 100 لایک برای پیج زیر تبلیغ شد :
https://www.facebook.com/www.veb.ir
البته گفتند که برای تست 100 لایک تبلیغ دادن و بزودی تبلیغ بیشتری میدن ...
دوستانی که تو این تاپیک گفتند میخوان منصرف شدن ؟
برای اینکه حسن نیت خودم رو ثابت کنم 100 تا لایک هم برای پیج ما لطف کنید. مشخصات حسابتون را پ.خ کنید تا آدرس پیج رو بدم
دوست عزیز لطفا بگید چه کسایی لایک رو انجام می دن ؟ کاربر ایرانی یا خارجی با روبات ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsandalir
دوست عزیز لطفا بگید چه کسایی لایک رو انجام می دن ؟ کاربر ایرانی یا خارجی با روبات ؟
ما پیج شمارو برای 110 هزار کاربر ایرانی نمایش میدیم و کسانی که از پیج شما خوششون بیاد پیجتون رو لایک میکنند (ما این تبلیغات رو تا زمانی که به تعداد لایک مورد نظر برسه انجام میدیم و بعد تبلیغ رو پاک میکنیم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
ما پیج شمارو برای 110 هزار کاربر ایرانی نمایش میدیم و کسانی که از پیج شما خوششون بیاد پیجتون رو لایک میکنند (ما این تبلیغات رو تا زمانی که به تعداد لایک مورد نظر برسه انجام میدیم و بعد تبلیغ رو پاک میکنیم)
تبلیغ نامحدود ندارین ؟؟ یعنی پاک نکنین بزارین باشه
بعد Paypal هم قبول می کنید
مورد آخر هم 10000 تا like چند ؟؟ چه تظمینی هست که واقعا من این مقدار like رو بگیرم ؟؟
آدرس پیج هاتون هم لطف می کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
تبلیغ نامحدود ندارین ؟؟ یعنی پاک نکنین بزارین باشه
بعد Paypal هم قبول می کنید
مورد آخر هم 10000 تا like چند ؟؟ چه تظمینی هست که واقعا من این مقدار like رو بگیرم ؟؟
آدرس پیج هاتون هم لطف می کنین
نامحدود که به ضرر شماست ! بر اساس لایک پول بدید که به نفعتونه ! چون اینجوری امکان داره ما تبلیغ کنیم خوب استقبال نشه و به ضررتون باشه !
10 هزار تا لایک خیلی خیلی زیاده ! فکر کنم 1 ماه زمان ببره ... من نمیدونم چه تظمینی باید بدیم میتونم مشتری های قبلیمون رو معرفی کنم 4 5 نفر هستند
اگر نتونید به حساب ایران بریزید پایپال هم میتونم اوکی کنم
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
راستی لطفا ذکر کنید موضوع پیجتون چی هست اگر پیج هاستینگ هست اصلا امکانش نیست 10هزار تا بتونیم براتون لایک تبلیغ کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
نامحدود که به ضرر شماست ! بر اساس لایک پول بدید که به نفعتونه ! چون اینجوری امکان داره ما تبلیغ کنیم خوب استقبال نشه و به ضررتون باشه !
10 هزار تا لایک خیلی خیلی زیاده ! فکر کنم 1 ماه زمان ببره ... من نمیدونم چه تظمینی باید بدیم میتونم مشتری های قبلیمون رو معرفی کنم 4 5 نفر هستند
اگر نتونید به حساب ایران بریزید پایپال هم میتونم اوکی کنم
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
راستی لطفا ذکر کنید موضوع پیجتون چی هست اگر پیج هاستینگ هست اصلا امکانش نیست 10هزار تا بتونیم براتون لایک تبلیغ کنیم
خیر، هاستینگ نیست، آدرس پیج رو تا فردا براتون می فرستم
با Paypal قیمت یادتون رفت بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
خیر، هاستینگ نیست، آدرس پیج رو تا فردا براتون می فرستم
با Paypal قیمت یادتون رفت بدین
آدرس پیج رو که دادید با دوستانم مشورت میکنم و قیمت رو بهتون اعلام میکنم