پاسخ : دو درخواست از میزبان و پاسخ میزبان ( شما داور )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doomhammer65ir
طلب کار ؟ چرا من باید از کاربران اینجا طلب کار باشم ؟ تنها بحث خدماتیست که میزبانان به کاربران میدهند همین ---------------------------------- اقای حسین پور : گیریم شما نتونی دسترسی بدی به بنده . آیا نباید به درخواست انتقال یک فایل پاسخ بدی ؟ یعنی وظیفه ی یک میزبان نیست که اسکریپت هایی که کاربر درخواست میدهد را به پوشه ی کاربر ترابرد ( انتقال دهد . منتقل کند ) ----------------------------------- نگرتان درباره ی درخواست دوم چیست ؟ دسترسی به mysql را از راه دور بسته اند و میگویند که باز هم نمیکنیم
خیر دوست عزیز میزبان هیچ وظیفه ای در انتقال فایل های شما به سرور خود ندارد این رو کاملا قاطع اعلام میکنم
دیگر موضوع به انتقاد شدید کشیده شد !
لطفا بخش مرتبط پست بزنید. ( انجمن انتقاد و پیشنهاد )
از نگر بنده بهترین جا برای این جستار همینجاست . دردرجه دوم میتواند به بخش متفرقه رود . لاکن نه به بخش انتقاد و پیشنهاد که تنها ویژه ی همین انجمن است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doomhammer65ir
از نگر بنده بهترین جا برای این جستار همینجاست . دردرجه دوم میتواند به بخش متفرقه رود . لاکن نه به بخش انتقاد و پیشنهاد که تنها ویژه ی همین انجمن است
میل خودتان است. بنده اصراری ندارم
بنده می خواستم که خاطی قوانین نباشید.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MbjHosting
میل خودتان است. بنده اصراری ندارم
بنده می خواستم که خاطی قوانین نباشید.
موفق باشید.
آفرین به شما که قانون رو زیر پا نمیزاری :دی
سلام، به نظر من در هر سه مورد حق با میزبان شماست.
((سلام، به نظر من در هر سه مورد حق با میزبان شماست. )) دلیل ؟ چرا دسترسی به mysql از راه دور نمیدهید ؟