فقط مواظب باشید قرداد تجاری تبدیل به وکالتی تام برای فروشنده تبدیل نشه!منظورم اینه که seller side نباشه:78:
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط مواظب باشید قرداد تجاری تبدیل به وکالتی تام برای فروشنده تبدیل نشه!منظورم اینه که seller side نباشه:78:
خیلی خوبه بچه ها
علی اقا فرم اولیه رو کی میزاری تو تاپیک ؟
من دارم. اما واسه خودم درست کردم تا چند دقیقه دیگه ضمیمه میکنم
استایل کلی قرارداد به شکل زیر باشه خوبه؟
ابتدا حالت کلیشو به تفاهم برسیم
بعد در مورد هر بند تصمیم بگیریم
توجه داشته باشید که به هر بند زیر مجموعه هایش اضافه می شود
چیزی کمه بگید:
مقدمه:
معرفی مشتری و شرکت سرویس دهنده هر دو( شامل: نام و نام خانوادگی،شماره شناسنامه،آدرس،به نمایندگی از ..........)
بند 1 : موضوع قرارداد
شامل: رم ، هارد ، پهنای باند،تعداد ip ، پردازنده ، کارت شبکه ، (مکان لازمه؟)
بند2:مدت قرارداد
تاریخ شروع و پایان قرارداد
بند3:مبلغ و نحوه پرداخت
در ششم هر ماه فلان قدر ریال توسط مشتری پرداخت خواهد شد
بند4:تعهد مشتری
...
بند5:تعهد مجری
...
بند7:تغییرات
قیمت های آپگرید و ...
بند8:خاتمه ، فسخ قرارداد
شرایط ذکر می شود ...
بند9: شرایط فورس ماژور
تعیین تکلیف هنگامی که اتفاقات عجیب غریب سیل،طوفا،زلزله و ... میفته (شاید هم تهریم)
بند10:تعداد نسخ قرارداد
این قرارداد مشتمل بر .....بند که در 2 نسخه تنظیم گردیده و هر نسخه حکم واحد را دارا بوده و دارای اعتبار یکسان می باشد در تاریخ ششم شهریور ماه هزار و سیصد و هشتاد هشت توسط طرفین امضا و مبادله گردید و طرفین متعهد به اجرای کلیه متعهدات مربوط به خود و مفاد آن شده اند و هر گونه اخطار ، مکاتبات و ابلاغیه به نشانی ایمیل های طرفین که در مقدمه این قرارداد قید شده است ارسال می گردد.
مشتری سرویس دهنده
این 10 قسمتی که نوشتین خیلی خوبه، کامل کامل (البته به نظر من)
در مورد مقدمه فکر نمیکنم نیازی به بحث باشه، فقط باید مشخصاتی که قابل تشخیص کنه فرد یا شرکت رو ذکر بشه، مثلا برای فرد نام و نام خانوادگی و آدرس و این چیزا رو که می نویسیم، شماره ملی هم نوشته بشه یا برای شرکت شماره ثبت(البته ممکنه یه خورده سختگیرانه به نظر بیاد)
در مورد موضوع قرارداد اینکه چه جزئیاتی ذکر بشه باید در موردش بحث کنیم. و اینکه باید به عنوان یه تذکر گفته باشه اون چیزایی که ذکر نشده اگه بعدا اختلافی پیش اومد چطوری در موردش تصمیم گیری میشه(البته این تذکر ممکنه حساسیت مشتری رو به دنبال داشته باشه که چی ذکر نشده و ...)
یه تذکر هم باید برای زمانی باشه که سرویس دهنده مجبور میشه یا شایدم دلش میخواد این مشخصات رو تغییر بده! اینجا مثلا اگه حرفی از دیتاسنتر زده نشه، سرویس دهنده میتونه راحت دیتاسنتر رو عوض کنه، اما اگه حرفی زده بشه این تذکر تکلیف رو معلوم میکنه که مثلا من اگه خواستم دیتا سنتر رو عوض کنم باید به مشتری بگم یا نگم یا ....
در مورد مدت قرارداد اینکه چه زمانی به مشتری اطلاع داده میشه(اگه داده میشه) که برای تمدید اقدام کنه هم ذکر بشه که بعدا مشکل پیش نیاد که مشتری بگه دیر گفتی و ... همچنین اینکه تا کی اطلاعات رو نگه میداریم و ... (البته اینا میتونه تو تعهدات مجری بیاد)
در مورد مبلغ و نحوه پرداخت چیز خاصی به ذهنم نمی رسه!
بندههای تعهد مجری و مشتری نیاز به بحث اساسی داره
بقیه بند ها رو هم بعدا نظر میدم!
علی آقا خوبه
ولی شرایط و تعهدات طرفین باید طوری نوشته بشه که حق هیچ کدوم در هنگام سرویس دهی و سرویس گرفتن ضایع نشه
دوستان
انتظار داشتم بیشتر استقبال بشه
اگر با این کلیات وافقید اعلام کنید تا بریم رو هر کدوم از بند ها صحبت کنیم
عالیه
بهتره در مورد 4 و 5 و 8و 9 بیشتر صحبت کنیم
ادامه نمیدین؟ :((