پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
نگفتید وی ام ور رایگام نصب می شه من 5 رو می خوام ؟ امکان تغیر سی پی یو هست ؟ لطفا سوال ها رو دقیق جواب بدید نه از گوشه کنار
سلام در e3 -1220 امکان تغییر به 1240 امکان پذیر است
در سرور تک سی پی یو 5620 امکان اضافه کردن یک سی پی یو دیگر هم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehvps
استارتر عزیز من هم از این قیمت های پایین خیلی تعجب کردم،دلیل خاصی داره؟کیفیت تضمین شده است؟
قیمت برای ماه اول فقط تخفیف دارد همکار گرامی
کیفیت وگاس نپ تظمین شده هست . 3 روز پیش دیتا سنتر حدود 4 ساعت بدون برق بود و از روی دیزل تامین میشد . حتی 1 ثانیه هم قطعی نداشت . دوستان دیگری هم هستند که از این دیتا سنتر کلوکیشن دارند . wgb هم از همین دیتا سنتر کلوکیشن دارد .
پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
کد:
سلام در e3 -1220 امکان تغییر به 1240 امکان پذیر است در سرور تک سی پی یو 5620 امکان اضافه کردن یک سی پی یو دیگر هم هست
هزینه که اضافه می شه ؟ لطفا بگید این مجازی رو شما نصب می کنید یا نه ؟
واقعا رم ها بالا هست می شد رم کم کرد هزینه هم کمتر می شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
کد:
سلام در e3 -1220 امکان تغییر به 1240 امکان پذیر است در سرور تک سی پی یو 5620 امکان اضافه کردن یک سی پی یو دیگر هم هست
هزینه که اضافه می شه ؟ لطفا بگید این مجازی رو شما نصب می کنید یا نه ؟
واقعا رم ها بالا هست می شد رم کم کرد هزینه هم کمتر می شد
برای سی پی یو ماهانه 70 هزار تومان
امکان کم کردن رم وجود ندارد.
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
مجازی ساز رایگان نصب میشود
Vmware ESXI 4.1 به صورت دیفالت . برای ورژن 5 خودتون باید از طریق IPMI/KVM نصب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
برای سی پی یو ماهانه 70 هزار تومان
امکان کم کردن رم وجود ندارد.
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
مجازی ساز رایگان نصب میشود
Vmware ESXI 4.1 به صورت دیفالت . برای ورژن 5 خودتون باید از طریق IPMI/KVM نصب کنید
من منظورم از 1220 به 1240 بود ها ؟!
70 دلار اختلاف قیمت سخت افزاری این سی پی یو هست
سلام
در صورت وجود سی پی یو 1240 رایگان اپگرید خواهد شد .
منظور بنده در مورد سرور تک سی پی یو 5620 بود عزیز
در صورت خواستن 1 ایپی قیمت تغییر میکنه ؟
یه عکس از پرت هم بزرارید ممنون
سلام ارئه 1 ای پی امکان پذیر نیست
حد اقل ای ها به صورت /29 ( 5 ای پی ) ارائه میشود .
سلام دوستان
من از پایا سرور، سرور خرید کردم. پورت به خوبی جواب میده و تا حالا مشکلی نداشتم.
پشتیبانی بسیار خوبی هم دارند
با تشکر
سلام یکی از سرور هاتون چشمو گرفته
با اجازه از استارتر محترم یکی ایشون رو تایید کنه بنده با خیال راحت خرید کنم , البته معذرت میخواما چون امثال شما که هاستو وی پی اسو سرور میفروشید همیشه توصیه میکنید به یوزر ها که قبل خرید تحقیق کنید .
ممنون
و سوال مربوط حساسیت به لینک های وارز نداره ؟ برای مثال روش 500 گیگ فایل برای لینک مستقیم قرار بدیم ؟ تورنت اصلا استفاده نمیشه به هیچ وجه . و میشه این دیتا سنتر رو تو 2 3 خط تعریفش کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
سلام
در صورت وجود سی پی یو 1240 رایگان اپگرید خواهد شد .
منظور بنده در مورد سرور تک سی پی یو 5620 بود عزیز
من الان می خوام پرداخت کنم ولی حتما سی پی یورو 1240 می خوام مشکلی که نیست ؟
تحویل سرورهم سه روز بیشتر نمی شه که ؟