پاسخ : راهی برای جلوگیری از down شدن هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevin_n
شما نیاز به کانفیگ حرفه ای توسط یک هکر دارید که تمام راه هارو ببنده...
پیشنهاد من این هستش که سرور ویندوز بگیرید و php رو روی IIS 7.5 بیارید بالا...
attack کردن از طریق باگ های dll در ویندوز و over flow کردن کار هر کس نیستش.در عین حال اگر نیاز داشتید واسه تست امنیتتون به سرورتون حمله میکنم
البته میدونم که ویندوز کار ایرانی زیاد داریم، نمیخوام بحث لینوکس/ویندوز راه بندازم، اما ویندوز حالا حالا کار داره که به لینوکس برسه. وقتی سایتش با پی اچ پی هست، برای رسیدن به یه سطح مشخص از کارایی و امنیت، هزینه سرور ویندوز حداقل دو برابر سرور لینوکسه!
یعنی هستن افرادی که برای ddos نشدن حاضر باشن پول هم بدن ؟ : )) خوب اگه اینجوریه یه چندتاشونو معرفی کنین ما بتونیم این قسط های بانکی مون رو با ddos بدیم :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
یعنی هستن افرادی که برای ddos نشدن حاضر باشن پول هم بدن ؟ : )) خوب اگه اینجوریه یه چندتاشونو معرفی کنین ما بتونیم این قسط های بانکی مون رو با ddos بدیم :D
والـــــــــا !
آدم اینقدر حقیر باشه که به خاطر یه تهدید یا انجام شدن تهدید بیاد به چنین افرادی همکاری کنه ؟!
من خودم هیچ مهارتی در امنیت سرور و یا هکر و دی داس ندارم
ولی وقتی برام مشکل پیش بیاد از راه درست حلش میکنم.
انتخاب یک هاستینگ مناسب....
این طرفی که من میشناسم حالا حالا ها دست ور نمیداره یکی از سایتهای دوستان رو حدود دو هفته است میبره زیر دی داس ولکن هم نیست
دوستان لطفا به جای این حرفا راهنمایی کنید چه سروری و با چه منابعی نیازه که زیر این حملات کم نیاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
این طرفی که من میشناسم حالا حالا ها دست ور نمیداره یکی از سایتهای دوستان رو حدود دو هفته است میبره زیر دی داس ولکن هم نیست
دوستان لطفا به جای این حرفا راهنمایی کنید چه سروری و با چه منابعی نیازه که زیر این حملات کم نیاره
بستگی به حجم حملهاش داره، یه هاستینگ درست و حسابی در مقابل حملاتی در این سطح که توسط چند تا جوجه فینگیلی طراحی میشن، کم نمیاره. (هر چند بالاخره هر سروری محدودیتهایی داره ونباید انتظار نامحدود از سرویسدهندهها داشت و ...)
اما برای اظهار نظر درست، باید اطلاعات دقیقتری بدی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanx
بستگی به حجم حملهاش داره، یه هاستینگ درست و حسابی در مقابل حملاتی در این سطح که توسط چند تا جوجه فینگیلی طراحی میشن، کم نمیاره. (هر چند بالاخره هر سروری محدودیتهایی داره ونباید انتظار نامحدود از سرویسدهندهها داشت و ...)
اما برای اظهار نظر درست، باید اطلاعات دقیقتری بدی.
طرف همچین جوجه هم نیست حدود دو ماه که من ازش خبر دارم سایتهای بزرگی رو داره اذیت میکنه نمونشو هم توی پست اول گفتم
چه اطلاعاتی بگید هر چی که خودم میدونم میگم هر چی هم نیاز از هاستینگ میپرسم
همونطور که خیلی از دوستان قبلا اشاره کردن برای سرورهای میزبانی که فایروال سخت افزاری اکتیو یا فایروال سخت افزاری ترنسپرنت ندارند بهترین گزینه ترکیب csf و lfd هست.
Attackers Team: sitet ro man down kardam doste aziz
Attackers Team: va dar avaze bala omadanesh ham pol mikham.
takmedia: to ke hich bozorgatr az tio ham az man baj nagereftan
Attackers Team: man migiram
takmedia: ddos kadan ro bache ham balade
takmedia: mage ino begiri
Attackers Team: beshin ta sitet biad bala. man az gonde tar az tosham gereftam az rapfa o bia2rap o rapcity va ...
Attackers Team: az rapfa 500T bia2rap 400T rapcity 250T
Attackers Team: az shoma ham 50T mikhastam vali age ta shab mirizi 30T beriz
takmedia: bashe vali man age sito jam konam be to chizi nemifadam khialet rahat gole
Attackers Team: pas jam kon tarjihan. chon motmaen bash nemizaram biad bala
takmedia: ok
takmedia: bash ta sobhe dolatat bedamad
>:) دست وردار نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
خب بگو شماره حساب بده :d
اصلا حواسم نبود بعدش گفتم چرا اینکارو نکردم دیگه بعید هم بیاد باهام بچته
میشه اگه طرف شناسایی بشه ازش شکایت کرد؟؟؟